Hát panter ezt most én sem értem, hogy mit is keresel. Mi a rózsaszínpárduc az a multiply?
Hello
Magyar sablon kérdéskörében.
Ha lefordítanánk az atristeer-t akkor ezresével gyárthatnánk magyar sablonokat 125 USD befektetéssel.
Mit gondoltok róla?
András
Nekem megvan a progi, ha gondolod…
Az aszisztensem megcsinálta a magyar XML-t de valami nem kóser vele és összedöntötte az egészet.
Újra kellett telepíteni a progit. Azóta nem foglalkoztam vele, de az xml -t fel tudom rakni.
Ha valakinek van ideje eljátszani vele.
ennyi magyar sablon van csak?
nem, de ennyit linkeltünk be eddig
Os X-re esetleg nincs ilyen progi?
Sajnos nincs
Vagy én nem tudok róla
Ha valaki mégis tudna róla valamit küldje el PÜ-be megköszönném!
Hát,ha nincs is, emlékeim szerint OS X-re is van Virtual box vagy mi a szösz, amivel lehet különböző windows emulálni…a többit már nem kell magyarázni azt hiszem
Hát,ha nincs is, emlékeim szerint OS X-re is van Virtual box vagy mi a szösz, amivel lehet különböző windows emulálni...a többit már nem kell magyarázni azt hiszem :)
Köszi
De akkor inkábbmár Parallell Destop-ot használok, a virtaul box nem a legjobb!
De azért köszi! :D
Bocs, fejből nem jutott eszembe annak a neve, csak a Virtual box De a lényeg akkor is benne volt
magyarán használj emulátort
Sziasztok,
december eleje óta használom a Wordpress-t, most a pluginokat csekkolom, igyekszek tanulni.
Sablonokat 2-3 naponta készítek, mert 50-60 oldalt cserélek le wordpressre
Meg, tetszik is ez a dolog
szóval az eddig általam készített - számomra publikálásra érdemes - sablonokat le lehet tölteni ingyen, ha bereggeltek.
WordPress websablonok ingyen
az oldalon kiteszem az általam ismert és praktikusnak, zseniálisnak tartott pluginokról storrykat is, ahogy időm engedi.
ha valaki talált német plugint, sablont és “le kéne” fordítani, szóljatok! Ha van időm szívesen segítek.
Zseniális a Wordpress
Üdv:
Koenczy
Üdv:
Hello
Magyar sablon kérdéskörében.
Ha lefordítanánk az atristeer-t akkor ezresével gyárthatnánk magyar sablonokat 125 USD befektetéssel.
Mit gondoltok róla?
András
én németül használom
lefordítsam?
Koenczy
fordítsd nyugodtan… az oldalaidat, ha mindenképp linkelni akarod akkor legcélszerűbb a blogshow-ba tenni ott véleményezés alá kerülnek
Készítettem pár magyar nyelvű Wp-sablon-t. Ingyenesen letölthetőek az oldalamról.
Ingyenes magyar nyelvű Wp-sablonok
Réka
Készítettem pár magyar nyelvű Wp-sablon-t. Ingyenesen letölthetőek az oldalamról.
Ingyenes magyar nyelvű Wp-sablonok
Réka
Kedves Réka!
Köszönöm, élnék a lehetőséggel. Szeretném kérdezni, hogy a szürkesárga verzió nem várható (esetleg kérhető) szürkepirosban? Az oldalon ( http://wificafe.hu/ )látható (logóban) pirossal nagyon örülnék a sárga részek helyett (ugyanis olyannal lenne a fejléc is használva).
Üdv.: Gyula