Nincs jogom letölteni a csatolmányt

Nincs jogosultságod sem megtekinteni, sem letölteni ezt a csatolmányt. 
Győző: kérjük szépen azt a hu_HU-t 
Van némi gond a letöltéssel, de Laci rajta van a kérdésen. 
Ha estére sem gyógyulászik meg, akkor felrakom magamhoz. 
Várjuk 
Győző: letöltöttem, ragyogóan szuperál. És nagyon szépen köszönöm! 
Sziasztok!
Nem akartam új topicot kezdeni, mivel ehhez a bővítményhez hasonlóra lenne szükségem azzal a különbséggel, hogy automatikus e-mail küldés legyen ha a felhasználó hozzászólására valaki válaszol! Ismertek ilyen plugint?
Köszönöm, az eddigi segítségeteket is!
Üdv:Catfish
Ez a bővítmény ezt is tudja.
Szia Győző!
Letöltöttem tegnap a magyarítást, köszönöm szépen, tökéletesen működik minden gond nélkül!
Viszont, ma kijött egy frissítés!
Viszont amit te magyarosítottál az 2.6-os.
Frissítettem 1 kattintással az adminban csak éppen visszaállt angolra. Ugyanúgy ftp-n felmásoltam a fájljaidat, és megint kiírta hogy elérhető frissítés.
Úgy gondolom, hogy ha felülírom a magyarításod, akkor ugyanúgy visszaállítja a verziót 2.6-ra. Nem módosítanád a fájlokat, hogy helyesen ismerje fel?, vagy az is jó, ha megmondod hol s mit kell átírni.
De sokak számára jobb volna, ha update-elnéd a saját fordításod :D
Előre is köszönjük szépen!
Tomikaa: Győző egész biztos update-elni, azaz frissiteni fogja. Amint ráér.Ha neked van kedved átirkálni dolgokat, akkor fogd meg e poEditet, és a subscribe2-ben lévő pot file-t, és kezdjed el forditani, azaz update-elni 
Vagy egyenlőre tedd vissza a régit 
Frissítettem. Ráértem. Hagytam átírni valót (meg 13 fordítatlant, mert annyira nem értem rá…) 
Tomikaa! Nem tudom, hol jött ki ma frissítés; a legutóbbi 2010. június 30. A többi stimmel.
Győző, köszi szépen!
Ugyanonnan leakartam tölteni ahonnan először, azaz az oldaladról, de ezt írta ki:
Elnézést, amit keresett, itt nem található.
Elképzelhető, hogy a link, amire kattintott, hibás volt, vagy az oldalt törölték, eltávolították, vagy átnevezték. Az is elképzelhető, hogy Ön gépelt el valamit.
Próbálkozzon újra, vagy használja a honlap keresőjét.
Nekem a frissítés az admin panelen jött ki :)
Merthogy nem azon az oldalon van; ahogyan a főoldalon olvasható is, azt az oldalt hamarosan megszüntetem. 
http://wordpress2you.com oldalon, a Letöltések között keressed.
Nos, a frissítés jelenléte többnyire valóban az admin panelon látszik, ennek ellenére ezt a bővítményt június 30-án frissítették utoljára. Ãm, ha te tegnap telepítetted, akkor tegnap kaphattál róla értesítést, hogy van újabb verzió. 
Köszönöm szépen, sikeresen Frissítve és magyarosítva!
Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást, így most írnom kell még1et 
Most jutott eszembe, hogy azt hogy lehet megoldani, hogy ha most telepítettem fel ugye a plugint, akkor mostantól érvényes csak az, hogy az kapja meg a hírlevelet aki mostantól regisztrál.
Viszont, a Hírlevélbe beszeretném venni azt is, aki ezelőtt regisztrált.
Esetleg ezt az sql-ben az userek résznél valamelyik tábla kezeli ezt?
Azoknak a regisztrált felhasználóknak hogyan lehet e-mailt küldeni akik nincsenek feliratkozva? (Azon kívül, hogy egyesével elküldöm nekik?)
Közben csak rájöttem 
Erre a fordításra van nekem is szükségem. Remélem valahogyan meglesz a jogosultságom letölteni. Most még nem megy!
Attila