Szia joule!
Folyamatosan bővítem a készletet, érdemes többször visszanézni az oldalra. Van több kék -szürke sablon is amit készítettem, nemsokára fel fogom tenni a honlapomra.
Réka
Készítettem pár magyar nyelvű Wp-sablon-t. Ingyenesen letölthetőek az oldalamról.
Ingyenes magyar nyelvű Wp-sablonok
Réka
Szia Réka!
Egyszerűen nagyszerű, amit készítettél. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!! Igen jók, szépek a sablonok. Pillanatok alatt fel tudtam tölteni, pedig én aztán egy rissz-rossz indián zenész vagyok. Gond nélkül működik minden.
Egy-két aprósággal nem tudok megbírkózni.
1.
Az oldal aljáról eltűnt a szöveg, amely szerint "büszke vagyok a WordPress motorra". Helyette csak a dizájn készítő neve jelenik meg. Miként tudnám a WP-szlogent azt IS iodatenni, hiszen ez így volna korrekt?
2. Nekem a beírt és szétbontott, elválasztott törzsű szövegnél az jelenik meg, hogy "Éremes tovább olvasni a bejegyzés folytatását" Nekem elég volna annyi is, hog "Tovább..." vagy "Folytatás..." Tudsz esetleg valamilyen megoldást a link szövegének módosításához?
3. Ugyanez lenne a megoldandóm a "Szóljon hozzá valaki" feliratnál, amit "Hozzászólások" -ra szeretnék módosítani a sablonban, de nem tudok rájönni, hogy mit kellene tennem?
Akárhogy van is, a lényeg: Szenzációsak az általad közzétett sablonok. Maximális köszönetem érte:
mesztic
Az első nagy valószínűséggel valami formázási probléma lehet, de ehhez kéne legalább az oldald címe, hogy kiderüljön.
A másik két problémádra talán a legkézenfekvőbb megoldás, ha a wordpress admin felületén a Megjelenés -> Szerkesztő menüjére kattintva kiválasztod a Fősablont (index.php) és megkeresed benne az adott szövegrészeket, majd átírod az általad kívántra, úgy hogy lehetőleg semmi mást nem módosítasz benne.
Nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik
Köszönet a gyors válaszért, de - megint biztos bennem van a hiba - a Fősblonban, az index.php-sben sem magyarul, sem angolul nem találok olyan szöveget, amit én szeretnék megváltoztatni. Ráadásul egyik sablon fősblonjában sem látok ilyet. Megnéztem a Megjelenés menünél a Bejegyzéseket is, de ott sem találtam ilyen részt. Küzdök tovább, hátha valahogy sikerül, de kevés a valószínűsége, hogy egyedül menne…
Ha küldesz egy linket az oldaladról, szívesen megkukkantom, hogy hol generálja a szöveget, és hol kell keresned az átírandó szövegrészt, mert így látatlaban nehéz.
Nagyon köszönöm SneakySnail!!!
A hiba bennem volt! Megtaláltam mindent ott, ahol te jelezted, javasoltad ÉJFÉL UTÃN. Külön köszönet érte(!!!). Igen ám, de én főként magyar szövegtet kerestem, és óriási (száz szavas) angol tudományommal átsiklottam a a Fősablonban és a Bejegyzéseknél is az angol szövegen. Most volt egy kis időm, inkább bennmaradtam, és útmutatásod alapján sikerült módosítani. Szuper! (Nem úgy m int az oldalam, mert az még nagyon gagyi, most teszem meg az első lépéseket. A képemről leégne a bőr, azt népszerűsíteni…De alakul!!!
Rékának is köszönet a MAGYAR sablonokért, mert JÓL MŰKÖDIK mindegyik.
Örülök, hogy sikerült! Szerintem így lehet a leghatékonyabban tanulni, ha az ember maga jön rá a dolgokra. Akkor nehezebb elfelejteni
Szia Mesztic!
Mire jöttem, úgy látom a problémád megoldódott.
A sablon szerkesztőnél van egy lábléc rovat. Oda tedd bele a wordpress hivatkozást.
Az oldal motorja a nagyszerű: Wordpress
Örülök, hogy tetszenek a sablonok.
Üdv.
Réka
Tökéletes, amit Réka írt, de magyar felhasználók, magyar WordPress használatakor legyenek egy kicsit részrehajlóak…
illetve NE wordpres.com-ot hanem wordpress.org-ot linkeljetek… a com csak egy blogszolgáltató… azo org a hiv. oldal…
Réka, Győző és még sokan mások! Számomra szenzációs, hogy amit itt tőletek kapok tanácsokat és konkrét html-es sorokat, azokat hibamentesen lehet használni. Komolyan mondom, jobban örülök neki mint egy pénzjutalomnak, hiszen nektek köszönhetően a suta zenész kezem alatt formálódik a honlap, sőt a HONLAPOM!
Most elvileg egy apró, de engemet bosszantó akadályba botlottam bele Réka igen jó és szép MAGYAR sablonjánál.
Bár a hozzászólás linkre kattintva mindig hibátlanul megjelenik a hely, ahol a véleményt, az üzenetet be lehet írni, de a Név-nek hagyott mezőben állandóan ez jelenik meg: “Krtucska Olfren”, az E-mail-címnek hagyott hezőben pedig ez: “elrew@freemail.hu”. Sehogy sem tudom eltüntetni. Tudtok erre valamilyen megoldást?
Üdv…
Mesztic
Nem rossz az Artisteer, csak kissé sablonos.
Hali
Mutatok egy jó felületet amit meg lehet nézni az oldalamon is. A legújabb változata a 2.4, amit már Wordpress 3.0 alatt használok. Az alábbi linken lehet letölteni, MAGYAR nyelven, amit én fordítottam.
http://gabesz-meister.hu/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=mystique_2.4_HU.zip
Ha lehet olyat kérni hogy aki hibát talál vagy valamivel nem ért egyet az írna nekem a metalgabesz@gmail.com-ra? Köszi előre is.
@gabesz csak annyit kérdeznék, hogy a fordítás gettext használatával (.po ill. .mo file-okkal ) készült-e. Ha igen küld el a szerzőnek és akkor a wordpress.org-ról is úgy tölhető le…
.po és .mo fájlok vannak benne, azt fordítottam POedittel, szerzőnek már elküldtem, de azért ide is írtam, hogy van magyar lokalizáció hozzá.
Okés csak tudod ha valaki nem fórumozik azért még lehet magyar aki a wp-org ról tölt le sablonokat
Örülök hogy magadtól gondoltál rájuk is! +1
+1
Sziasztok! Én is ajánlok nektek egy jó sablon-t
Neve: Piano Black
WP linkje és kép a témáról:
Szerző oldala:
Jó kis téma, néhány hasznos kis beállítási funkcióval.
Friss magyarosítás itt van hozzá, szerzővel már kapcsolatba léptem az integráció miatt.
Letöltés:
[attachment=158:hu_HU.zip]
én letöltöttem hiv Wp oldalról és volt benne egy magyar nyelvi fájl, csak nem működött
Igen van a Piano Black-ben magyar nyelvi fájl, csak hibás, ékezetes betűk helyett ? jel, és hasonló hibák és egy régebbi verzióhoz készült még. A neve se hu_HU, hanem csak hu, és ezért nem működik egyből.
Ezt pedig a mostani 2.2 default.po-ból fordítottam. Ékezetes betűk működnek, és megy is.