Új Bejegyzésről Értesítő E-Mail Plugin

Nincs jogom letölteni a csatolmányt :frowning: :frowning:

Nincs jogosultságod sem megtekinteni, sem letölteni ezt a csatolmányt. :frowning:

Győző: kérjük szépen azt a hu_HU-t :slight_smile:

Van némi gond a letöltéssel, de Laci rajta van a kérdésen. :slight_smile:

Ha estére sem gyógyulászik meg, akkor felrakom magamhoz. :slight_smile:

Várjuk :slight_smile:

A Subscribe2 magyar nyelvi fájljai egyszerű regisztrációt követően innen letölthetőek.

Győző: letöltöttem, ragyogóan szuperál. És nagyon szépen köszönöm! :slight_smile:

Sziasztok!

Nem akartam új topicot kezdeni, mivel ehhez a bővítményhez hasonlóra lenne szükségem azzal a különbséggel, hogy automatikus e-mail küldés legyen ha a felhasználó hozzászólására valaki válaszol! Ismertek ilyen plugint?

Köszönöm, az eddigi segítségeteket is!

Üdv:Catfish

Ez a bővítmény ezt is tudja.

'Farkas wrote on '2010-04-13:

A Subscribe2 magyar nyelvi fájljai egyszerű regisztrációt követően innen letölthetőek.

Szia Győző!

Letöltöttem tegnap a magyarítást, köszönöm szépen, tökéletesen működik minden gond nélkül!

Viszont, ma kijött egy frissítés!

Quote:

Az új Subscribe2 verzió már elérhető. A legfrissebb 5.9 változat részletei itt tekinthetőek meg...

Viszont amit te magyarosítottál az 2.6-os.

Frissítettem 1 kattintással az adminban csak éppen visszaállt angolra. Ugyanúgy ftp-n felmásoltam a fájljaidat, és megint kiírta hogy elérhető frissítés.

Úgy gondolom, hogy ha felülírom a magyarításod, akkor ugyanúgy visszaállítja a verziót 2.6-ra. Nem módosítanád a fájlokat, hogy helyesen ismerje fel?, vagy az is jó, ha megmondod hol s mit kell átírni.

De sokak számára jobb volna, ha update-elnéd a saját fordításod :D

Előre is köszönjük szépen!

Tomikaa: Győző egész biztos update-elni, azaz frissiteni fogja. Amint ráér.Ha neked van kedved átirkálni dolgokat, akkor fogd meg e poEditet, és a subscribe2-ben lévő pot file-t, és kezdjed el forditani, azaz update-elni :slight_smile:

Vagy egyenlőre tedd vissza a régit :smiley:

Frissítettem. Ráértem. Hagytam átírni valót (meg 13 fordítatlant, mert annyira nem értem rá…) :wink:

Tomikaa! Nem tudom, hol jött ki ma frissítés; a legutóbbi 2010. június 30. A többi stimmel.

Győző, köszi szépen!

Ugyanonnan leakartam tölteni ahonnan először, azaz az oldaladról, de ezt írta ki:

Quote:

Az oldal nem található!

Elnézést, amit keresett, itt nem található.

Elképzelhető, hogy a link, amire kattintott, hibás volt, vagy az oldalt törölték, eltávolították, vagy átnevezték. Az is elképzelhető, hogy Ön gépelt el valamit.

Próbálkozzon újra, vagy használja a honlap keresőjét.

Nekem a frissítés az admin panelen jött ki :)

Merthogy nem azon az oldalon van; ahogyan a főoldalon olvasható is, azt az oldalt hamarosan megszüntetem. :frowning:

http://wordpress2you.com oldalon, a Letöltések között keressed.

Nos, a frissítés jelenléte többnyire valóban az admin panelon látszik, ennek ellenére ezt a bővítményt június 30-án frissítették utoljára. Ám, ha te tegnap telepítetted, akkor tegnap kaphattál róla értesítést, hogy van újabb verzió. :slight_smile:

Köszönöm szépen, sikeresen Frissítve és magyarosítva!

Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást, így most írnom kell még1et :slight_smile:

Most jutott eszembe, hogy azt hogy lehet megoldani, hogy ha most telepítettem fel ugye a plugint, akkor mostantól érvényes csak az, hogy az kapja meg a hírlevelet aki mostantól regisztrál.

Viszont, a Hírlevélbe beszeretném venni azt is, aki ezelőtt regisztrált.

Esetleg ezt az sql-ben az userek résznél valamelyik tábla kezeli ezt?

Azoknak a regisztrált felhasználóknak hogyan lehet e-mailt küldeni akik nincsenek feliratkozva? (Azon kívül, hogy egyesével elküldöm nekik?)

Közben csak rájöttem :slight_smile:

Erre a fordításra van nekem is szükségem. Remélem valahogyan meglesz a jogosultságom letölteni. Most még nem megy!

Attila