WordPress Találkozó

Akkor a szombati pesti tali mikor lenne jo? Kérdezném hgrgtől, charlietól és azoktól akik tudnak jönni Pestre. Tudtok valami jó helyet? Ha igen akkor pontos címet mondjatok nekem mert, annyira dili vagyok Pesthez, hogy útvonalterv nélkül eskü mondom eltévedek. :slight_smile:

Én nem vagyok pesti, szóval nem ismerek semmit ott :slight_smile:

Én csak bulihelyeket ismertek, azért mondtam , hogy hátha ti. Ilyen beülös dolgokat sajnos nem ismerek.

Szívesen mennék én is,de valószínűleg épp aznap lesz találkám egy számomra igencsak kedves és felettébb csinos hölgyeménnyel, így remélem megértitek, hogy nem Titeket választalak :wink: De a következőn ígérem, ott leszek, már ha még beengedtek magatok közé :rolleyes:

Beülős helyek…hm…ha szeretitek a teákat, akkor a különféle Teaházak (Vörös Sárkány pl a Móriczon/Villányi úton, vagy a Sirius teaház a Nemzeti Múzeum melletti kis utcában. Ez utóbbi elég hangulatos kis hely volt régen, volt egy kis zug, ahova egy szekrényen keresztül lehetett bemenni, és három féle sütijük volt az étlap szerint: Finom süti, kevésbé finom süti, nem finom süti :smiley: )

Na semmi fix tali?

Pedig szívesen mesélnék…,

belehúztam az egyik weblapommal, íme:

2009.07.03. - 2009.08.02.

• 120 132

Látogatások

• 67 932

teljesen egyedi látogató

• 689 495

oldalmegtekintés

• 5,74

Átlagos oldalmegtekintés

• 00:07:54

Webhelyen töltött idő

• 34,72%

Visszafordulások aránya

• 48,80%

Új látogatások

Ezenkívül a lap 7 hónap alatt magára húzott 38.535 regisztráltat (pontosabban 48163 usert, de ebből 9628 tag nem erősítette meg a reget, mert akkor még olyan ne is létezett - tehát ők vagy vannak, vagy sem…)

Na semmi fix tali?

Pedig szívesen mesélnék… :lol:

Na most meg nekem jön asszony Nyíregyről haza, uh. én nem érek rá hétvégén. :frowning:

No, akkor majd találd ki :wink:

Nincs “ömlesztett” társalgó topic…, akkor megpróbálom ide

WM 2009 Berlin - World Record 100m - Usain Bolt - 9.58 HQ

http://www.youtube.com/watch?v=mqlHEwmyPXw