WordPress Találkozó

Nem tervez valaki mondjuk egy Bp-i összejövetelt?

Ha lenne találka, ki az, aki(k)re számíthatna a szervező?

Hát én valószínűleg ott lennék. Budapest nekem jó lenne, mert Vácon lakom és hát nincs túl messze, viszont valakinek elég messze van sajnos. Tehát rajtam nem múlik a dolog.

Bp XXII. kerület, biztos hogy jövök, ha ráérek :wink:

Balaton, vagy Pusztavacs? :slight_smile: :slight_smile:

Balaton, na ná (de csak az északi, délire lehetetlenség innét eljutni)

kezd egyre jobb lenni a dolog :lol:

Miskolc és környékéről magammal tudok vinni egy főt. Akkor az már kettő lenne :stuck_out_tongue:

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=WordPress+Tal%C3%A1lkoz%C3%B3&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta= :smiley:

Ez kemény menet lesz összehozni, előre látom. :slight_smile:

Ha Laci végre felköltözik ide a nagyfaluba, akkor majd jobban fogunk pörögni a kérdésen, szerintem :slight_smile:

Bármikor bárhová megyek úgy is, ettől függetlenül :slight_smile:

Akkor inkább maradjunk Miskolcon, igaz hitetlen!? Jöjjenek ide a többiek! :lol:

:frowning: Miskolcon eddig csak rossz élmények értek, ezért nem igazán csípem. Legutóbb pont Hitetlenhez mentem, amikor majdnem elcsaptam kocsival egy csajszit. :rolleyes: Bár nekem az is belefér, nincs messze :smiley:

Miskolc az ország másik fele…

Akkor már valahol középen, vagy balaton. most, hogy beindul a nyári szezon oda majdnem mindenhonnét könnyű eljutni tömegközlekedve.

Bükkszentkereszten van 6 ágy, meg elfér még egyszer ennyi polifóm+hálózsák páros!

De aki horkol, az az erdőben alszik! :lol:

Hali akkor nekem irány az erdő :stuck_out_tongue:

Akkor nekem is az erdő jut. :smiley:

vagy menjetek el orvoshoz a horkolás betegség, és általában könnyen gyógyítható. plusz a horkolás miatt más szövődmények is lehetnek. elég veszélyes dolog.

Azért annyira nem súlyos a dolog. Olyan szöveggel kellene akkor előállnom a dokinál, hogy: “doktor úr, pár liter bor után, arra panaszkodik asszony, hogy horkolok. Mitévő legyek?” :slight_smile: Erre valószínűleg a ne igyon bort választ kapnám, azt pedig nehezen tudnám feldolgozni. :smiley:

:stuck_out_tongue: hát azért nem mind1 h mennyi idő alatt iszol 1l-t :stuck_out_tongue:

Kicsit behalt ez a topik. Mindenki készül a blogger vizsgára gondolom. Na szóval jövő héten szombaton ki jön Pestre begurítani pár kolát?