WP-email

Hát a 6. pontot még nem csináltam meg, mert nem találtam olyan linket a beállításoknál, amit ott írtak. És a blogon meg sehol nem találok olyasmit, ami emailt küldene.

Közvetlen linkeket kell frissítened, az a 6. pont

A 7. pont végrehajtása előtt nem is fogsz semmit sem látni, mert még nem mondtad meg a szerencsétlennek, hogy miként szeretnéd használni; widgetként, vagy sablonfájlként?

Olvasd végig azt a szerencsétlen leírást, annyira egyszerű; ha nem megy nagyon az angol, akkor használj egy szótárt, vagy a fantáziádat, de az egyiket mindenképpen. :slight_smile: :slight_smile:

na, akkor a 6. pont megvolt, jujjdejó.

hol mondjam meg szerncsétlennek, hogy sablonknt működjön?

Messzibb utasításokért említ használatot (webfordító)

na én ebből a kis agyammal nem dírom kitalálni, hol adjam meg neki (most na, nektek is kell valamit cisnálni :stuck_out_tongue: ) (milyen hejtelenül írok:rolleyes:)

Bizony, baromira nem figyelsz oda a helyesírásoddal (sem).

Csak egy fület menjél arrébb, majdhogynem lerajzolja: USAGE

én szeretem törölni a helytelenül írók hozzászólásait

Igyekszem Főni, csak kíméld meg gyarló életemet! :slight_smile:

Kléni!

Elolvastad egyáltalán ezt a topikot? Rólam köztudomású, hogy csak a klasszikusokat szeretem idézni, ezért a következő link egy nagyon kiváló ember hozzászólását eleveníti fel az utókor számára; történetesen magyarul leírja lépésről-lépésre, hogy mit kell tenni.

Talán éppen ettől lehet már klasszikusnak mondani… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

http://forum.word-press.hu/post/5472/#p5472

öm, hát izé, elkezdtem, de utána wcre kellett menni :stuck_out_tongue:

Akkor valamelyiket fejezd be! Vagy az első cikk olvasását, vagy a budizást, vagy olvasás nélküli elakadások ismertetését! :mad:

Jéé, most jut eszembe, nem is mentem budira :stuck_out_tongue:

De közben már továbbjutottam :slight_smile:

na, most jöhet a másik :stuck_out_tongue: de azt remélem magmatól :slight_smile:

Akkor bent mentél ki? :slight_smile:

Hehe, rájöttem, hogy erre nincs szükségem :smiley:

de azért fent hagyom, csak eldugva, ne legyen hiába az időpazarlásod :wink: