WP-Comfy magazin theme (sablon) magyarul is

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WP-Comfy magazin theme (sablon) magyarul is című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WP-Comfy magazin theme (sablon) magyarul is]

Szia Győző !
Nagyon tetszik nekem ez a sablon, hol találom a magyar fordítást.

Egyébként gratula neked meg a többieknek !

Hooopsz!

Javítva, onnan tölthető le, ahol jelezve is vagyon. :slight_smile: :slight_smile:

Valamiért nem jelenik meg a comfy control panelja, pedig a pluginok be vannak kapcsolva.

Nagyon igényes oldal. Köszönöm, hogy bemutattad!

Szánom-bánom óriási bűnömet! :frowning: :frowning: :frowning:

Lyrics: Más verziót fordítottam le, és más verzió az eredeti. Nem tünt fel, mert nekiláttam a régebbi verziót fordítani, és a control.ini.php fájlba írogattam a beállításokat, csak nem tünt fel, hogy a CP hiányzik.
Jujj…

Időközben megjelent az a verzió, ahol külön a nyelvi fájl is elkészült, tehát nem is kell nagyon matatni a sablon fájljai között.

Holnap, vagy holnapután megművelem, és nagyon-nagyon elnézést. :frowning:

Tupacko: Köszönjük! :slight_smile:

Kedves FYGureout, semmi gond, a lényeg, hogy kiderült mi a problém.

Sziasztok

A javítás után az alábbi hibaüzenetekkel nyílik meg az oldal:

Warning: include(/home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/comfy/languages/en.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/comfy/header.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening ‘/home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/comfy/languages/en.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/comfy/header.php on line 2

Nekem sem működik a sablon. Azt mondja a hibaüzenet, hogy a header.php-vel van gond a 8 sorában.
Call to undefined function seotitles() in header.php on line 8.

Kedves Lyrics és Csabosz!

Ez a verzió a 2.1-es verzió, a legfrissebb. Nem egyezik a wp-comfy verzióval - lehet, hogy ez lehet a baj. Egymásról nem tudva, egymástól függetlenül, éppen tegnap éjjel készült el két fordítás is: Takashi éjjel negyed kettő tájt tette közzé a WordPress Magyarország Fórum oldalainak Blogshow topicjában honlapját, ami kiválóan működik.
Én hajnali fél öt tájban töltöttem fel a fordítási csomagomat. A két fordítás annyiban különbözik egymástól, hogy addig tököltem, míg az eredeti angol fájlokat is megtartottam (3 helyen kellett belepiszkálni), és a megjelenő magyar szöveg is - aránylag - értelmes. :slight_smile:

A belepiszkálást úgy kell érteni, hogy átírtam a dátum-formátumokat, a headerben a logo értékét true-ról false-ra állítottam (így nem a logó kép, hanem a blog neve jelenik meg - ehhez a style.css-ben nagyobbra vettem kissé a megjelenés lehetőségét, és feljebb toltam), és a szerzői információ résznél sortörést, illetve remelést () tettem be az eredeti fájlba.

A fordítást folyamatosan kontrolláltam a megjelenítésben, így a próba oldal is működik, itt tekinthető meg (most még) csupaszon.

Javasolom, hogy az előző sablonverziót töröljétek le, és a legújabb verziót tegyétek fel.
Oda kell figyelni arra is, hogy a .htacces is menjen. :slight_smile:

Kedves Győző !

Megoldódott a hiba. Az történt, hogy a sablont egy régi blogra szerettem volna ráhúzni,
de ezt nem szerette. Új blogon csont nélkül megy, köszönöm.

Elképesztő, egész éjjel … mikor alszol ?

Hurrá, hurrrráááá! :slight_smile: :slight_smile:

Mikor? Hát közben. Azért tart sokáig. :wink:

Szia Győző !

Sajnos van más is, a hozzászólások nem működnek, az alábbi hibaüzenet jelentkezik:

Fatal error: Call to undefined function post_password_required() in /home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/comfy/comments.php on line 7

Köszi, kedves Győző! Biztos menne nekem is, de rájöttem, hogy ahhoz a laphoz, amit én szerkesztgetek most, nem ez a téma megfelelő. Egyébként vagány, hogy összecsukhatók, sőt kikapcsolhatók a dobozok rajta.

Szervusz Csabosz!

Igen, egyetértek Veled: az ember x-alkalommal változtat a honlapja gúnyáján, míg ráakad az igazira. :slight_smile: Ami két-három szezont ki fog bírni… :slight_smile:

Tipp: Nézz rá a Mandingo sablonra is. Működés közben itt láthatod.

Jó ez is. Én végül egy Studiopress sablont farigcsáltam meg, amiből ez lett: www.nok2.baptist.hu

Sziasztok!
Örülök az oldalnak, szuper ötlet!
nem tudtok véletlenül olyan wp sablont, amiben kézírásos betűtípus van?
tudom, átírható bármelyik, de hátha van ilyen.
Köszi

Nézz körül itt az ügyben. Ha nem is sablon, de megoldás is lehet. :slight_smile:

http://www.webtlk.com/2009/03/24/how-to-make-your-handwriting-fonts-for-free/

Szép kis téma, bár ajaxot nem találtam :slight_smile:

Szép téma! Kösz