Az igazat megalva még nem olvastam el a szabályzatot, csak bepipáltam mind általában, de most bepótolom.
Patai Laci mesélte, hogy kőkemény de jó moderátor vagy, aminek nagyon örülök, mert egy fórumon új fórumozóként (a napokban) nem szereztem jó tapasztalatokat.
Korábbi fórum tapasztalatok:
http://laszloberndt.blogspot.com/2009/08/erdekes-forum-tapasztalatok-ez-se-jo.html
.
Azt hiszem, több tanum is van rá, hogy Patai Laci mindenben túloz.
Kétségtelenül jól esik a dicsérő szó, de az is biztos, hogy én is olyan csetlő-botló wp-fan vagyok, mint oly’ sokan mások ezeken az oldalakon. Sokat tanulok másoktól, és igyekszem beleképzelni magamat a kérdező lelkivilágába; sokszor észreveszem, hogy ezen (azon) a ponton én is elakadtam, hogyan segítettek, hol találtam megoldást.
Hiszem, és remélem, hogy a WordPress Magyarország nem “csak” egy fórum, hanem egy fejlődő, növekvő Közösség is - legalábbis ezt nagyon szeretném, hogy így legyen, ilyen legyen, ilyen maradjon.
Remélem, szabályzat már elolvasva?
Igen, éppen most elolvastam a szabályzatot, és rájöttem, hogy egy-két dolgot biztos meg szegtem volna, ha nem olvasom el. Érdemes volt elolvasni.
A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.
Egy apró kis hibát vétettem, a szavazás modulban pont helyett kérdőjelet írtam az egyik lehetséges válaszhoz. Hol tudnám ezt kijavítani?
pedig így is jó
Ismersz engem?
…
Még nem, de majd itt megismerlek?
Köszönöm a javítást a kérdőiven, kedves ismeretlen!
Most találkoztam ezzel a lehetőséggel, és nagyon örülök, hogy csatlakoztam hozzátok.
Remélem ti is így lesztek ezzel, bár nagyon kezdő vagyok, de azért igyekszem!
A jó pap is holtig tanul, én ugyan pap nem vagyok, de tanulni nem szégyenlek!
Ha valami bánatom van, ígérem kérni foglak bennetek.
Köszönettel
Evita
Üdvölet nálunk Evita. Reméljük sok dolgot fogsz a forumon tanulni, vagy te fogsz éppen tanácsot adni. Kellemes fórumozást kivánok!
Kedves Efrud!
Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást. Máris megkérdezem Tőled, hogy lehetek a barátod?
És másokat hogyan tudok felkérni? Csak bolyongok e város közepén és nem lelem honomat a hazában.
Egyébként valaha (nem is olyan rég) dolgoztam Vácott a Magyar Posta Hírlap részlegénél…, de szerintem Te akkor még kicsi fiú voltál… Mind három gyermekem a Madách Gimnáziumban érettségizett…
A profiloldalakon van egy olyan lehetőség a profilkép alatt, hogy vegyél fel barátnak. Én is Madáchban érettségiztem amúgy.
Kedves Efrud!
Az én csemetéimet úgy hívják: Fitz Ãdám, Fitz Balázs és Fitz Éva. Ismered valamelyiket?
Megyek megkeresem a barátkeresőt :unsure:
Hát így névről nem nagyon ugranak be, lehet, hogy idősebbek nálam.
Sziasztok.
Most vagyok itt először, egy WordPress oldalt szeretnék csinálni, de még csak nem is láttam ilyet. Előre is elnézést, sokat fogok kérdezni…
Gyurci vagyok, lehet hogy már olvastatok rólam valahol, én írtam a Navigálj Velünk-t, és csinálom több mint egy éve a Gyurci blogját is. Imádok írni, a témáim a navigáció, és újabban az Android készülékeket is kóstolgatom…
Szeretnék egy saját oldalt, ami inkább weboldal lenne, mint blog. Ehhez keresek irodalmat (lehetőleg magyarul).
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Gyurci