Szia! Linux jó. Szerintem a középső teljesen jó. Én 2 bizniszt használok, meg vagyok elégedve. A support isteni.
Látom a két csomag között a különbségeket x meg pipa formájában. Meg persze a megnevezést… De valójában a használat során milyen különbségek vannak a baby és a business csomag között? Vagyis mi az amit megtehetek a nagyobbikban, de a középsőben nem?
Nincs ASP, SSL és névtelen FTP szolgáltatás a középsőben. Szerintem egyiket sem használják az átlagos userek (én sem igazán). Sznobságból vettem a nagyot meg
de a középső is jó lenne nekem. Csak lusta vagyok foglalkozni vele eddig. Word-press.hu-s oldalak is ilyen tárhelyen futnak. Tökéletes. Bár engem az fog meg, hogy komolyan mindent adnak és a 24 órás ügyfélszolgálat valami állat.
Na erre kíváncsi leszek. Ahogy magamat ismerem ki is fogom használni a 24 órás szolgáltatásukat
A domain regisztrációt viszont máshol kell elindítanom, ha .hu végződést szeretnék. Remélem, ebben nem lesz fennakadás.
WP-ben lehet adatbázislekérdezést csinálni? Dreamweaverrel próbálom az APAchot becserkészni, de sehogy nem akar összejönni, bár már rálátok a táblákra, de lekérdezni nem akar és mivel nem vagyok programozó, már ez is csodának számít.
Van egy xls-em, amiből feltölteném a táblát. Ezt követően a táblázat első, majd második oszlopából lenyíló menüvel kellene kiválasztani a terméket. (mint egy webáruházban, ahol lenyilóban tudod kiválasztani a termékkategóriát, utána a márkát, csak itt egy terméket dobna ki a végén, mivel egyszerű lekérdezést használnánk egy táblán)
Mit gondolsz, meg lehet ezt oldani wp-vel?
WP-vel mindent lehet
Ezért imádom!
Icikét-picikét segítnél, merre találom, mivel csináljam?
hello, tapasztalt embereket kérdezek: melyik szolgáltatóval a legkisebb szívás MU-t üzemeltetni?
A tapasztalatok szerint a korrekt, fizetős tárhelyek erre a legjobbak. Van itt a fórumban tárhely-ajánló (Hostgator), javaslom ott keresgélj.
Patai Laci többször írt róla.
köszönöm! én is nézelődtem, szedtem össze linkeket, de gondoltam, hátha van még ezen kívül más tapasztalat is…
azt hiszem, a kérdéseimmel a hostgator topicban folytatom a műsort