Tárhely

Ugye jól gondolom, hogy a Wordpress MU nem működik ingyenes tárhelyeken?

es szerintem altalaban a fizetoseken se =

Hogy-hogy? (Én most a cwi.hu -ra próbáltam meg feltenni, de ott nem fogadja el a Database Host-ot :frowning: … Egyedül az extra.hu-n sikerült telepíteni, de ha az index.php-re akarok menni, akkor 505-ös error-t ír :frowning:

Az extrán nekem sem sikerült. De vannak itt többen akik használják az MU-t. Valahol csak működik?

De hol?.. Nem csak ezt nemsikerült telepítenem… az extra nagyon sok alkalmazást nem enged :frowning: … a cwi.hu-n meg nem fogadja el az sql-es jelszavam+felhasználónevem…

szevasz!atw.hu-n működik, csak egy fura hiba van: a regisztrációs lap explorerbe 404-et ad vissza. de csak a reglap és csak explorerbe smile.gifha erre tud valaki valamit mondani… smile.gifüdv,ohar

Wow! …Sikerült felraknom a cwi-re, de nem mutatja a képeket :( ...


_________________-


Hogy sikerült feltenned? Nem tudnál csinálni egy képernyőképet vagy valamit, hogy hová mit kell írni a telepítésnél, mert én mindíg elb*szom...

Yeeeeeeeeeehaaaaaaaaaw!!! SIKERÜLT!!! atw.hu-n (Nekem nem baj, hogy IE-ben nem tökéletes, mert Firefoxra optimalizálom az oldalaimat…Mégsem jó... ha új oldalt csinálok, akkor 404-error... :(

nincs teljesen igazad, hogy csak tűrőlpattant rókára optimalizálsz, mert ne feledd, hogy a netezőknek még mindig elenyésző része használja ezt a böngészőt!!!

Nemtudom, de nállam 1000 látogatóból 600 ezt használja… 300IE… a többi meg vegyes…

Én most a Dataglobe szerverein próbálkozom…

mi ez a wp mu?

mégse, elöbb kérdeztem mint néztem volna…

Sziasztok!A extrára felmegy az emu mármint WP MU :slight_smile:

Kis buhera után használható, kivéve az új blog létrehozása.

Ha arra akarod használni, hogy egyesíts vele több blogodad arra jó.Php admin feleületen keresztül, a permalink, wp_options és még néhány tábla domain neveit kell átállítani, hogy müködjön.Én most regisztráltam gódedinél 560 forintért egy .infó domaint, az extrára irányítottam, kb 10 percen belül müködött az emu, ugye kivéve az új blog létrehozása.Tud valaki erre valamilyen megoldást? Az extra sok mindent tilt, valami beállítás van amitől futna az extrán? Valaki?Milyen táhelyeken fut gond nélkül?Köszi :cool:

Dinamikus webtárhely, elsősorban Joomla és az összes CMS és Blog számára. cPanel, PHP5, MySQL, phpMyAdmin, CGI, FrontPage Extensions, Fantastico, WebMail… A hozzáférést a banki átutalást megelőzően megelőlegezzük, így azonnal dolgozhat! Csomagok 100MB-tól 750GB-ig, a legolcsóbban!!!Tesztelt WordPress tárhely.

Én is tudok ilyet, de én se mondom meg, hol van bigsmile.gif

Igen, ez detökjó. :smiley:

jajj, a reklámszovegebol ez a a hulye sajtos amcsi tarhely, ahol csak egy bankszamlaszam van megadva (se nev, semmi), máshonnet osszetakolt ASZF. akkor már az eredetitol. amugy inkabb kerulendo.

http://ingyentarhely.net cpanel, directadmin, wordpress hibátlanul üzemel rajta !http://irjnaplot.com

Sziasztok,

a Hostgator úgy látom csak Linux környezetben szolgáltat tárhelyet. Ez nekem jó, ha én windows-t használok, vagy teljesen mindegy? + Szerintetek melyik csomagra érdemes előfizetni, ha több aldomain is szeretnék létrehozni?