Váltás bbPress-re?

Itt ezen a fórumon (http://forum.wpm.hu/) a profil beállításokban.

http://www.idstudio.tk/images/2012-02-26%20-%208.33.35%20PM.png

Csak kérdem, a magyar wp-nek van másik fóruma is?

Hivatalos másik fóruma nincs, csak ez lehet egy bbPress-hez kapcsolódó kérdés is… :slight_smile:

És vigyázó szemedet msn-edre vessed… :slight_smile:

Azt írtam idanka-nak, hogy nem látok a Fórumon olyan gondot, ami akadály lehetne, de lehet, hogy csak vak vagyok. Küldjön át valamit, amit szeretne fenn látni, aztán meglátjuk. Ha utána sem megy, akkor megkérjük Patai Nagyvarázslót, hogy szíveskedjen nyomozni… :slight_smile:

megoldva :slight_smile:

Köszönöm igen lelkiismeretes vagy :slight_smile:

nem akartam ekkora feneket keríteni a dolgoknak, de sajna nálam nem ment.

Szerintem ezen a helyen lényegesen stílusosabb lenne egy bb-Press használata.

Csak más dolog a stílusosság és más a használhatóság.

Már megbocsájts de ez is mesze áll a használhatótól. És itt legfőképp a keresőjére gondolok.

És itt természetesen az IPB hiányosságaira gondolok

Majd egy éves story már ez… a következő fél évben leváltjuk az IPB-t bbPress-re! A váltás semmilyen funkcióvesztéssel nem fog járni ( kivéve az értelmetlen IPB butaságokat - ejj de kerestem ide a megfelelő szót - ). Jelenleg is dolgozunk egy saját bbPress alapú fórumrendszeren, ami maximálisan illeszkedni fog az oldalunkhoz. Amennyire az időnk engedi befejezzük és váltunk!

Jajjj nee :slight_smile: én nagyon is megszoktam a 'buta' IPB-t :slight_smile:

na jó hogy ne csak 'sírjak':

lesz ß tesztje előzőleg? :slight_smile:

Igen, elkezdtem már a hook-ok tesztelését, kisebb-nagyobb sikerrel :slight_smile: 2.2-vel jobb lesz. Majd átküldöm a linket neked.

okok tesztelésben most úgyis otthon vagyok :slight_smile:

Nem értem mért kell már megint váltani, még meg sem szoktuk az IP b :slight_smile:

:slight_smile: új trendek vannak, ill. szeretnénk a jövőben integrálni az összes oldalunkat egy rendszerbe.

Szerintem Lazarevics dünnyögte szarva között a bbPress-t. :slight_smile:

Ha az lesz, akkor az lesz, ha a ForumBoards v.2.4.6.8, akkor az. Ami bizonyos, szeretnénk továbbra is igényesek, barátságosak maradni, és ezt a Közösséget a lehető legjobb tudásunk szerint szolgálni.

Amikor IPB-re cseréltünk, bár nem kis pénzt kértek érte, akkor Laci azt mondta, hogy inkább áldoz rá, de legyen normális Fóruma a WordPress Magyarországnak. Nem tudhattuk, nem tudhatta, hogy ezek visszafele fejlődnek. Sajnos.

Most nagyon arra áll a zászló, hogy bbPress lesz. Neki pl. még van hova fejlődnie, az bizonyos, de pont mi ne adnánk esélyt a mi kutyánk kölykének? :slight_smile:

Abban bíznotok kell, hogy a legjobbat szeretnénk - a lehetőségeinkhez képest.

A másik oldala viszont az, hogy ha már hirdetjük a nyílt forrás előnyeit, akkor legalább 100%-ban használjunk mi is ilyen eszközöket. :slight_smile:

Nem megy át a fórumon a finom humor :slight_smile:

Dehogy marháztalak le! Kikérem magamnak!

1. Nem szoktam.

2. Ha mégis, akkor nekem van igazam. :slight_smile: :slight_smile:

Komolyan:

3. Tényleg nem szoktam.

4. Kínosan ügyelek rá, hogy más se tegye.

Lazarevics! Idézlek: “Ha a vezetőség a bbPressre voksol, akkor úgyis mindegy a mezei usernek, azt eszi (ha akraja ha nem) amit kap…”

Idézem magamat (bár nem illik): "Szerintem Lazarevics dünnyögte szarva között a bbPress-t. :slight_smile: " Igaz, hogy a “…szarva közt a tőgyét…” mondást jól kiforgattam, de így már érthetőbb, remélem. Magyarul: Lazareviccsel ebben a tekintetben egyetértek, hiszen abból fogunk főzni, amink van, amink lesz.

Szeretnénk ugyan rák meridont, rántott bodzavirágot és cápauszony levest, de lehet, hogy “csak” kőlevesre fogja futni. De az bizonyos, hogy nagyon finom kőlevest szeretnénk feltálalni.

http://youtu.be/uRJh7DqgJdg

Bocsánat, ha nem voltam teljesen érthető!