szerezdmeganot.com

Sziasztok!Első WP blogom:

http://szerezdmeganot.comSokkal inkább az oldal egészére, felépítésére kérném, hogy szóljatok hozzá, ne a témaválasztáshoz. Azt már másik fórumon kivesézték. :slight_smile: Najó, ha nagyon a témára mondanál valamit, azért érdeklődve várom.Építő jellegű kritikát, ötleteket írjatok!Köszi,

Aida

AZ üdvözlést elhagynám, és a feketét vaami másra cserélném, amúgy rendben van

Kellemes. :slight_smile:A “komment” szót cseréld le a magyar “hozzászólás”, vagy “vélemény” szavak valamelyikére. :wink:


'pirimidin wrote:

AZ üdvözlést elhagynám' date=' és a feketét vaami másra cserélném, amúgy rendben van[/quote']

Köszönöm a véleményt!


Üdvözlés picit módosult.. de azért az a rövid rész azt hiszem marad. A fekete, ami nagyobb felbontású kijelzőn (gondolom Te 1024*768-ban nézted) átmegy pirosba, sokaknak tetszett nem szívesen cserélném le.


Farkas Győző wrote:

Kellemes. :)

A "komment" szót cseréld le a magyar "hozzászólás", vagy "vélemény" szavak valamelyikére. ;)
Rendben, akkor még jobban magyarosítok. :)

A h1 a:hover színét cseréld meg! (eltűnik egerészéskor…)


moshu wrote:

A h1 a:hover színét cseréld meg! (eltűnik egerészéskor...)
Nem tudom, nekem tetszik, hogy így "eltűnik" (kifehéredik). Más is rossznak látja ezt?

Aha, próbáld ki pirossal.

nyamnyam, végre valami, amin csámcsoghatok! :smiley:


 • a fejlécben az a pici logó pixeles, és mintha a teteje le is lenne vágva (janem, megnéztem, egy nagy kép van oda bekicsinyítve, azért néz kis rosszul!)
 • a fejléckép bal alsó sarkába belóg valami a fényképen, szerintem leretusálható.
 • még mindig fejléc, a menücsík háttere zavaró ráadásul ugyanolyan /vagy hasonló/ színű a csíkozás mint a szöveg
 • hehe, nem szakadok le. a csíkozás miatt úgy ha, mintha a kereső box rossz helyen lenne, oly hirtelen kezdődik alatta az oldalsó menü


 • a postok címének teljesen felesleges ez az átmenetes háttér, és még rondán is néz ki. a menüben is persze… szerintem egy az egyben le lehetne hagyni.
 • posokhoz kéne kirakási dátum, így ha ritkábban jár vissza valaki, fingja nincs mikor mi került oda ki.
 • publikus statisztika szerintem teljesen felesleges. kis lapnál rossz nézni, hogy mennyien voltak, nagynál meg minek felvágni…! :wink:
 • a második fekete menü szintén felesleges, alig van benne valami az a pár reklám elférne a fehér menüben is, nem?  a többiről meg a többiek szót ejtettek.  jó munkát :wink:

No, akkor:A h1 a:hover színe cserélve, most már pirosodik.

Komment -> hozzászólás.mano:
 • a logo kérdés miatt +1 köszönet, nem tudom, hogy sikerült, valóban nagyobb volt a kép, nem figyeltem
 • a kép sarkában a “paca” retusálva :slight_smile: bár engem nem zavart
 • a menücsík háttere nekem külön tetszik és eddig többen dícsérték, mint nem így az marad viszont a menüpontok színét fehérítettem mert ezt már többen említették h elveszik a színe miatt
 • keresődobozt kicsit feljebb toltam, talán így nem kezdődik hirtelen a menü…


 • a postok és menü átmenetes hátterét semmiképp nem cserélem az az egyik kedvencem az oldalon :slight_smile:
 • mivel alapból “időtlen” cikkeket gyűjtő oldalnak indult és nem blognak, habár blog alapokon nyugszik, a dátum azért nem került ki… de az még lehet hogy kifog, egyelőre marad a dolog
 • publikus statisztika próba jeleggel került oda hamarosan leszedem :slight_smile:
 • nem tudom hogy nézted az oldalt ha esetleg tiltod a reklámokat a böngésződbe akkor nem láttad h van a jobb menüben egy igen magas adsense azzal már nagyon buta lenne a bal menü  Köszönöm az építő kritikákat, különösen manonak, aki ennyi észrevételt leírt!

Szaida!Azért azt tudod ugye, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít?.. :slight_smile: Legalábbis én ezzel szoktam vigasztalni magam. :wink:Jó munkát!

No igen, ez igaz! :slight_smile: Sok mindenre az életben…

Ah, igen, minden létező reklám le van nálam tiltva! :smiley:Az az átmenetes fejlécalap pedig nagyon nem illik a képbe, hidd el! :wink:…az egy dolog, hogy minden időtlen, de akkor is jó lenne tudni, hogy mikor járt le a szavatosságe, nemde? :slight_smile:

Átmenetes fejléc alappal van még vkinek problémája?Ezeknek a cikkeknek örök idejű szavatosságuk van. :wink:

mano 1024*768-ban nézed az oldalt? Mert úgy tényleg nem annyira vág oda a piros átmenetes fejléc, hisz nem látszik az oldalsó feketéből pirosba átmenet sem… De nem akarok erre a felbontásra optimalizálni, még mindig sokan vannak, de már egyre kevesebben… :slight_smile: Ha nem úgy nézed, akkor tényleg nem értem miért nem tetszik. De most már elkezdtem konkrétan arra vonatkozó véleményeket kikérni másoktól is.

Most esik le :slight_smile: - jójó kicsit kómás vagyok ma- hogy csajozási tippek egy nőtől? :slight_smile: hm. átnézem jobban ezt a lapot! :smiley:

:slight_smile:

Azért vannak közte átvett tanácsok is, de igyekszem saját “női” véleményt írni nagyon sok mindenről.

nem pont ide vág, de a nextárhelyt ki kell írni, ez gond lehet!

nekem még mindig sötét az a fekete:)

Ez már csak ilyen sötét oldal! :slight_smile:A nextarhely ott van szépen belinkelve, ahogy kell. Nekik megfelelt így. :slight_smile:

nem, nem 1024ben nézem, már nagyfiú vagyok, van szép nagy monitorom, ami azért jó, mert sok “postit” fér el körben…de tudd, hogy hiába csökken az ilyen felbontást használók száma, még mindig 40-50% között vannak, tehát a felével cseszel ki, ha ennél nagyobbra opimalizálsz!!!egyébként egyszerű miért nem tetszik az az átmenetes csíkozás, mert csak! :smiley:

neked igen, nekem nem, ilyen a világ…