Szóval van lehetőségem és erőforrásom pólókat készíteni.
Åszintén nem nagyon szoktam bíbelődni vele, mert sok a macera, de ha a közösség vevő rá akkor szívesen legyártok jó párat azoknak akik igényt tartanak rá.
Sajnos 1-2 darabbal nem éri meg foglalkozni, így ha összegyűlik legalább 10-15 megrendelés akkor egyben elkészíteném őket.
Részletek ebben a témában, ha bármi kérdés van hajrá!
Jah az ár 2500 HUF/darab, ez elég baráti reményeim szerint. (=
[attachment=35:wordpress.jpg]
Köszönöm szépen ,de
-Van pólóm
-Azért,hogy mást réklámozzak még én fizessek?
(kérem a következőt)
Azért jó az ötlet
Csak pozitívan baro
+1 XL -es nekem jöhet De ha szeretnéd, akkor kiteszek erről egy hírt a nyitólapra. :character0071:
baro ezért van ott az a bűvös HA …
mano vevő lenne rá.
akármelyikre a fentiek közül, de ha már ilyenbe fogsz /fogunk/, nem lehetne kiemelni hogy a hazai közösségről van szó, nem csak úgy általánosságban?
baroteam te meg (megint?) nem gondolkozol: mivel te is használod, nem MÃST reklámozol! Egyébként kétlem, hogy ne lenne olyan pólód, amin egy pipa van, vagy egy ugró állat, esetleg három csík!
“Egyébként kétlem, hogy ne lenne olyan pólód, amin egy pipa van, vagy egy ugró állat, esetleg három csík!”
Nincs
Szolnokon biztos nincs pláza!
Hát így jártam. De a jin jangot miért reklámozod?
Tisztelt HGRG!(jól írom?)
Azért mert te 2006-12-29.-én csatlakoztál még nem kéne lenézni a “frissebbet”.
Az a bűvös ’ HA ’ (ha a szövegértésemmel nincs nagyobb baj), nem arra vonatkozott.
És különbenis tessék tiszteletben tartani mások véleményét.
MANO
Igen én. (tessék bannolni v. törölni ha nem tetszik)
DE VAn.bebee
Csak Én debreceni vok
A Jin-Jang nem egy megfogható vmi.pl.
És nem kell neki reklám PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
baroteam legyszives fogd vissza magad, vagy menj a gumiszobaba (amugyis unom mar a semmit mondo hozzaszolasaidat mas topikokban is)
mano: de oda lehet bigyeszteni egy .hu -t vagy alairni hogy magyarorszag, az mar izles kerdese, minden megoldhato
Zoli!
Ha van 3XL-es, vagy 4XL-es méretben, és nem fekete, barna, vagy zöld a szín, akkor 2-re lennék vevő. Legjobban a fehér, vagy a napsárga színek a pólós kedvenceim. WordPress Magyarország verzióra (jobb felső ábra, a vonal alatt a Magyarország felirat) áhítoznék.
És köszi, jó ötlet, klassz felajánlás.
baroteam!
Te ittál, vagy simán kötözködsz mindenkivel? Szétültetlek fiam!
Győző a szétültetés brutális dolog… már általános iskolában is: szegény gyerek ettől szenved. csak rámutatnak és > Szétültetlek! Láncfűrésszel??!
Nem rossz ötlet Még töröm a bucim, hogy melyik lenne jó (Zoli, pólótípust is válogathatunk? Vagy csak a sima O-nyakú van? [csak genyózásból, ne vedd komolyan ] )
Engem is érdekelne a póló. Reméljük, 3 mosás után nem tünik el róla a WordPress logó.
Igen én. :P (tessék bannolni v. törölni ha nem tetszik)
Ahogy óhajtod, megvolt. A WP fórum egy nyugis közösség, szeretnénk, ha így is maradna.
1db póló nekem is biztosan jöhetne
ilyen polom van raktaron: http://www.fruitoftheloom.co.uk/Imprint2009/en/tees.html#products_mens_tees/61-036-0
meg akad meg par noi is ( http://www.fruitoftheloom.co.uk/Imprint2009/en/ladies.html#products_ladies/61-046-0 )
a szinek sajnos korlatozottak egyenlore: feher, fekete, kek, piros, (narancs csak noiben)
az hogy melyik meretbol mi a valasztek az erosen valtozo (Gyozo a papirom szerint van egy kek 3XL-es is)
a fentebb emlitett arhoz meg valami postakoltsegszerut azert szamoljatok hozza, mert elegge sokfele van mindenki
a nyomat flokkolassal keszul errol itt ertekeztem regebben: http://polok.blog.hu/2008/04/14/flokkolas_1
megjegyzem tapasztalatom szerint a polo hamarabb kopik el, mint a felvitt minta…
akit tenylegesen erdekel akkor a dolog, az jelezzen PÜ-ben es amint megvan a legalabb 10 polo akkor azonnal el is keszitem
XXL-es van?:))