Telepítési problémák

Sziasztok,

bocs, hogy ilyen kérdéssel jövök, de nekem nem sikerült teljesen a telepítésem és nem tudom, hogy miért… valószínű béna vagyok…

Szóval: végigcsináltam az összes lépést és a wp telepítés is megtörtént, de amikor be szeretnék lépni a felületre hibaüzeneteket ír ki:

“Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-login.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]362

Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-login.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]374

Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]680

Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]681

Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]682

Warning[font= Times New Roman:308gqa8z]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in[/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php[font= Times New Roman:308gqa8z]on line[/font:308gqa8z]881”

nekem sajnos ez nem sokat mond, de hátha van olyan aki tudja mit is jelent ez.

A bejelentekzésnél meg ezt írja:

Warning[font= sans-serif:308gqa8z][background=rgb(251, 251, 251)]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in [/background][/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-login.php[font= sans-serif:308gqa8z][background=rgb(251, 251, 251)] on line [/background][/font:308gqa8z]362

Warning[font= sans-serif:308gqa8z][background=rgb(251, 251, 251)]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-config.php:1) in [/background][/font:308gqa8z]/var/www/virtual/drskribaeszter.hu/htdocs/wp-login.php[font= sans-serif:308gqa8z][background=rgb(251, 251, 251)] on line [/background][/font:308gqa8z]374

[font= sans-serif:308gqa8z] teszt[/font:308gqa8z]

Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám

Elfelejtett jelszó?

← Vissza (teszt)

Köszönöm a segítséget!!

Használd,

azt,

a,

szerencsétlen,

de,

hasznos,

gúúúgli,

keresőt!

Íme az eredmény: http://www.wordpress2you.com/2010/12/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/

Köszönöm. Nem tudnám megmondani hogyan sikerült, de mégis… egymás után legalább 5x átírtam a wp-config.php file-t…és egyszercsak sikerült belépni.

Szóval, most működik a wp admin felület, de amikor rányomok a “honlap megtekintése” menüre a tárhely kiszolgáló admin login felülete jelenik meg… Nem tudom mit szúrtam el… köszi a segítséget!

Valamelyik ingyenes tárhelyszolgáltatónál vagy?

Töröld le a wp-config.php fájlt és a .htaccess fájlt, töröld ki (ürítsd ki) az adattáblákat, még jobb, ha újat hozol létre, és telepítsd újra a wp-t figyelmesen.

Sziasztok!

Kicsit túl biztonságos szerveren kell wordpresselnem - nem baj, új ismeretek, problémák, ilyesmi - csak elakadtam. Kérlek titeket, segítsetek!

A probléma maga: Szeretném írhatóvá-olvashatóvá mittomén mivé tenni a wp-content és azon belüli mappákat (upload, stb.)

A fájlrendszer, amit a szerveren használnak, AFS. Az operátor küldött is egy bash parancsot, sajnos még csak most kezdtem el tanulni a sh-t és nem nagyon ismerem még.

(Nem, CHMOD és társai nem működnek, pedig milyen egyszerű válasz lett volna, ugye? Meg a TC attribútumoknál add meg, hogy 777, és már megy is)

A parancs maga: find . -type d -exec fs sa {} service.web rl username.web rl ;

A username helyére természetesen megadtam a saját felhasználónevemet, a hibaüzenet annyi, hogy a -execnek hiányzik valamely argumentuma. (az fs, meg az sa az nem az?)

Szóval valaki elmondaná, hogy a.) ez az adott helyen állva minden mappának adja az ominózus olvasási és listázási jogot, amit talál? b.) mi hiányzik a parancsból, amiért hibát ír?

Köszönöm szépen!

sziasztok!

mivel sajnos még nem találtam meg, hogy hol kell új témát létrehozni, így ide írok :slight_smile:

lehet butaság a kérdés, de nem boldogulok vele.

szóval van egy tárhely, van egy domain, szépen feltelepítve egy működő WP.

de most vettünk egy másik domaint, de arra nem tudom feltenni az új WP oldalt. :frowning: beírom az adatbázis adatait, és amint megnyitom a doaminem/wp-admin/install.php -t akkor azt írja ki, hogy már telepítve van, töröljem az előző táblát.

mit rontok el???

table_prefix = ‘wp_’ -nél kellene megadni egy számot vagy nevet vagy bármit???

válaszokat előre is köszönöm! :slight_smile:

Új témát az adott témakörben a topikok listázásánál tudsz indítanii (egy szinttel feljebb).

Nyilván a másik adatbázis adatait írod be az új domainhez. Mivel az már létezik, ezért visszabeszél. Hozz létre új adatbázist, vagy ha ugyanazt kell használod, mert csak egy adatbázis áll rendelkezésedre, akkor ahogy mondtad a prefixnél, bármit (de az aláhúzásjelet lehetőleg ne hagyd le a végéről).

Sziasztok!

Feltöltöttem tárhelyre a wp. 3.5.1-et. Létrehoztam az adatbázist is. átírtam a config fájlt. Elindítottam a telepítést, ami sikeresen végigment.

Következő a problémám: mikor beírom a felhasználónevet és jelszót az admin felületen, amit el is fogad, csak egy tiszta üres fehér oldalt hoz elő.

A segítséget előre is köszönöm!

Kezd azzal, hogy feltöltöd újra a wp fájlokat, lehet, hogy valami nem ment fel rendesen. És ha már az ftp-ben vagy, akkor nézd meg azt is, hogy kisbetű-nagybetű ügyileg a feltöltöttek egyeznek-e a gépeden lévővel.

Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.

62954 wrote:
Kezd azzal, hogy feltöltöd újra a wp fájlokat, lehet, hogy valami nem ment fel rendesen. És ha már az ftp-ben vagy, akkor nézd meg azt is, hogy kisbetű-nagybetű ügyileg a feltöltöttek egyeznek-e a gépeden lévővel. Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.

Újra feltöltöttem, de a helyzet változatlan. Ugyanúgy tök fehér lap fogad. Magát a weblapot el lehet érni a wp alap sablonával.

Ötletek:

0, böngésző cache ürítés

1. wp-login.php fájlt megnézni, hogy elején-végén vannak-e fölösleges karakterek

2. összes bekapcsolt bővítményt kikapcsolni

3. wp-config-ban a debug infot bekapcsolni: define(‘WP_DEBUG’, false); - a false értéket írd át true értékre - átmenetileg! Ha meglesz a hiba, akkor majd írd vissza!

Sziasztok!

Nemrég telepítettem egy új 3.5.1-es WP-t, és a konfigurálás során a Beállítások/Médiatár felületen nem jelenik meg a felöltési célkönyvtár megadása opció. Találkozott valaki már ilyennel?

http://s4.postimage.org/s7ckvw7ot/N_vtelen.jpg

(Bocsánat, ha rossz helyre írtam.)

Sziasztok!

Nem tudom mit ronthattunk el a feltöltéskor, de valami nagyon nem jó. Feltöltöttük az oldalt public_html-be erre egy tök üres oldalon ez jött ki: Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során.

Feltöltés után ezt kéne megnyitni ugyebár a böngészőbe: /wp-admin/install.php csakhogy nem megy mivel folyamatosan ciklusként jelenik meg scriptként, amit vagy megnyitni vagy letölteni lehet és itt meg is állt az élet. Nem tudunk mit csinálni ráadásul még a wp-s admin felület sem töltbe. Pls Help.

Sziasztok!

Valaki pls segítsen! Az oldal még mindig nem megy, a hibaüzenet továbbra is ez: Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során.

A wp-t direct adminon keresztül töltöttem le… lehet, hogy az adatlap kitöltésénél valamit elírtam és ezért nem megy? Ha letörlöm a wp-t és újratelepítem az esetleg lehet megoldás?

A wp-config.php-ba írb be helyesen az adatbázis adatokat.

Köszi, ez megtörtént, de nem akarja felinstalálni ezt /wp-admin/install.php Csak letölteni engedi, egyszerűen nem tudjuk telpíteni. Ötlet?

Nem kell ezt beírni. Csak a domaint. Egyébként pedig fel van telepítve, csak helyre kell pofozni, úgyhogy goto wp-login.php

Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem, oldal rendben ,pár órás :slight_smile: a gondom , ha bejelentkezem minden sablonnal ,böngészővel ezt kapom ,baloldalt lapalján jelenik meg a menü, hol lehet a gond ? Köszönöm segítségetek .

Sziasztok!

Van egy tárhelyem. Joomla cms van fent. Le akarom cserélni WordPressre. Mielőtt nekiláttam volna napokig olvasgattam itt a fórumotokat és a különböző WordPress oldalakat. Egyeztettem a szolgáltatómmal megfelel e a rendszerkövetelményeknek a tárhely. Minden stimmelt. Majd a WP 3.6 os verzióját telepíteni kezdtem. Minden oké volt de én is a fenti hibaüzenetbe futottam. Googlizás majd wp-config.php fájl újbóli feltöltése. Semmi eredmény többször megpróbáltam. Letöröltem-újratelepítettem a rendszert, majd újra minden előröl. Hiba ugyanaz. Táblák újból megcsinálva-eldobva-megcsinálva és hiba ugyanaz :slight_smile: Lassan megőrülök :slight_smile: Van valakinek valami tippje? Már mindent elolvastam a témában, minden videót megnéztem és mindent kipróbáltam. Szerintem valami egyszerű dologról van szó csak nem veszem észre. Megköszönném ha tudnátok segíteni.