Sziasztok! Most vagyok itt először!

Pár éve foglalkozom honlapok létrehoztatásával, megvásárlásával és hasznosításával. Szertettem már némi tapasztalatra, és már mutatkozik némi eredmény is. :cool:

Kedvencem a WP, sok wordpress-re épülő tervem van amit éppen megvalósítók. :smiley:

Nem vagyok programozó, SEO vagyok, és az online média vállalkozásom résztulajdonosa és ügyvezetője. :slight_smile:

Patai és Efrud uraktól csak jót halottam a magyar WP közösségről. :smiley:

Remélem sok okosságot tanulhatok itt, és bízom benne, talán én is segíthetek. :slight_smile:

Üdv itt! :wink:

Patai László wrote:

Üdv itt! ;)

Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

Nagyon tetszik ez a jelmondat!

Ezt más tech és seo fórumon is alkalmazhatnák egyesek!

A seo fórumon is kiírtam, de nem voltak fogékonyak :slight_smile: Bár erről talán hitetlen barátom tudna többet mesélni :smiley:

Üdv köztünk :wink:

Patai László wrote:

Bár erről talán hitetlen barátom tudna többet mesélni :D

hehe, ne izélj már :lol:

Szia laszloberndt.

Kívánom, légy részese az ifjú titán nemzedéknek.

hitetlen wrote:

hehe, ne izélj már :lol:

Szia laszloberndt.

Kívánom, légy részese az ifjú titán nemzedéknek.

Köszönöm a meleg fogadtatás mindenkinek!

(nem félreérteni!)

László, nincs mit félreérteni… te mire gondoltál, miért van ott Laci aláírásában a Tolerancia? :smiley: :rolleyes:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ez baromi jóóó volt!!! :smiley: zérótolerancia

'Balou wrote:

László' date=' nincs mit félreérteni... te mire gondoltál, miért van ott Laci aláírásában a [b']Tolerancia[/b]? :D :rolleyes:

:D nagyon jó! nagyoooooooooon! :D ezen nagyot nevettem! :D

látom itt normálisabbak, értelmesebbek az emberek, mint más fórumokon

És még a Győző itt sincs, épp bográcsoznak a balcsin :smiley:

fronthatás, vagy mi, de nem értem - már hatodjára olvasom el…, de nem értem :stuck_out_tongue:

de én érteni akarom! :slight_smile:

'laszloberndt wrote:

látom itt normálisabbak' date=' értelmesebbek az emberek, mint [i']más[/i] fórumokon

ez persze nem igaz, majd megcáfolom...

hitetlen wrote:

fronthatás, vagy mi, de nem értem - már hatodjára olvasom el..., de nem értem :P

de én érteni akarom! :)

(nem félreérteni!) -ből jött a poén, ha azt ezt nem érted! :lol:

Patai László wrote:

zérótolerancia

Khm, vigyázz, nehogy a következő ban-akciónál ezt felhozzák ellened, mint negatív diszkriminációt :D

csak nem :slight_smile: jó döntésnek bizonyult így utólag egyébként. :wink:

Miért, nem kapsz napi 100 új hozzászólás értesítést, amiből 90 Offtopic? :smiley:

:slight_smile:

Patai László wrote:

(nem félreérteni!) -ből jött a poén, ha azt ezt nem érted! :lol:

Naaaa, most elsőre leesett :D mondom én, hogy tegnap fronthatás volt :D

Szervusz laszloberndt!

A Balaton még nem, a bogrács már lezárt (talán egy-kis utóbográcspartira még felszaladok, hisz’ majd téliesíteni is kell egyszer-kétszer), én meg itthon :frowning:

Remélem, nem hagytad megszédíteni magadat a fiúk ovációjától, és elolvastad a szabályzatot; a múltkor a Patai csúnyán nézett a wp-fórum képernyőjére, és vasszigorral fél órát banolta magát. :slight_smile:

Szóval, itt csupa komoly úriasszony és úriember mulatja jókedvűen drága szabadidejét. Ja, meg Manó is! :smiley: :smiley:

Legyen Laci sok örömed közöttünk, a wp-vel!