WordPress MU 2.9.x

Megvan a megoldás …

http://wpvideo.hu/wordpress-mu-kontra-formok/

2. megoldás:

A wp-incudes/kses.php megnyitod és megkeresed:

Code:

add_filter(‘content_save_pre’, ‘wp_filter_post_kses’);

és beteszel elé két //

így:

Code:

//add_filter(‘content_save_pre’, ‘wp_filter_post_kses’);

De miért csak igy lehet?? :blink:

'varnyu' wrote on '2010-04-17:

Ez a nyomorék MU nem az enyém, hanem a páromé. Ő nem akar frissiteni. Mert attól fél, hogy elszállhat az egész cumója. Van rajta legalább 12 blog. Én meg nem merhetek frissiteni helyette :)

/ha enyém lenne, mán rég friss lenne .../

SZVSZ ha készítesz frissítés előtt az adatbázisról és a fájlokról is egy biztonsági mentést, akkor nem lehet gond, hisz bármikor visszaállíthatod a frissítés előtti állapotot.

Thomas RC: tudom, de azért köszi :slight_smile: de elég nekem a saját mentéseimet intézni :wink: Az az igazság, hogy nem kedvelem a MU-t. És ha felmegyek adminként, néha azt se tudom hirtelen, hogy melyik blogban vagyok a sok közül :smiley:

Azt lehet tudni, hogy a jelenlegi WP MU-t mennyire lesz zökkenőmentes WP 3.0-ra frissíteni?

Tehát nem smile.gif

Ez nem az a hely, ahol a hallgatás beleegyezést jelent… :wink:

Nincs még részletes metodikája, de még csak a beta2-nél vagyunk.

előre jósolni lehet… de ne várj semmit ha mégse úgy lesz… :slight_smile:

Ha jobban belegondolunk a dolgokba amúgy, mindig úgy oldják meg a dolgokat, hogy nagyon egyszerű frissíteni. Egy ideig mondjuk emlékszem nem volt automatikus frissítés, de szerintem minden bizonnyal zökkenőmentes lesz a frissítés, vagy részletes leírást fognak kiadni erről, mert azért ez egy mérföldkő a WordPress tartalomkezelő rendszer életébe.

Már csak 12 Active tickets, hamarosan kiderül… smile.gif

Hát a májusi megjelenést már buktuk… :slight_smile:

De nem hiába :wink:

Mi történ a küllők közé került valami :slight_smile:

nem baj…, nem baj ha késik, csak faja legyen

Pontosan, várni tudunk a legjobban :slight_smile: