wp-forecast - magyarul is

Hali!

Nagyon tetszik és ügyes a wp-forecast plugin. Már több WP-re feltettem. Tesztelésre megkaptam a 2.2 verziót, amibe Hans már beépítette a magyar nyelvet is (lefordítottam).

Lsd. pl.

http://www.2009.budapest-bamako.hu/

mint widget a bal oldalon.Köszi a 2.7 magyart!!! smile.gif Klassz!Üdv,Tamás

Ez pontosan mi?? Egy pár szóban leírnád? KöszI! :wink:

A http://wordpress.org/extend/plugins/wp-forecast/ helyen található bővítmény, mely az accuweather.com-ról szolgáltat időjárási adatokat.Hansról gőzöm sem volt, hogy kicsoda, de feltételezem, hogy Hans Matzenről lehet szó, aki a bővítmény szerzője.A bővítmény valóban normálisan skálázható, és ami azért erénye is: működik. :slight_smile: A 2.3-tól a 2.7-ig biztosan, mert én is próbáltam, és vannak helyek ahol használom. :wink: És, ha nálam működik, akkor máshol meg depláne kell, hogy üzemeljen… :slight_smile:

Hogy lehet hozzájutni a magyar változathoz ? Én nem találom. De tetszik szívesen használnám.

Igen, igen, valóban. Időjárás-előrejelző izéke, amit be lehet állítani kisebb városokra is…Az új verziójában már benne lesz a magyar is.

Ha kell, el tudom küldeni már most is a .mo file-t.Igen, Hans a plugin szerzője.(Tanulom ezt a fórumot, meg a fórumozást… hát, lehet, még javítanom érdemes az érthetőségemet…)Üdv,Tamás

Tamás!Semmi gond, érthető, csak kicsit szűkszavú voltál. :slight_smile:Ha módodban áll - mivel úgy látszik, van érdeklődés - tedd letölthetővé a fájlt, légyszíves.További szép, napsütéses napot! :slight_smile:


tamas wrote:

Igen, igen, valóban. Időjárás-előrejelző izéke, amit be lehet állítani kisebb városokra is...

Az új verziójában már benne lesz a magyar is.


Ha kell, el tudom küldeni már most is a .mo file-t.

Igen, Hans a plugin szerzője.

(Tanulom ezt a fórumot, meg a fórumozást... hát, lehet, még javítanom érdemes az érthetőségemet...)

Üdv,

Tamás
Nagyon megköszönöm ha elküldöd. De mivel a pliginból is csak az előző verzió van meg az is kellene, mert hátha változtatott rajt valamit és az új nyelvi fájlokat nem fogadja el. Az is jó, ha valahova feltöltöd és elérhetővé teszed. De ha nem akkor én közzé teszem és be linkelem, ha elküldöd.


Előre is köszönöm: kromek@kromek.hu

Hali!

Én is nagyon szívesen venném a magyar változatot! :slight_smile:

Sziasztok!Itt a wp-forecast 2.2 verziója, amit kaptam:http://koosfoto.hu/wordpress/wp-forecast-2.2.zip

Módosítás (2008. dec. 27.): Ez már nem él… kijött és elérhető a hivatalos verzió!

És itt a magyar .mo file hozzá, amit fordítottam:http://koosfoto.hu/wordpress/hu_HU.moKét kérdés:
  1. Hogy lehet a fórumot beállítani, hogy értesítést kapjak, ha valaki ír itt, a témában? (Most úgy olvaslak benneteket, hogy idejövök, megnézem, van-e levélre…)
  2. Hová “illik” feltölteni a file-okat? Most a saját web oldalam alatt van… Így szokás?    Igen, van új a 2.2-ben. Leveleztem a készítővel (Hans), mert ha plugint egy Oldalon hívtam meg, akkor a magyar ékezetes betűk helyén krix-krax volt. Most megcsinálta, ott is megy. (Ha widget-t hívtam, akkor jó volt eddig is…)    Köszi, Győző a bíztatást, segítséget! Rám fér… tanulgatom!    Üdv, sziasztok, szép napot…    Tamás

Köszönöm. Feltettem, telepítettem működik. Még a beállításokkal majd egy kicsit játszok.

