WP-Comfy magazin theme (sablon) magyarul is

Miért nem tudom letölteni? Subscribers can log in to support forum ezt írja, de ez hol van? Hol tudok belépni vagymi?

De ez a sablon fizetős nem?!

Single Use License: 29 USD

When you purchase this package, you get 1 license to use this theme on a single website or domain only. Instant delivery after successful payment + CD on Demand (optional)

Vagy régen ingyenes volt az és most lett fizetős… omg ezt a hülye marketinget.

Lehet, hogy menetközben változott a marketingesek elképzelése. Amikor letöltöttem, akkor nem találkoztam ilyen korlátozással.
Mindent, amit tehetek az ügyben, hogy kiszedtem a tag-ek közül az “ingyenes” szót, és azt javasolom annak, aki használja, használni kívánja: vásárolja meg a licencet, vagy használja a korábbi, még ingyenes verziót, vagy keressen egy attraktívabb free sablont. :slight_smile:

Bazza meg! Pedig tetszett…

Győző, tedd már fel kérlek sima letöltésként. Vicces, hogy időközben még is fizetős lett… bár gondolom a sablon maga free és csak a support fizetős, mint sok helyen csinálják.

Mégegyszer nekifutottam, aktualizáltam.

Jelenleg - május elsejéig - 50 %-os vásárlási akciót hirdetett a szerző: Egy felhasználós 29 USD, többfelhasználós 99USD.
A sablon kicsit hibás, de Patai Laci megreparálta nekem, és működik is. :slight_smile:

hello!
miert nem birom letolteni az oldalt? v. hol birom megvenni?

udv;Szabi!

Szervusz Szabi!

Ha a demo oldalra kattintasz, akkor eljutsz a sablon szerzőjének bemutató oldalára. Ott a buy feliratra kattintva meg is tudod venni. Éppen nemrég írtam, hogy 50 %-os kedvezménnyel.

Nem tudom, hogy miért nem tudod letölteni, nekem minden további nélkül sikerült (most próbáltam), és 76 letöltés volt is már sikeresen.
A letöltéshez be kell jelentkezni. :slight_smile:
A SZERZŐI JOGOKRA legyetek tekintettel!!

aaa, azert nem toltotte le eloszor, mert nem jelentkeztem be!

Sziasztok! Nagyon tetszik ez az oldal, de nekem nem jelennek meg a képek, bármilyen magazin stílusú sablont rakok, beleértve ezt is. Aki tud rá valami megoldást, az segítsen, mert egy blogmagazin elindításán fáradozok, és a wordpress tudja egyedül azokat a dolgokat, amire szükségem van, de ez nem olyan egyszerű, mint a blogspot felülete. Átjutattam már az egész netet de nem akar működni a dolog. Vajon miért lehet?

A magazin stílusú sablonok egyik közös technikai jellemzője, hogy úgynevezett kiemelt híreket, kiemelt videókat jelenít meg, továbbá majdnem mindegyiknél további kategóriabejegyzéseket lehet kiemelni a folyamból, és a kiemeléseket képi látvánnyal (további kis képpel) lehet fokozni.

Ez egyben azt is jelenti, hogy nem elég a bejegyzésbe illeszteni egy vagy több képet (videót), hanem további tennivaló is van - a kiemelt médiaanyagot kell elhelyezni.
Ezeket a további tevékenységet segíti néhány bővítmény, amit vagy a sablonfájlok mellé csomagolnak, vagy a sablon funkcions.php fájljába építenek, vagy a kettő kombinációja.
A többlet teendő - a beállításokon túl - általában annyi, hogy a bejegyzés szerkesztőmezője alatt a saját mező részbe be kell írni, hogy thumbnail (feature, Thumbnail, stb.), és az értékbe a kívánt kép elérési útját (ami lehet külső hivatkozás is), és a saját mező hozzáadása feliratra kattintani, majd elmenteni a bejegyzést, és közzétenni.

Azt, hogy melyik sablonnál pontosan hogyan és mit kell csinálni, a hozzácsatolt readme, install, help stb fájlok tartalmazzák, amit nem árt elolvasni, magazin stílusú sablonoknál mindenképpen.

Ha mégis megakadsz, akkor a http://forum.word-press.hu oldalon kérdezz a Közösségtől.

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hogy van-e olyan bővítmény, amelyet ha telepítek, akkor a látogatók tudnak fájlokat feltölteni a saját gépükről?

Előre is köszi!

Szervusz mkovacs!

Természetesen akad belőle. Pl. a cForms II.

Technikai segítségnyújtáshoz (a keresőkön kívül) ajánlom a WordPress Magyarország Fórum oldalait. :slight_smile:

Sziasztok!
Le akarom tölteni a sablon magyarított változatát, viszont ez csak regisztrációval lehetséges. A gond ott van, hogy nem lehet regisztrálni erre a honlapra.

Szia Csabax!

Jobb oldalon, felülről a második. :slight_smile: A hozzászólások után…

Szia! Azt én is láttam, hogy ott lehet(ne) regisztrálni. Próbáltam is, még tegnap, de mostanáig nem érkezett meg az ellenőrző email a címem. Enélkül pedig - ugyebár - nem lehet regelni.

Sziasztok!
Letöltöttem és nekem nem megy. Fatál error.
Fatal error: Call to undefined function seotitles() in /home/www.hoffmanpal.hu/www/wp/wp-content/themes/wpmagazin-theme-comfy-plus-v21-hu/header.php on line 8
Ezzel lehet kezdeni valamit? Tetszik nekem ez a sablon, nem keresnék másikat, de ha nem lehet megszerelni… :frowning:
Köszönöm a segítséget.
Üdv
Kecsó

http://www.ekf-pecs.hu - működik. Email ment.

Igen, csak hogy ennél a sablonnál nincs mellékelve help, de lehetséges, hogy én nem találom bár feltúrtam mindent. Minden sablonnál kis türelemmel kiolvasható a forrásból, hogy milyen értéket adjunk meg a saját mezőbe, itt viszont nem találom. Továbbá morog nekem a doki egy Deluxe Themes Library miatt, hogy szükséges plugin, holott komponens között van a legelső, ez részemről mindegy is lenne, viszont se égen se földön nem találok ilyet, komolyan, marha ritkán kérdezek, de ez kezd bosszantani, hogy nem jövök rá.

Nagyon megköszönöm a segítséget a fenti két kérdésben!