Szedjük össze a magyar sablonokat

Hát panter ezt most én sem értem, hogy mit is keresel. Mi a rózsaszínpárduc az a multiply? :slight_smile:

Hello

Magyar sablon kérdéskörében.

Ha lefordítanánk az atristeer-t akkor ezresével gyárthatnánk magyar sablonokat 125 USD befektetéssel.

Mit gondoltok róla?

András

Nekem megvan a progi, ha gondolod… :slight_smile:

Az aszisztensem megcsinálta a magyar XML-t de valami nem kóser vele és összedöntötte az egészet.

Újra kellett telepíteni a progit. Azóta nem foglalkoztam vele, de az xml -t fel tudom rakni.

Ha valakinek van ideje eljátszani vele.

ennyi magyar sablon van csak? :wink:

nem, de ennyit linkeltünk be eddig :slight_smile:

Os X-re esetleg nincs ilyen progi?

Sajnos nincs :frowning:

Vagy én nem tudok róla

Ha valaki mégis tudna róla valamit küldje el PÜ-be megköszönném!

Hát,ha nincs is, emlékeim szerint OS X-re is van Virtual box vagy mi a szösz, amivel lehet különböző windows emulálni…a többit már nem kell magyarázni azt hiszem :slight_smile:

@Balou: való igaz… aki meg fizet érte/nem kell a teljes rendszer annak CrossOver :slight_smile:

'Balou' wrote on '2010-01-05:

Hát,ha nincs is, emlékeim szerint OS X-re is van Virtual box vagy mi a szösz, amivel lehet különböző windows emulálni...a többit már nem kell magyarázni azt hiszem :)

Köszi

De akkor inkábbmár Parallell Destop-ot használok, a virtaul box nem a legjobb!

De azért köszi! :D

Bocs, fejből nem jutott eszembe annak a neve, csak a Virtual box :slight_smile: De a lényeg akkor is benne volt :stuck_out_tongue:

magyarán használj emulátort :slight_smile:

Sziasztok,

december eleje óta használom a Wordpress-t, most a pluginokat csekkolom, igyekszek tanulni.

Sablonokat 2-3 naponta készítek, mert 50-60 oldalt cserélek le wordpressre smile.gif

Meg, tetszik is ez a dolog smile.gif

szóval az eddig általam készített - számomra publikálásra érdemes - sablonokat le lehet tölteni ingyen, ha bereggeltek.

WordPress websablonok ingyen

az oldalon kiteszem az általam ismert és praktikusnak, zseniálisnak tartott pluginokról storrykat is, ahogy időm engedi.

ha valaki talált német plugint, sablont és “le kéne” fordítani, szóljatok! Ha van időm szívesen segítek.

Zseniális a Wordpress smile.gif

Üdv:

Koenczy

Üdv:

'András7777' wrote on '2009-11-10:

Hello

Magyar sablon kérdéskörében.

Ha lefordítanánk az atristeer-t akkor ezresével gyárthatnánk magyar sablonokat 125 USD befektetéssel.

Mit gondoltok róla?

András

én németül használom smile.gif

lefordítsam? smile.gif

Koenczy

fordítsd nyugodtan… az oldalaidat, ha mindenképp linkelni akarod akkor legcélszerűbb a blogshow-ba tenni ott véleményezés alá kerülnek :slight_smile:

Készítettem pár magyar nyelvű Wp-sablon-t. Ingyenesen letölthetőek az oldalamról.

Ingyenes magyar nyelvű Wp-sablonok

Réka

Engem az alábbi sablon érdekelne:

http://tv2.hu/:)

'Réka' wrote on '2010-03-14:

Készítettem pár magyar nyelvű Wp-sablon-t. Ingyenesen letölthetőek az oldalamról.

Ingyenes magyar nyelvű Wp-sablonok

Réka

Kedves Réka!

Köszönöm, élnék a lehetőséggel. Szeretném kérdezni, hogy a szürkesárga verzió nem várható (esetleg kérhető) szürkepirosban? Az oldalon ( http://wificafe.hu/ )látható (logóban) pirossal nagyon örülnék a sárga részek helyett (ugyanis olyannal lenne a fejléc is használva).

Üdv.: Gyula