Telepítési problémák

Sziasztok!

Megoldódott a problémám. A wp-config-php frissítése nem oldotta meg a problémát. Ezért Googlizni kezdtem megint. Találtam egy megoldást azoknak, akiknek a wp-config.php fájl frissítés után sincs szerencséjük. Más cms használók is küszködtek ezzel a problémával. Egy oldalon azt mondták, hogy az utf-8 kódolása BOM okozza a hibát. Én megoldásként a következőt csináltam: megnyitottam jegyzettömmbel a wp-config.php fájlt a gépemen. Beírtam a jelszavakat. Majd kijelöltem az egészet. Megnyitottam a Notepad++ programot. Nyitottam egy üres lapot, beállítottam a kódolást utf8 BOM nélkül-re és beillesztettem a wp-config.php fájl tartalmát. Majd elmentettem minden fájl–>wp-config.php néven megint. Ezt feltöltöttem a szerverre és működött a webhely a hiba megszűnt :slight_smile: Remélem tudtam segíteni sorstársaimnak :slight_smile: Szép napot!

Sziasztok!

Egy olyan jellegű problémám van, hogy tegnap előtt (aug. 17.-én) volt egy adatbázis probléma a szolgáltatómnál. Észre vettem a honlapomon, hogy nincs rendben valami. Szolgáltató megcsinálta jó lett. Viszont csináltam sablon cserét a Twenty Eleven 1.5 ről 1.6 ra. Valami szétcseszett valamit, mert csak a post-ok címei láthatók a tartalmi szöveg nem.

Adatbázist megnéztem. Adatbázisban minden benne van. Azt vettem észre hogy MyISAM helyett InnoDB-re lett átírva a WP adatbázis motorok.

Nem tudom hogy annak kell-e lennie vagy sem?

Az oldal link: http://gpo.hu/games_blog/

Eddig semmi problémám nem volt! Kérdés: Én rontottam el valamit? Vissza lehet hozni valahogy a szöveget? Vagy újra kell raknom mindent?

Várom a válaszotokat, hátha valaki belefutott már ilyen problémába.

Üdv:

Endre

Próbálgattam a plug-in ek kikapcsolását. Most megjelenik minden! :roll: Akkor az egyik bővítménnyel lesz a probléma a frissítések után. Még jelentkezem.

Most visszakapcsoltam mindent és működik megint a blogom. Ezt nem nagyon érte!

Szevasztok!

Első kérdés: Angol telepítés után (automatikus webszerver telepítés volt) hogyan tudom magyarítani?

Második kérdés: Hogyan lehet azt elérni, hogy egy blog hozzászólásai sorszámozottak legyenek?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Sziasztok! Abszolút kezdő vagyok. Minden létező telepítési útmutatót elolvastam,átnéztem de nem jutok dűlőre! Filezilla-val feltöltöm a szükséges állományokat, viszont mikor beírom a telepítés indításához szükséges linket ezt az üzenetet kapom:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Nem ingyenes tárhelyre töltöm fel, kérlek titeket, valaki adjon valami tippet. Köszönöm!

Apache/2.2.16 (Debian) Server at *************.hu Port 80

Ebből senki nem tudja megmondani, mi a gond. Nézd meg, mi van a szerver error logban. Álalában olyan gond szokott lenni, hogy nincs meg valamelyik fájl, nem írható, nincs jogosultság. Egyik tárhelyemen pl. rendszeresen hozzá kell adnom a wp fájlokhoz egy 403.shtml és egy robots.txt fájlt (akár üresen is), hogy ne belső szerver hibát adjon vissza.

Segítséget kérnék, rögtön az elején elakadtam . A következő hibaüzenettel (The requested URL /chroot/wp-admin/setup-config.php was not found on this server) nem jutok tovább a második lépésre. Ha az ftp-n megnézem a fájl ott van. Próbáltam többször kicserélni az eredetire , úgy sem jó.

Pedig én ebből tudtam megfejteni,hogy mi a gond. A 80-as port zárva volt és az istennek sem töltötte fel rendesen az állományokat, pedig milliószor megpróbáltam. Millió hibaüzenetet kaptam… A megoldás a port engedélyezése volt. Miután nyitottam a 80-ast első töltésre minden fel és mint a nagykönyvben meg van írva, úgy ment minden. Javaslom másoknak is a lehetőség kipróbálását, ha mást nem tűzfal lekapcs,míg feltöltik a dolgokat. Azért köszi a segítséget!!!

Hali! ATW.hu-s tárhelyemre próbáltam wordpresst telepíteni. Maga a rendszer működik, viszont a médiatárba nem tudok semmilyen módon feltölteni se fejlécképet, se hátteret, semmit. Kérem, segítségeket, minél hamarabb, ha lehet. Most használok először wordpresst, ha tényleg él még ez a közösség, akkor segítsetek.

Sziaasztok!

Telepítettem a wordpress-t egy ismerősömnek az ingyenes atw-re. Minden simán ment, de amikor a admin felületre szeretnék beléni akkor ez a hibaüzenet fogad:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 899

Tanácsot, segítséget előre is köszönöm.

Kedves Fórumozók!

Egy problémával állok szemben, amiben a segítségeteket kérném:

A tárhelyemre telepítettem a WP-t és minden rendben, sikerült belépnem a WP felületére is, viszont a weboldalamon semmilyen változást nem látok, bármilyen admin-változtatást is csinálok és MENTEK el - nem létezik az oldalam.

Csináltam egy ki- és belépést a WP adminjában és minden működik, de még sem tudom mi lehet a megoldás.

A WP admin-jában a Kezdőlapnál a Híreknél ez jelenik meg: RSS hiba: WP HTTP Error: Nem érhető el olyan HTTP közvetítő szolgáltatás, amely végre tudná hajtani a lekérdezést.”

Például ha Sablon akarok hozzáadni a hibaüzenetem pedig a következő: “Váratlan hiba állt elő. Valami baj van a WordPress.org-gal vagy ezen szerver konfigurációjával.”

Elképzelhető, hogy ezek a hibaüzenetek szerint valami probléma áll fenn? Vagy szerintetek milyen egyéb megoldás létezik a továbblépéshez? Mi kell ahhoz, hogy a domain-emen látszon legalább egy alapsablonnal létrehozott weboldal? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha alapsablonnal elindítok egy oldalt és utána pl. landing page stílusú lesz, akkor megmarad minden adatom?

Várom mielőbbi válaszaitokat! Előre is köszönöm!

Ez az allow_url_fopen függvény tiltásának a problémája. Nem tudsz sem bővítményt, sem sablont telepíteni, sem rss-t behúzni, stb.

Megoldási lehetőségek:

• tárhelyszolgáltató jófej és bekapcsolja neked,
  • elfogadod, hogy csak feltöltéssel tudsz bármit is telepíteni és hogy bizonyos bővítményeket nem fogsz tudni használni,
  • keresel egy normális tárhelyet.

Kedves Andrea!

Ezt a megoldást nekem vagy az előttem szólóknak írtad? Mert ha igen és mindent jól csináltam - a php-ban átállítottam a allow_url_fopen-t engedélyezve állapotra, de sajnos nem történt változás. Egyébként ha bármit is számít a dolog, a Mediacenter a tárhelyszolgáltatóm.

Van esetleg még további ötleted a megoldásra? Válaszod előre is köszönöm!

A mediacenternél sok wp-s van (én történetesen nem), azaz alapvetően működnie kellene. A bekapcsolással kellett volna változásnak történni, ha nem szerver szinten van tiltva.

Kapcsold be a debug-ot és nézd meg mit mond, bemásolhatod ide is. (wp-config.php-ban a false helyett true a debug sorban - de utána ne felejtsd el visszamódosítani.)

Kedves Andrea!

Hmmm, őszinte leszek, kb a mai nappal kezdtem el a WP-t használni, a telepítéssel voltak gondjaim, de végülis összeszedtem a megoldást. :slight_smile: A Wp-config.php-ban átírtam a a Debug sorban false-ra, de nem látok egyéb változást, amit ide kértél, h beszúrjak.

true beállítással ír ki valamit, amikor ír ki. És milyen gondjaid voltak? Ki tudja, lehet, hogy nem 100%-os megoldást szedtél össze. Na, még mielőtt továbblépünk, azt csináld meg, hogy ftp-n mindent újra feltöltesz (wp core), ha van olyan beállítás az ftp programodban, akkor azt add meg neki, hogy az eltérő méretűt írja felül, nem kell mindent felülíratni. Ha valami esetleg törötten lenne fenn, ez rendbeteszi.

Nekem is ez a gondom… felmegy a template és a sample data-t akarom feltölteni és ESZKÖZÖK/IMPORTÁLÁS/WORDPRESS és kijön ez a hiba…

Az allow_url_fopen engedélyezve van. :frowning: Egyéb ötlet?