A WP-email plugin lehetővé teszi a látogatóknak, hogy a nekik tetsző bejegyzéseket/oldalakat ajánlják, részben, vagy egészben megküldjék ismerőseiknek, barátaiknak. A plugin admin felületén állíthatjuk be azt is, hogy hány címre küldhető egyidejűleg az ajánlás.
A fordítás elérhető a Könyvelőiroda és Partnerei Közösségi oldal letöltési oldaláról is. Bár ez egy régebbi verzió fordítása, de mint látható, alapjaiban együttműködik a 2.5.1-gyel. Egyszer illene normálisan is lefordítanom… Ez a verzió speciel a 2.20-hoz készített, hevenyészett fordítás…
az i18n könyvtárban található *.pot fájlt kell lefordítani a poedit szerkesztővel, de ha figyelmesebben olvasnál, akkor:
Quote:
A fordítás elérhető a Könyvelőiroda és Partnerei Közösségi oldal letöltési oldaláról is. Bár ez egy régebbi verzió fordítása, de mint látható, alapjaiban együttműködik a 2.5.1-gyel. Egyszer illene normálisan is lefordítanom.. smile Ez a verzió speciel a 2.20-hoz készített, hevenyészett fordítás...
Itt a témában találtam egy gyors üzenetírót, ami talán ajaxal van megoldva, de nem ment. az egészet felraktam, a fomba beraktam a kódot, meg a másik kódot is megcisnáltam, de nem megy
A másik, ez az emailos izéé. A Method Used To Send E-Mail: phpre van állítva, utánna a másik utasítást nem értem
Mi lenne, ha egy kicsit összeszednéd magadat, és a mondanivalódat?
Elég nehéz megfejteni, hogy éppen mit csinálnál, miben akadtál meg, ha úgy írod le, mintha 2 mondat között kimennél fröccsözni, és elfelejtetted egy részét annak, amit előzőleg mondottál volt.
Milyen témában találtál gyors üzenetírót? A sablonban (merthogy ez a EP-theme becsületes, magyar neve)? Milyen sablonban? Üzenetíró? Nem üzenőfal? Ha igen, melyik, ha nem melyik?
Az emailez izéé az ez, ami fentebb van. Ezt is feltöltöttem, aktiváltam, az email > email opcióknál phpn hagytam a Method Used To Send E-Mail: -t, azon kívül nem csináltam semmit. még van a 6. pont, ami nem ment.
Mi lene, ha nem vágnád ide az összes bővítmény-gondodat, mint a szecskát? Ez a wp-maillal foglalkozó topik, tehát, csak azt írd ide, a többit a megfelelő topikba.
A felesleget most kivágtam, és keresd meg, légyszíves a helyét.
A wp-emaillel pedig mi a bajod? Nem megy, vagy megy, csak dicsekedni akarsz?