W3C HTML,W3C CSS,-javítást hogyan kell csinálni?

Most futtam le egy tesztet.

Az eredményt megtekinheted ezen az oldalon .

IE8 volt használva a teszthez.

Igy elsö ránézésre volna mit csinálni rajta :frowning: .

Most sajnos nincs idöm kielemezgetni de ha átnézed az eredményeket magad is rá fogsz jöni hogy mint kellene tenni hogy gyorsabb legyen az oldal.Söt még az is lehet hogy az is meglenne mi okoza a gondot az IE-vel.

Szerény véleményem szerint itt valamilyen JavaScriptes összeakadás lesz a gond forása.

Köszi :o

Ez félelmetes.Egyenlőre még nem igazodom ki rajta,de tanulmányozom.

Nagyon köszönöm a segítséget!

Újraraktam az oldal sablont,slide show nélkül és megy már IE-vel is.Persze még nem tökéletes.

Lehet hogy az IE6-al még nem megy,de a 7 és 8-al legalább bejön.

Amit írtál ati024,azt beraknám,de a google analytics is ott van közvetlenül előtte,és most nem baj,ha valamelyik nem közvetlenül előtte van?Nem zavarják egymást?

Szia!

Nem fog össze akadni vele,nyugodtan berakhatod.

Anyi hogy ha igy rakod be ahogy van akor angolul fog megjeleni az üzenet “Internet Explorer is missing updates required to view this site.Click here to update…” ahoz hogy magyar legyen saját szerveredre kell tened a ie6update.js-t elöte át irod benne magyara a megjelenö szöveget.A js végén lesz.

Van nekem is, hátha segít valakinek: http://efrud.eu/wp-content/themes/sablon/js/szakadjmeg.js

Tudom a neve kicsit furcsa, de ideges voltam. :smiley:

hmm ANSIval van kódolva? (BezĂĄrĂĄs)

UTF8 a kódolása nem ANSI.

Üdv,

Bedobom ide is a kérdésem, hátha ezt a topicot többen nézik…

Én pedig kivettem: (Admin) minden kérdést a helyére!

NE csinálj ilysmit!

@aggregator: hidd el, hogy ettől nem fogsz hamarabb választ kapni a problémádra … és felesleges is…

'varnyu' wrote on '2010-04-16:

@aggregator: hidd el, hogy ettől nem fogsz hamarabb választ kapni a problémádra ... és felesleges is....

Elnézést, más fórumon bevett szokás, de itt akkor nem fogok ilyet csinálni :)