WordPress Találkozó

Szerintem mi meg alapítsunk Wordpress-Szövetséget, és csak az használhat WP-t, aki levizsgázott ÉS fizetett mindenkinek egy sört/kólát/kristálygombalevet… :smiley:

Szolnok? Pest nekem, szegény alföldi legénynek messze van, de a környékre szívesen mennék. Mondjuk Szajol! Ott laktam, kb másfél négyzet-km az egész, van szabadidőközpont (MOL-os). És ami a legjobb, 40 kocsma, holttisza. :slight_smile: Szerintem a lényeget leírtam. Ha nem is elsőre, de sokadik WP találkozóra el lehet gondolkodni róla. Vagy nem, de az biztos. Kicsit előlre mentem… :smiley:

Úgy tűnik, hogy a nyár mindenkit alaposan lefoglal.

:slight_smile: ez így igaz :

Efrud wrote:

Kicsit behalt ez a topik. Mindenki készül a blogger vizsgára gondolom. Na szóval jövő héten szombaton ki jön Pestre begurítani pár kolát?

Ha nem jövő hét szombat lenne, akkor részemről oké.

Jövő hét szombatra van egy baráti találkozóm amit ki kell hagyni, mert unoka tesóm úgy döntött, hogy igába hajtja fejét :lol:

'robiwolf wrote:

Szajol! Ott laktam' date=' kb másfél négyzet-km az egész, [/quote']

Van ott egy falusi-tanyasi panzió, valami vénember csinálta (de akkora panzió, mint egy kisebbfajta Hotel), ott voltam már - szép hely volt.

Akkor már a Miskolciak és a környékén élő WordPresszerek csinálhatnának egy mikro-talit :smiley:

Erről lehet szó. Ki tudna jönni Miskolcra, az “Univerzum Központjába”?

Godó Panzió Ja, jó hely, meg a MOL Szabadidő Központ is. A Convoy City-ben meg hihetetlen cigánypecsenyét csinálnak.

És Pestieknek semmi micro tali?

Efrud azt hiszem tied a rendezes joga, de a Bp-i Wp Micro-t támogatom… :smiley:

-Nincs az az Isten!

-Hozok sört!

-Akkor van…

Értsem úgy akkor neked jó a jövő hét szombat? Valaki esetleg még?

'mano wrote:

Erről lehet szó. Ki tudna jönni Miskolcra' date=' az "Univerzum Központjába"?[/quote']

Akkor csak ketten? :lol:

'hitetlen wrote:

mano wrote:

Erről lehet szó. Ki tudna jönni Miskolcra' date=' az "Univerzum Központjába"?[/quote']

Akkor csak ketten? :lol:

Hárman :)

@Efrud igen jó… de csak BKVval tudok mászkálni… valakit még szerezzünk:D

pénteken költözök pestre, szóval szombaton vagy vasárnap egy bpi talin ott tudnék lenni :slight_smile:

:smiley: na gyarapodik szépen a társaság :smiley: kezdhetünk helyszínt kitalálni (+ vmi programot… vagy csak iszunk, beszélgetünk?:slight_smile: )

valami olcsó helyet, hó vége van ugyebár.

Pestre autóval fel tudok menni - de sajna csak kétszemélyes az autóm - de egy főt szívesen magammal vihetek… - aki úgy gondolja Miskolc környékéről…, az jelezze - meg persze ehhez az kell, hogy akkor legyen egy fix időpont és helyszín A WordPress Találkozóra :cool:

De felőlem mehetünk vonattal is - időben így is úgy is ugyanannyi.

Miskolci találkozó hogy áll? Hárman már egy kész csapat lennénk :lol: Hol és mikor? Nekem “mindegy” hol és mikor…

én a közelgő és bármikor bekövetkezhető gyarapodás miatt nem megyek a pestire akármikor van mostantól hónapokon belülig, de ha egy miskolci összejön, ott a helyem.