WordPress 3.3

Ma reggel, vagyis tengerentúli idő szerint hétfőn este, megjelent a legújabb WordPress 3.3,

mivel a teljes fejlesztési ciklus alatt nagyon keményen dolgoztunk hogy folyamatosan 97-100% között tartsuk a fordítást, így nem okoz számunkra gondot a kiadás megjelenése után kiadni a magyar csomagot.A magyar WordPress közösség oldalán írt bejegyzés tartalmaz további részleteket a frissítésről.Itt tölthetjük le:


    [*]http://hu.wordpress.org/wordpress-3.3-hu_HU.zip

    [*]http://hu.wordpress.org/wordpress-3.3-hu_HU.tar.gz

    [/list]

Huhh… igéretesnek tűnik.

Le is tesztelem az egyik oldalamon.

Köszönjük a gyors fordítást a nép nevében. :slight_smile:

sziasztok,Igazán ígéretesnek tűnik az új verzió. Már frissítettem is. A widget - ha tényleg elmenti - jó funkció, de kérdem én, ha pl. tegnap raktam fel egy új designt, ma frissítettem a rendszert, és mégsem tetszik a sablon, és vissza akarok állni a januári designra, no akkor mi a helyzet a widgetekkel? :slight_smile:

Csak az előző sablonod widgetjeit teszi el.

Nekem szokatlan a adminbéli változás. Eddig 1 oldalamon frissítettem, látszólag minden rendben fut tovább. :slight_smile:

Friss svn-es verzió van belőle mindig, így a felületi újítások annyira nem leptek meg (pont 2 napja néztem az utoljára, hogy ott is minden rendben-é a költözködés után :slight_smile: )…

Szuper hogy ilyen napra készek tudtatok maradni!

Nagyon szívesen besegítenék, ha van rá mód!

Mester, ha van ingerenciád, akkor a Segítségoldalon megadottakból szemezgethetsz.Egyelőre a bbPress áll a legcudarabbul, meg persze a WordPress.com, de azzal sosem leszünk kész.

Zé is azt mondta rá, hogy egy never ending story, mindig próbáljam beletenni ami a legfrissebb a többivel pedig ne foglalkozzak.De ha megvan a bbPress nyitok majd új frontvonalakat is, mint Gravatar, PollDaddy, JetPack, VideoPress és egyéb nyalánkságok :smiley:

OK.viszont ezzel a webes front-end-el még ismerkedek… láttam lehet pot-file-t menteni belőle megnézem vissza is lehet-e tölteni…

Nem, importálni csak nekem van jogom, szerintem.

Jó lett a 3.3, külön köszönet jár a gyors fordításért!

A szürke admin mezőben ki lehet kapcsolni a WP-LOGO-s menüt?

Az egyszerű Feliratkozó nem tud mit kezdeni vele, ott van láblécben a WP url.

Ha írsz rá plugint, nyilván ki lehet kapcsolni, de csak úgy nem :slight_smile:

hali,Azt jól olvastam, hogy ez a verzió már támogatja a JQuery pluginokat is?

A WordPress 3.3 üdvözlő képernyőjének egyik részén, majdhogynem ló méretben virit az, amit én a wordpress2you.com oldalamon, nemes egyszerűséggel, úgy fogalmaztam: “Teljes jQuery UI és a legutóbbi jQuery 1.7.1 verzió szerves része lett a WordPress-motornak”Még mi a sistergős, kék eget kell leírni, és főleg úgy, hogy ne verje ki a szemedet, de mégis észrevedd? :slight_smile:

Egyébként a


Code:

wp_enqueue_script();


képes dependenciákat kezelni,


így megadható, hogy egy script jQuery függő, a többi, innét csak rajtad múlik.

Csak engem idegesít az admin sávban, hogy ha valamire megyek az először fekete hátterű lesz, majd utána átugrik fehér háttérre? Ez bu*erálja a szemem, nektek nem?

Kedves Adminok!Köszönöm a választ a Jqueryre. Mivel sajnos annyira még nem vagyok otthon ezekben, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy ezeket widgetként kezeli a WP, vagy egyszerűen csak feltöltöm a bővítményekhez, aztán vagy fut, vagy nem? :smiley:Köszönöm.

Petyuszka, “csak feltöltöm” jelleggel biztosan nem működik.

De nyilván írhatsz belőle widgetet, ha tudod hogyan kell.

Nagyszerű az új verzió, már régóta vártam a teljes jQuery integrációra. A flyout menük annyira nem a kedvenceim(de egész jók ^^), szerintem jobb lett volna a korábbi menüt egy accordion effektel feldobni. Köszönjük a hipergyors fordítást :smiley:

Nekem is lenne ingerenciám, kapacitásom, sőt kedvem a fordításhoz :wink:

Norbi, ez esetben a fölösleges erőforrásaidat lekötheted például a bbPress plugin fordításon wordpress.org-os felhasználói fiók birtokában, vagy választhatsz más futó fordításainkból is a Segítség oldalról.

Bár, én a bbPressnek örülnék a legjobban ha elkészülne, így én is azzal foglalkozom :slight_smile: