Sziasztok!
Amit szeretnék: elhelyezni egy napi 50 fő (most indult növekedésnek) látogatottságú céges oldalt, ahol van egy kis webshop is. Jelenleg 35M a helyigény.
Nem a legolcsóbb helyet keresem, mert most ingyenes helyen vagyok, de cserébe persze lassú az oldal.
Mivel nem nagy a látogatottság, emiatt -még- nem igénylek külön szervert.
Bizalommal fordulok hozzátok:
Tapasztalataitok szerint hol találok gyors, megbízható és nem túl drága helyen elfogadható ügyfélszolgálattal tárhelyet?
Már átnéztem kb. 15-20 helyet. Vannak kinn a neten árak, tárhely méretek, de a valódi sebesség infó és működtetés közben szerzett tapasztalat nálatok van.
Jelenleg a webdigital tűnik befutónak. Az oldalukon ott a WP a tesztelt CMS-ek között.
Én a tárhely.eu-nál vagyok, nagyon megvagyok elégedve.
Én a Viacom kft-nél vagyok, több mint 2 éve semmi panaszom rájuk.
tarhely.eu
vannak bakijaik, de ennek ellenére jók.
http://continusweb.net
Én őket ajánlom. Egy pár hónapja vagyok náluk, és nagyon megvagyok elégedve. Nem a legnagyobb szolgáltató, de jó, a szerverek nincsenek túlterhelve, + a csomagok is elég olcsóak. Kimaradás se volt eddig, az ügyfélszolgálat gyors.
elfelejtettem: cpanel, vagy directadmin legyen, akármit is választasz… :rolleyes:
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy ezeknek a tárhelyeknek mik a korlátai? Itt nem az 5GB férőhelyre meg 100MB MySQL dolgokra gondolok, hanem hogy egy webtárhely, ami nem saját vagy virtuális szerver, mennyi felhasználót bír kiszolgálni egyszerre/egy nap alatt? Gondolom szolgáltatónként változik ez is, de úgy mégis mik ezek a korlátok, mert nemigen találtam eddig róla infót. Pl egy most indítandó oldalamhoz teljesen felesleges 5GB, de még az 1GB férőhely is, a MySQL mérete sem lenne olyan égbeszökkenő, Cront (ez pl mennyire szívja le a szerver teljesítményét, amin vagyok) futtatnék elég sűrűn, ennyi.
Köszi minden segítséget!
Ezen adatokat a szolgáltatóktól tudod megkérdezni.
Köszi!
Közben már beszéltem ismerősökkel, akik ismerősek a témában (hasonlót mondtak ők is), végül a javaslatuk alapján maradtam az eddigi szolgáltatómnál.
Üdv!
sziasztok,
Ha már domain és tárhely szolgáltatóról van szó, akkor én csak szívből tudom ajánlani a www.Domain7.hu weboldalt. Én is ott vettem domaint nagyon olcsó, szerintem a legolcsóbb hazánkban.
Ha érdekel csekkoljátok le itt: http://www.domain7.hu/
a domain7 domain regje tényleg olcsó, cserébe a tárhely drága!
Annyiért adják az 500MB-t, mint amennyit fizetek én a 20GB-ért
Annyiért adják az 500MB-t, mint amennyit fizetek én a 20GB-ért :)
És melyik szolgáltatónál kapsz 20 GB-ot ennyiért? :)
A Webdigital.hu-tól. 20GB évente 15900+Ãfa, de van két kisebb csomag is, 5 és 10 GB-sek arányosan kevesebbért. Korrektek és segítőkészek voltak eddig minden alkalommal velem.
Azért vethetnél arról is pár szót, hogy minek okán ajánlod őket… Köszönjük szépen!
Azért vethetnél arról is pár szót, hogy minek okán ajánlod őket.. Köszönjük szépen! :)
Gondolom, hogy az én szűkszavúságomnak szólt az intelem :)
Nos miért is:
- gyorsan és szakszerűen reagálnak a kérésekre
- rendelkezik FTP kapu védelemmel
- gyors és problémamentes tárhelyeik vannak
- a "szügyfél" :) elégedettség érdekében ajándékok
Médiacenter
Győző légyszi nézd már meg, hogy mit csinálok rosszul? A linket nem akarja beilleszteni...
Szia!
Mi egy új startup cég vagyunk.
Nálunk is van PHP és MySQL szolgáltatás is,
de ami fontosabb, hogy nincsenek korlátok.
Bármilyen tartalmat feltölthetsz, ami nem sért törvényt,
gyors a szerver, és ami lényeges, hogy mindenféle OpenSource
megoldást is támogatunk, annak ellenére, hogy Windows a hosting környezet!
Nagyon könnyű konfigurálni nálunk a WordPress-t, minden beállítást engedünk, ami nem megy a biztonság rovására.
A szolgáltatásról címszavakban:
Tárhely 500MB 500Ft/hó (Ãfásan) 1 évre előre fizetendő
-
ASP.NET (2.0-tól 4.0-ig)
- Silverlight támogatás
- MySQL PHP MyAdminnal
- PHP
- MS SQL
- nincs adatbázis korlát
- service futtatási lehetőség
- FTP
- Outlook Web App
- Mobil szinkronizálási lehetőség (a levelezéssel)
- Korlátlan hozott domain hozzáadása a tárhelyhez és levelezéshez
Teszt: http://www.wordpress.progserv.eu
További info: info[kuk@c]progserv[pont]eu
Tóth Roland
ProgServ Kft
(És igen, minden szolgáltatást megkapsz ezért az 500Ft-ért havonta! )