Szerintem mi meg alapítsunk Wordpress-Szövetséget, és csak az használhat WP-t, aki levizsgázott ÉS fizetett mindenkinek egy sört/kólát/kristálygombalevet… 
Szolnok? Pest nekem, szegény alföldi legénynek messze van, de a környékre szívesen mennék. Mondjuk Szajol! Ott laktam, kb másfél négyzet-km az egész, van szabadidőközpont (MOL-os). És ami a legjobb, 40 kocsma, holttisza.
Szerintem a lényeget leírtam. Ha nem is elsőre, de sokadik WP találkozóra el lehet gondolkodni róla. Vagy nem, de az biztos. Kicsit előlre mentem… 
Úgy tűnik, hogy a nyár mindenkit alaposan lefoglal.
ez így igaz :
Ha nem jövő hét szombat lenne, akkor részemről oké.
Jövő hét szombatra van egy baráti találkozóm amit ki kell hagyni, mert unoka tesóm úgy döntött, hogy igába hajtja fejét :lol:
Van ott egy falusi-tanyasi panzió, valami vénember csinálta (de akkora panzió, mint egy kisebbfajta Hotel), ott voltam már - szép hely volt.
Akkor már a Miskolciak és a környékén élő WordPresszerek csinálhatnának egy mikro-talit 
Erről lehet szó. Ki tudna jönni Miskolcra, az “Univerzum Központjába”?
Godó Panzió Ja, jó hely, meg a MOL Szabadidő Központ is. A Convoy City-ben meg hihetetlen cigánypecsenyét csinálnak.
És Pestieknek semmi micro tali?
Efrud azt hiszem tied a rendezes joga, de a Bp-i Wp Micro-t támogatom… 
-Nincs az az Isten!
-Hozok sört!
-Akkor van…
Értsem úgy akkor neked jó a jövő hét szombat? Valaki esetleg még?
Akkor csak ketten? :lol:
Akkor csak ketten? :lol:
Hárman :)
pénteken költözök pestre, szóval szombaton vagy vasárnap egy bpi talin ott tudnék lenni 
na gyarapodik szépen a társaság
kezdhetünk helyszínt kitalálni (+ vmi programot… vagy csak iszunk, beszélgetünk?
)
valami olcsó helyet, hó vége van ugyebár.
Pestre autóval fel tudok menni - de sajna csak kétszemélyes az autóm - de egy főt szívesen magammal vihetek… - aki úgy gondolja Miskolc környékéről…, az jelezze - meg persze ehhez az kell, hogy akkor legyen egy fix időpont és helyszín A WordPress Találkozóra 
De felőlem mehetünk vonattal is - időben így is úgy is ugyanannyi.
Miskolci találkozó hogy áll? Hárman már egy kész csapat lennénk :lol: Hol és mikor? Nekem “mindegy” hol és mikor…
én a közelgő és bármikor bekövetkezhető gyarapodás miatt nem megyek a pestire akármikor van mostantól hónapokon belülig, de ha egy miskolci összejön, ott a helyem.