Személyreszabott regisztráció

Olyan bővítményt keresek, amellyel sajátos regisztrációs oldalat tudok készíteni magamnak, beleértve a WP logo cseréjét és egy robot-szűrő alkalmazását. Valaki tud ilyet?

Amennyiben a felhasználok részére szeretnél egyedi kinézetű felhasználói profilt ez lehet az egyik megoldás + ami a regisztrációt a saját honlapomon és nem a wp-admin felületen hajtja végre, és a személyes profil is a weboldalon szerkeszthető:http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/
de ezt is szokták használni: (pl. ha az előző valamiért nem működne, bár mennie kellene annak simán)

http://wordpress.org/extend/plugins/customize-your-community/

Ha csak ezt az oldalt akarod személyre szabni:


http://pennybutler.com/wordpress/wp-login.php?action=register

akkor azt meg ezt a plugin csinálja: http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/

Aztán van ilyen is: http://kempwire.com/wordpress-users-plugin (ezt majd csak mostanában fogom kipróbálni)

az első linkhez theme-my-login:

még ezt is tedd fel, a profil oldalt teszi ki a weblapra: http://www.jfarthing.com/wordpress-plugins/theme-my-profile/

Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a theme my login-nal meg lehet adni a regisztációkor plusz egyedi mezőket? Vagy ahooz kell a Theme my profile?

Csak azért kérdezem, mert pont tegnap tettem fel a Theme my login-t és nagyon örültem neki, mert ez volt eddig az egyetlen aminél ha beállítottam, hogy regisztációkor saját jelszót adjon, azt is adja meg e-mailben, viszont nem találtam arra utalást, hogy egyedi mezőt lehet-e vele…

http://www.jfarthing.com/forum/theme-my-login/theme-my-login-official-usage-thread/

http://www.marcocimmino.net/cimy-wordpress-plugins/cimy-user-extra-fields/

Nagyon szépen kérek valakit, hogy segítsen beállítani nekem a Theme my login plugin-t mert egyszerűen nem megy!Annyit szeretnék csak, hogy választható jelszó regisztrációkor, legyen e-mail aktiválás.Hiába állítom be a custom password lehetőséget, nem veszi figyelembe. Ugyanúgy generált passwordot ad meg e-mailben ráadásul, ha a generált jelszóval belépek és rámennék a profilra, hogy átállítsam, 404-es error oldalt kapok :frowning:

Nekem épp sikerült. De be van kapcsolva a Cimy User Extra Fields is …General - Basic:
 • Pagelist -pipa be
 • Links - pipa be


 • Modules: mindenhol benn van a pipa


 • Optimization: mindkét helyen benn a pipa  Redirection:  Login, Logout: default  Moderation: User Moderation: none  az E-mail és a User Links beállitásaihoz nem nyúltam

Hello, köszi, hogy segítesz!Nos, leellenőriztem és ugyanígy volt nekem is beállítva, kivéve egy helyen, de azt most úgy állítottam be, ahogyan írtad, de még mindig nem jó, sőt most a regisztrációra kattintva a login oldalt hozza be :huh:Próbáltam már azt, hogy letöltöm a bővítményt és újra vissza, de ennek ellenére valahogy megjegyzi a beállításaim. MYSQL-ben megnéztem de mythemelogin vagy ehhez hasonló táblát nem találtamja és ezt írja WARNING: The function wp_new_user_notification has already been overridden by another plugin. Some features of Theme My Login may not function properly.WARNING: The function wp_password_change_notification has already been overridden by another plugin. Some features of Theme My Login may not function properly.na de vajon mi más plugin használja?

Kapcsold ki a bővítményeket, majd egyesével vissza. Minden visszakapcsolás előtt nézd meg, hogy változott-e a helyzet, és akkor meglátod (előbb-utóbb) melyik lehet a bűnös… :wink:

Az dúrva lesz, de megpróbálom :smiley:Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap még működött minden rajta, csak fogtam magam letöröltem mindent a tárhelyről meg sql-ből és ma reggel újrakezdtem mindent. De itt most elakadtam, mer egyszerűen nem bírom rávenni a normális működésre

Több, mint édekes. Kikapcsoltam mindent, feltelepítettem újra a theme my login-t és utána szépen minden bővítményt egyesével vissza, és nincs hiba szövegem :blink:, pedig ugyanazokat a bővítményeket pakoltam vissza.Most úgy tűnik lehet regisztrálni saját jelszóval (taps), kiírja, hogy most már beléphetsz, akkor megadom a nevet, jelszót majd belépés, és ekkor kapok egy 404 error not found (vagy valami nagyon hasonló) aztán nyomok egy visszalépést, és akkor már azt mutatja hogy be vagyok lépve. Mennék a profilra, hogy változtassak néhány dolgon, de arra is 404 error-t kapok

