Ma reggel, vagyis tengerentúli idő szerint hétfőn este, megjelent a legújabb WordPress 3.3,
mivel a teljes fejlesztési ciklus alatt nagyon keményen dolgoztunk hogy folyamatosan 97-100% között tartsuk a fordítást, így nem okoz számunkra gondot a kiadás megjelenése után kiadni a magyar csomagot.
Igazán ígéretesnek tűnik az új verzió. Már frissítettem is. A widget - ha tényleg elmenti - jó funkció, de kérdem én, ha pl. tegnap raktam fel egy új designt, ma frissítettem a rendszert, és mégsem tetszik a sablon, és vissza akarok állni a januári designra, no akkor mi a helyzet a widgetekkel?
Friss svn-es verzió van belőle mindig, így a felületi újítások annyira nem leptek meg (pont 2 napja néztem az utoljára, hogy ott is minden rendben-é a költözködés után )…
A WordPress 3.3 üdvözlő képernyőjének egyik részén, majdhogynem ló méretben virit az, amit én a wordpress2you.com oldalamon, nemes egyszerűséggel, úgy fogalmaztam: “Teljes jQuery UI és a legutóbbi jQuery 1.7.1 verzió szerves része lett a WordPress-motornak”
Még mi a sistergős, kék eget kell leírni, és főleg úgy, hogy ne verje ki a szemedet, de mégis észrevedd?
Csak engem idegesít az admin sávban, hogy ha valamire megyek az először fekete hátterű lesz, majd utána átugrik fehér háttérre? Ez bu*erálja a szemem, nektek nem?
Köszönöm a választ a Jqueryre. Mivel sajnos annyira még nem vagyok otthon ezekben, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy ezeket widgetként kezeli a WP, vagy egyszerűen csak feltöltöm a bővítményekhez, aztán vagy fut, vagy nem?
Nagyszerű az új verzió, már régóta vártam a teljes jQuery integrációra. A flyout menük annyira nem a kedvenceim(de egész jók ^^), szerintem jobb lett volna a korábbi menüt egy accordion effektel feldobni. Köszönjük a hipergyors fordítást
Nekem is lenne ingerenciám, kapacitásom, sőt kedvem a fordításhoz
Norbi, ez esetben a fölösleges erőforrásaidat lekötheted például a bbPress plugin fordításon wordpress.org-os felhasználói fiók birtokában, vagy választhatsz más futó fordításainkból is a Segítség oldalról.
Bár, én a bbPressnek örülnék a legjobban ha elkészülne, így én is azzal foglalkozom