Én betettem a blogomba a főoldal RSS t és ott nézegetem, ha van érdekes téma akkor csak rákattintok. Ez mindketőnknek jó.

De biztos van más megoldás is nem nagyon jártam utánna.

Fájl feltöltés, én is csak saját helyre tudnám, esetleg egy ingyenesre. Persze, ha le törlöd, mert mondjuk megjelenik, akkor írd át a linket a fórumban :slight_smile:Mégegyszer köszönöm :smiley:

Amikor írsz egy témát, vagy válaszolsz, akkor alul lehet a választódobozba bejelölni, hogy értesítést kérsz a témáról.Igen, többnyire így működik, ahogyan csináltad.Köszönjük! :slight_smile:

Győző: köszi!Apu: megnéztem az oldalad… tök jó, hogy megy az időjárás sok helyen.

smile.gifÜdv mindenkinekTamás

Hi!Megjelent a hivatalos 2.2 verzió:http://wordpress.org/extend/plugins/wp-forecast/(Az előzetes verziót levettem a saját oldalamról… már ezt érdemes mostmár használni.)Ebben már benne van a magyar fordítás is.Ám az új dolgokat (pl. szélirány) csak most magyarítottam… ehhez itt a .mo file:http://koosfoto.hu/wordpress/hu_HU.mo(Ez már a frissített változat)Üdv mindenkinek,Tamás

A Bamakos oldalon megnéztem hogy néz ki és nagyon tetszik. A gondom “csak” annyi, hogy ha beteszem a sidebarra az oldalam nem jelenik meg. Eredetileg az oldalskinben google hirdetés volt, az oldalsáv meg dinamikus. Hely van bőven. Csak arra tudok gondolni, hogy az oldalsáv szélességével van gond. Nem vagyok egy hatalmas php bugerátor… Kéne egy kis help :slight_smile:

Kedves rathma!Nem tudom, melyik Bamakós oldalt nézted (van belőlük rengeteg), de sokat segítenél a hozzáértőknek, ha pl. adnál egy weboldal címet, amellyel gondok mutatkoznak, melyik verziót használod a WP-ből, stb., stb., stb.

Szia!2.7-es magyar wp van fent. www.rathma.hu az oldalam címe. Ezen a bamakos oldalon néztem meg: http://www.2009.budapest-bamako.hu/

Szervusz rathma!A leírás szerint az alap-sablonod (Optimax) a 2.6.1-ig kompatibilis, bár ettől még - mint látjuk - megy a 2.7-tel is, de mégis lehet valami prücök.Először távolítsd el teljes egészében a wp-forecast-ot (adattáblából is), majd töltsd le újból (nem a régit felülírva, hanem tisztán), és telepítsed. Lehet, hogy valami sérült az előző telepítés során.Ha ez nem orvosolja a bajt, próbáld meg azt, hogy az alapsablonnal és/vagy másik sablonnal megy-e a wp-forecast. Amennyiben megy az alapsablonnal, akkor meg kellene keresni a sablonodban a gondok okozóját. :frowning:Ha nem megy azzal sem, akkor ki kellene kapcsolni valamennyi bővítményt, kivéve a forecast-ot, majd egyenként visszakapcsolni őket, ezzel felkutatva, hogy esetlegesen melyikkel ütközik.

Nagyon köszönöm, meglesem!

Hajrá! :slight_smile: Aztán számolj be, légyszíves, az eredményről!

Egyértelműen beszámolok! Az alap témával és más témákkal sem megy nálam.Kipróbáltama ki-bekapcsolós mókát is sajna semmi eredmény. Kerestem egy másik plugint, mely nem olyan szép, mint a weathercast, de legalább megy. Most ezt állítgatom. Tudsz ajánlani valami egyszerű plugint,ami kiirja az aktuális napi dátumot?