Kedves öreg admin barátunk, Moshu, mindig azt mondotta vala: a hiba mindig az userben keresendő először. :slight_smile: Én szoktam hozzátenni, hogy igen, mert a gép is csak egy ember, amelyik azt csinálja, amit mondunk neki.Azt látom kedves jaycee1981, hogy nincs elegendő türelmed ahhoz, hogy tanulgassad egy kicsit a WP működését. Szerte a fórumban teszed fel a kérdéseidet; hol ebbe kapsz bele, hol abba. :wink: Türelmet, módszerességet! :slight_smile:Most akkor letörölted és újratelepítetted? De melyik wp-verziót, milyen tárhelyre, milyen url címmel, melyik sablonnal?Javaslom, hogy telepíts fel egy wp 3.0 verziót, menj végig egyesével a beállításain, mindenhol, minden ponton úgy állítsd be, hogy működjön kedved szerint. Ezt követően kezdj el játszani másik sablonnal, beállításokkal.

Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy 3.0-t használok, igazából csak ez az egy gondom van vele (ja meg a hozzászólás formázása nem megy, de azt viszont a teszt oldalamon nem is próbáltam, most láttam csak meg). A tegnapi wp oldalam meg azért töröltem, mert az tényleg amolyan tesztnek szántam és rengeteg mindent tettem fel rá, olyat is amire végül nem volt szükségem, vagy találtam jobbat nála. A mai telepítésemen viszont most tényleg csak azok vannak amik kellenek nekem.


Quote:

Most akkor letörölted és újratelepítetted? De melyik wp-verziót, milyen tárhelyre, milyen url címmel, melyik sablonnal?
Ennyit kérdeztem, csak a 3.0-t válaszoltad és máris új gondot jelzel... ;)

Register plus-hoz szedtem magyarítást, de valamiért mintha ott se lenne. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Quote:akkor azt meg ezt a plugin csinálja: http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/
És lőn az megoldás triviális mindössze egy szótárra leend szükség annak megtaláláshoz:

WARNING: The function wp_new_user_notification has already been overridden by another plugin. Some features of Theme My Login may not function properly.

szóról szóra fordítás a következőt jelenti:

FIGYELMEZTETÉS: < az ilyesmit érdemes elolvasni…

A

függvény

wp_new_user_notification

már

felülíródott

által

másik

beépülő.

Néhány

lehetősége

Theme My Login

talán

nem

működik

megfelelően

Ilyen hibát nekem nem jelez. (sőt, semilyent)

Egyébként tudok angolul.

Viszont a .po file birtokában (ami le is van fordítva) a poedit generál egy 486 byte méretű .mo file-t. Szerintem itt van a hiba valahol.

'hgrg' wrote on '2010-07-25:
És lőn az megoldás triviális mindössze egy szótárra leend szükség annak megtaláláshoz:


WARNING: The function wp_new_user_notification has already been overridden by another plugin. Some features of Theme My Login may not function properly.


szóról szóra fordítás a következőt jelenti:


FIGYELMEZTETÉS: < az ilyesmit érdemes elolvasni..


A


függvény


wp_new_user_notification


már


felülíródott


által


másik


beépülő.


Néhány


lehetősége


Theme My Login


talán


nem


működik


megfelelően


'Jazoja' wrote on '2010-07-25:
Ilyen hibát nekem nem jelez. (sőt, semilyent)


Egyébként tudok angolul.


Viszont a .po file birtokában (ami le is van fordítva) a poedit generál egy 486 byte méretű .mo file-t. Szerintem itt van a hiba valahol.
Bár közben már nézegetem a theme-my-login-t, elkezdtem fordítani és ez teljesen jónak tűnik. (eddig...smile.gif )

Én is próbáltam ezt a bővítményt, de én azt vettem észre, hogy amint beélesítem, egyre több, és több 404 error hibaüzenetet generál, és nem tudom, hogy miért, pedig nagyon szeretném ezt használni, mert az alap meta elnevezésű elég vérszegény számomra. Sajnos biztos, hogy nálam ez a bővítmény hibásan működik, mert ha kikapcsolom és letörlöm nincs többé 404 hibaüzenet. Már többször is leteszteltem.Esetleg nem tud nekem valaki egy ehhez hasonlót ajánlani? Olyan kellene, ami az avatarokat,gravatarokat mutatja és engedi a saját jelszó megadását regisztráláskor.