szio
látom még itt vagy a fórumon 
Szóval ennyit találtam:
“@ini_set(‘error_log’, ‘/home/axxxx/error_log’);” in index.php
a "jókat csinálsz"ra annyit mondhatok, hogy jól csinálod. Ãgy kell :). Ha valamit nem értesz kérdezz. (csak előbb keress, de ezt megteszed tehát Gigantikus piros pötty a neved mellé.) Az pedig hogy félreértetted a “hol”-t az velem is megesik. mellékesen a database-ben nekem így első tippre (wp_options) nem sikerült megtalálnom… de ha lesz valami szólok 
hgrg!
Köszi a tippet, de sajnos még így sem találtam meg a megoldást a problémámra. De ha minden más működik a hibaüzenet mellett, akkor elnézegetem még egy darabig, amíg nem tudok jobbat. 
Most éppen úgyis a fórumom megvalósításával küzdök keményen…
Nézd meg légyszíves a régi belső linkeket (remélem nem több száz van :)). Van egy olyan érzésem, hogy onnan, vagy oda hivatkozol, ami nincs. Tehát a linknek van egy elérési útja (pl. egy másik cikked címére hivatkozol), ami nem oda mutat, ahol most van, és nem abban a struktúrában, ahogy most van.
Hogy tudom és hol megnézni a belső linkeket? Amikor újratelepítettem az adatbázist, akkor felülírtam a régi domain nevet az újra mindenhol. 
Adatbázisba.
Ha van a szolgáltató által nyújtott részletes statisztika, akkor nézd meg (valahol a legvége tájékán), hogy melyik oldalaid dobnak 404-es hibát. Azon a nyomon indulj el, ha az adatbázistól idegenkedsz.
Köszönöm a tippeket, de sajnos még nem tudtam a problémát megoldani. Van lista a 404-es hibákról, de utána nem tudom merre induljak el… 
Egyenesen előre! 
Nem tudom, mennyi bejegyzésed van, ha nagyon sok, akkor szívás… 
Belépsz a bejegyzésbe, és megnyitod szerkesztésre. Ha van benne link, akkor jobb egérrel rákattintasz, és megnézed, hogy hova mutat, és az jó helyre mutat-e? Pl. írunk egy cikket, aztán abban azt írjuk: “…ahogyan azt már korábbi írásomban említettem…”. A “korábbi írásomban” linkje azonban olyan helyre mutat, ami nem vezet sehova, mert pl. törölve lett, vagy áthelyezve, vagy beledöglött egy permalink változásba. Valami ilyesmit keresgélj elsőnek. A log fájl megmondja, hogy merre indulj el, hol keresgélj.
Ma reggelre eltűntek a hibafeliratok az admin felületről. Frissítettem az összes frissítésre váró bővítményt…és eltűnt a hibaüzenet.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek szerint egy bővítmény okozta. :)
Nem ezt keresed k.akos: http://href.hu/x/9pcm ? Szerintem igen :lol:
Windows? :lol:
Te vagy eddig a legdurvább ma regeltem - jól beszóltam user
én igen!