Wordpress 2.5 Image Upload Error [Wordpress Fix] - képfeltöltés hiba!

Most futottam bele egy olyan problémába, hogy amikor fel szerettem volna tölteni egy képet a blogomba akkor ezt írta ki: HTTP HIBA/HTTP ERROR.Megoldás:


  1. keressük meg FTP-n a blogunk gyökerében a .htaccess nevű fájlt
  2. Ezeket a sorokat tegyük bele:    SecFilterEngine Off

    SecFilterScanPOST Off    Ez megoldja a problémát.

Akkor mégegy feltöltési hiba:Feltöltödik szépen a kép (ja, csak 2.6 alatt jelentkezik, elotte ment rendesen), majd elcseszi a fájl linkjet. Ugyanis a motor ugy veszi, hogy a feltöltési konyvtr a wp-contents/uploadba vna, igy oda linkel, onnét probalja elerni a képeket. Erre valami otlet?hmm, most valami kibujt a szög a zsákbol dolog van:

Code:

Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/var/www/blogocska) in /var/www/blogocska/wp-includes/functions.php on line 1444Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/var/www/blogocska) in /var/www/blogocska/wp-includes/functions.php on line 1435
na, ez mi a fene. eddig is be volt zárva, akkro eleddig miért nem parázot ezért?

Szia. Én most futottam bele ugyanebbe a hibába, de 2.6 alatt.

A kép beszúrásánál írja, hogy now using flash uploader …fut a csík majd HTTP ERROR…Már az elején írja, hogy Troubleshooting? Use browser uploader instead.És ezzel a browser uploaderrel simán fölmegy.

Az érdekes csak az, hogy eddig semmi gond nem volt és változtatás sem történt semmi.

Szóval nem igazán értem…UPDATE:

találtam egy linket én is, megcsináltam a .htaccess-t csak kevesebb sorral, így:

SecFilterEngine Off

SecFilterScanPOST Off

Ez is rendbehozta a problémát.


Tier wrote:

...
bazze, beszarás. ez a topik ezzel kezdődik, hogy a kutyamegamacska...

Egy újabb feltöltési hibával találkoztam, aminek nem jövök rá a megoldására. Hátha ti tudjátok…A kapott hiba: Security Error azaz biztonsági hiba.

Ez akkor jelentkezik, ha a flash feltöltőt próbálom használni és a képet nem tölti fel.

Ekkor megpróbálom a képet feltölteni a Browser uploader-rel. Ezzel sikerül is, azonban, amikor be akarom szúrni a posztba akkor az ablak “elfehéredik” :slight_smile: tehát eltűnik belőle minden és nem szúrja be a képet…Tehát a Browser uploader feltölti ugyan, de beilleszteni nem tudom utána a szövegbe. Mi a bánat lehet a baja?Az az érdekes, hogy a szerveren másik domainen szépen fut a wp, ilyen hiba nincs… Amit észrevettem viszont, hogy az ékezetes domain neveknél jelentkezik ez a probléma.Van valami ötletetek esetleg? Előre is köszönöm.edit: Feltettem a simple-wymeditor-t azzal működik a dolog… érdekes nagyon…

Én meg feltöltöm a képet és nem látszik semmi, csak a kép neve.

Mivel töltöd fel, hova, és hol látszik csak a kép neve? És gondolom, nem a 2.5-ös verziója a WP-nek? :slight_smile:

Szerintem nincs jogosultsága írni a mappádba, létre sem hozta sem a mappát, sem a kis képet…(ha ftpn töltötted fel a képet akkor pedig nem tudott thumbnailt(kis képet) létrehozni…

error.logban van valami?a wp-admin/options-misc.php (beállítások egyebek) a teljes elérési úthoz be van írva a fájlokat tartalmazó mappa elérési útja?(tehát a www.oldalad.tld/fajlokhelye)

törölve:)


'hgrg wrote:

Szerintem nincs jogosultsága írni a mappádba' date=' létre sem hozta sem a mappát, sem a kis képet..(ha ftpn töltötted fel a képet akkor pedig nem tudott thumbnailt(kis képet) létrehozni..[/quote']


uploads könyvtár volt és pár napja még minden rendben ment...

öö, ne a fájl tartalmát írd be, hanem a böngésződbe írd be, aztán írd le, hogy milyen paraméterek vannak beállítva.

feltöltött elemek tárolása: /home/webhosting/zemplentv/wp-content/uploads

A Teljes elérési út a fájlokhoz mező is legyen kitöltve.Ide akkor azt írd be, hogy: http://www.oldalad.hu/wp-content/uploads

Tisztelt Patai Laszlo!

En is egy kepfeltoltesi hibaba botlottam. Nem tudok kepet feltolteni, kep feltoltese kozben azt irja ki hogy HIANYZO MUNKAKONYVTAR, es nem tolti fel a kepet.

Van-e otlete mit tegyek?

Koszonettel, péter!Patai László wrote:

Most futottam bele egy olyan problémába, hogy amikor fel szerettem volna tölteni egy képet a blogomba akkor ezt írta ki: HTTP HIBA/HTTP ERROR.

Megoldás:

1. keressük meg FTP-n a blogunk gyökerében a .htaccess nevű fájlt
2. Ezeket a sorokat tegyük bele:SecFilterEngine Off


SecFilterScanPOST OffEz megoldja a problémát.

A Beállíátsok >Egyebeknél meg van adva, hova mentse a képeket. Namost, ami oda meg van adva mappa nem létezik vagy rosszul van megadva.

KoSzi a valaszt, de ott mar jartam es jo van megadva minden a mappa is letezik. Esetleg mas otelet?

nálam kiderült, hogy szerver probléma volt már ismét jó :slight_smile: smile.gif

Keltaboy!Írási jogosultság is van a mappán? És ami létezik, az micsoda? És WordPress van használatban? :slight_smile: :slight_smile: