Sziasztok!
Tudnátok olyan plugint ajánlani amit, ha az oldalsávba kiteszek widgetként, akkor az e-mail címét megadva az új bejegyzésekről értesítő e-mailt fog kapni az olvasóm? Olyanra gondolok, mint a FeedBurner lehetőség. Ezt nem sikerült megcsinálnom és inkább egy pluginnal intéznem el, ha van ilyen.
Köszi! 
pepe!
Nézz szét a fórumon, légyszíves. Pl. hírlevél keresőszóval, de az általad említett Feedburner is nagyon kiváló és egyszerű megoldás.
Elvileg a WP-ben van RSS. az miért nem jó? És miért nem sikerült a Feedburner? :o
Köszi a segítséget!
A FB-nél az volt a baj, hogy ezt a rész nem tudtam értelmezni és megcsinálni, hogy a FB widgetet összehozzam a FB regimmel: WP-Admin: Appearance: Widgets.
Ez így már kicsit magas volt nekem.
Meg az angol tudásomon kellene javítanom. 
Google translate…
Mindig tanulok valamit. Eddig azt se tudtam, hogy a Feedburnerhez is van widget. Én már csak megelégedtem ezzel:
http://feedburner.google.com/
Aztán a kódot, amit ad, be lehet tenni egy szöveges widgetbe, oszt jóvan … :unsure:
Én is FB widget pluginnal próbáltam, csak a FB-nél találtam a szükséges kódot, hogy beillesszem.
Ezt megnéztem - WP-Admin: Appearance: Widgets - aztán rájöttem, hogy megjelenés, widgetek, de nem volt benne a widget, hogy bekapcsoljam.
Újra neki esek, aztán megpróbálom valahogy összehozni.
Köszönöm!! 
http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/
Nincs esetleg valakinek ehhez a pluginhoz egy magyar nyelvi file-ja?? Mert lassan 2 órája kinlódok a beállitásokkal és minden levelet 4x küld el. Valahol nagyon béna lehetek 
csak neked (adminnak), a feliratkozónak egyszer küldi el.
Köszi, akkor még próbálgatom. Most nekikezdtem forditani, de van benne sok minden, amihez az én angol tudásom elég csekélyke … :unsure:
akkor meg minek fordítod? bekapcsolod, kiteszed a widgetjét, és élvezed a feliratkozók növekvő számát 
Azé forditom, mer kihivás
(aztán én úgyis le fogom szedni. Nem nekem kell, hanem a párom keresett ilyet
)
Nekem van forditásom hozá igaz egy régebbi verziohoz de jol müködik a leujabbal is.A po file szerint Bobor Szabolcs készitete a forditást.Az alábbi linken le töltheted: subscribe2-hu_HU.zip A bövitmény gyökér könyvtárába ted a po és a mo filet.
ati024: köszi 
ja, de hülye vagyok, tényleg…, nekem is fordítással van fent :lol: nem figyeltem, de tényleg. Csak ez kicsit ciki ez a plugin, mert minden frissítéssel (elég gyakori) felülírja a teljes mappáját, és ezáltal mindig törli a fordítást 
na, ezért van nekem a gépen egy olyan nevű mappám a raktárban, hogy “po-izék”

A legfrissebb verziót (néhány sor kivételével) lefordítottam.
[attachment=130:subscribe2-HU.zip]