Nem volt még a 2.9-esnek topic-ja, ezért nyitottam. Most láttam, hogy kijött a legújabb 2.9.2-es MU, azonban a fordítás még hiányzik hozzá. Lesz-e egyáltalán vagy majd csak a 3-ashoz?
2.8.4 megy vele.
De a 3.0-ra fókuszálunk, akkor az MU ág úgyis eltűnik végleg.
Akkor az használható hozzá gond nélkül? Automatikus frissítésnél is jó anyaföldünk nyelvén fog maradni a szövegek többsége?
2.8.4 megy vele.
De a 3.0-ra fókuszálunk, akkor az MU ág úgyis eltűnik végleg.
ELtűnik a MU verzió? Hmm... Nagy változások vannak, ahogy olvastam a bbpress-ből wordpress plugin lesz (hurrá!) de azért ezek aggasztóak is kicsit.
Jelenleg MU wordpressünk van telepítve bbpress integrációval. Lehet, hogy hiábavaló a befektetett melónk mert nem fogják ezt a rendszert támogatni a wordpresses fiúk, és az átállásra sem lesz eszköz?
Van erről esetleg valami info?
ne aggódjatok. ami történni fog az a következő: a mu integrálódik a “sima” wordpress-be. ennyi. problémátok legfeljebb ideiglenes lehet az átállás során…
ne aggódjatok. ami történni fog az a következő: a mu integrálódik a "sima" wordpress-be. ennyi. problémátok legfeljebb ideiglenes lehet az átállás során...
Hát valahogy nem nyugodtam meg. :D
Valszeg biztos hülyeséget fogok kérdezni, de mindegy.
Én nem kedvelem a MU-t, a párom azt használja, mert neki tényleg kell a multiuseres megoldás. Néha fel szoktam menni a MU admin felületére, de számomra egyenlőre érthetetlen, legtöbbször nem tudom eldönteni, hogy most éppen hol is vagyok, melyik vezérlőpult tartozik az admin saját blogjához és melyik a MU-hoz.
Fogom esetleg tudni úgy használni az összeolvadt vezrát, mintha csak egy sima WP-t használnék? Vagy kezdjek megbarátkozni a mostani MU kezelőfelületével? :unsure:
Valszeg biztos hülyeséget fogok kérdezni, de mindegy.
Én nem kedvelem a MU-t, a párom azt használja, mert neki tényleg kell a multiuseres megoldás. Néha fel szoktam menni a MU admin felületére, de számomra egyenlőre érthetetlen, legtöbbször nem tudom eldönteni, hogy most éppen hol is vagyok, melyik vezérlőpult tartozik az admin saját blogjához és melyik a MU-hoz.
Fogom esetleg tudni úgy használni az összeolvadt vezrát, mintha csak egy sima WP-t használnék? Vagy kezdjek megbarátkozni a mostani MU kezelőfelületével? :unsure:
a multiusernél, ha nem vagy site adminisztrátor, akkor csak a saját oldalad vezérlőpultját látod, tehát nem tudsz összekeveredni. Ha meg site adminsztrátor vagy, akkor boldogulj el a felülettel :)
nyugi. Az összeolvadt 3.0 verzió a) simán wp-ként: olyan nagyjából mint most. pár funkcióbővülés de semmi nagy átrendezés ha meg bekapcsolod a mu-t akkor mu-vá válik. ennyi. szóval varnyu: “DonWorry”
Mivel saját tárhelyen vagyok, valszeg siteadmin is kénytelen leszek lenni, ha összeépül … (vagy ellenállok a frissitésnek )
@hgrg: oksa nem fogom bekapcsolni a MU-t … egyenlőre
mert aztán ugyis piszkálni fogja a csőröm, hogy megtanuljak elboldogulni azzal is
Egy kis segitséget kérnék:
WordPress MU 2.9.1 -ba bejegyzésbe képtelen vagyok embed kódot betenni. Illetve beteszem, de a MU “süketnek” tetteti magát és hiába okézok le a bejegyzést, utána nincs benne semmi … Esetleg van rá valami plugin?
Elnézést, ha fel volt már téve ez a kérdés, de most nézegettem, nem találtam …
no várj. “utána semmi” Berakod HTML nézetben és nem menti el?(kiszűri?) /= forráskódban nem látszik?/
Pontosan. HTML szerkesztővel rakom be (defaultban is kipróbáltam), elmentem, nem látszik és a forráskódban sincs semmi …
Nincs bejelölve a Beállítások — Ãrás — Formázás útvonalon a"A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot" jelölőnégyzet?
Győző: már annak a ki-be kapcsolásán is túl vagyok … igy se, úgy se látszik. Se a flash, se a beirt kód.
Kapcsold ki a bővítményeket, és úgy próbáld meg. Ne mondd, hogy azt is próbáltad már.
túúúl vagyok azokon is
Újabb ötletem van: Ãrd felül a régi WPMU fájljaidat egy legfrissebb letöltésű WPMU-val, hátha valamelyik fájl sérült.
Ez a nyomorék MU nem az enyém, hanem a páromé. Å nem akar frissiteni. Mert attól fél, hogy elszállhat az egész cumója. Van rajta legalább 12 blog. Én meg nem merhetek frissiteni helyette
/ha enyém lenne, mán rég friss lenne …/