Szedjük össze a magyar sablonokat

@NWTEAM

küldd be a szerzőnek! (sablon szerzőnek wordpress.org-ra) ahogy Gabesz… sokkal kényelmesebb ha felteszel egy sblont az automata installerrel és már magyar is :slight_smile:

Üdv hgrg.

Írtam, már fentebb, hogy kapcsolatban vagyok a szerzővel és tegnap el is küldte a legújabb nyelvi fájlokat és már vissza is küldtem neki lefordítva. Addig amíg nem kerül bele az új verzióba az új magyar fordítás addig innen letölthető a Piano Black témához a működő magyar fordítás.

Letöltés:

[attachment=160:piano_black_hu_HU_new .zip]

'GabeszMeister' wrote on '2010-06-19:

Hali

Mutatok egy jó felületet amit meg lehet nézni az oldalamon is. A legújabb változata a 2.4, amit már Wordpress 3.0 alatt használok. Az alábbi linken lehet letölteni, MAGYAR nyelven, amit én fordítottam.

http://gabesz-meister.hu/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=mystique_2.4_HU.zip

Ha lehet olyat kérni hogy aki hibát talál vagy valamivel nem ért egyet az írna nekem a metalgabesz@gmail.com-ra? Köszi előre is.

Én is ezt használom, nekem nagyon bejött.

Megkérdezhetem, hogy azt a szürke részt az oldalon felül, a jobb oldali Részletek gombal hogy hogy csináltad? (persze ha nem nagyon titok)

Egyelőre 2 magyar theme

Ma még felmegy egy. Később lesz majd több is.

Nem igérem, hogy hetente, de 2-3 hetente biztosan felkerül egy-egy.

'Réka' wrote on '2010-03-22:

Szia joule!

Folyamatosan bővítem a készletet, érdemes többször visszanézni az oldalra. Van több kék -szürke sablon is amit készítettem, nemsokára fel fogom tenni a honlapomra.

Réka

Köszi! :rolleyes:

Helló!

Én most készítettem el életem első WP sablonját, az oldalamon is ez van fent (úgyhogy működik :slight_smile: )

Artisteerrel csináltam, és az angol szövegeket még nem írtam át magyarra, de így is használható. Kéthasábos, megjelenés alatt szerkeszthető footerrel. tudod [link eltávolításra került] letölteni.

Élesben pedig [link eltávolításra került] van.

Nemsoká ugyanide berakom majd a magyar nyelvit is!

a linkedre custom404…

akkor postolj ha már bennevan a magyarítás…

ez a nhonlap egy sajátkészítésö sablont tartalmaz! http://clans.hu

Életem első WP oldala (kb egy hete álltam neki, és amikor van időm, akkor csinálgatom) (_http:lelkibetero.hu), így még van mit javítgatni rajt, ezt kezdtem magyarítani, ha befejeztem, akkor felteszem ide, hátha vki használni tudja majd. A neve Manolya.

Én most kivételesen nem egy sablont tennék közzé, hanem egy sablont keresnék. Egy olyasmi sablonra lenne szükségem, mint a nemkutya.com vagy a likecombat.com -on található, de az előbbi jobb lenne. Tudtok nekem segíteni azzal, hogy ennek mi a neve, vagy hol találhatom meg?

Kb. 1 perces Google-zás eredménye: http://www.wp-templates.com/free-wp-template-snips.html

Ennél jobban nem hasonlíthat, ugye? :wink:

Köszönöm szépen! Csak érdeklődés képpen, de mit írtál a googleba? Én is próbáltam általa megkeresni a dolgokat, de nem jártam sikerrel. Megpróbálok minél több sablont átnézni, hátha találok ugyanilyet, csak más színekkel :slight_smile:

Beírtam a címet, amit elsőnek megadtál, majd nyomtam egy Ctrl+U-t a Firefoxban, láttam, hogy a wp-theme/snips2, beírtam a Google-ba: wp theme snip. :slight_smile:

Ja értem, akkor a ctrl+U-ban volt a megoldás kulcsa, én enélkül próbálkoztam. Hasznos ez a kis trükk, köszönöm mégegyszer. Fura amúgy, hogy az említett oldal szerzője leszedett minden wordpressre utaló nyomot az oldalról.

Íme egy újabb magyar sablon, saját fejlesztés: http://wordpress.org/extend/themes/pandora

[*]Név: Pandora

[*]Megjelenés: tegnap éjszaka (2011.09.01)

[*]Nyelv: Angol vagy magyar (90%)

[/list]

Beállítások a kód módosítása nélkül:

WP options:

[*]Egyedi háttér

[*]egyedi fejlécek (akár random képekkel)

[*]kikapcsolható sidebarok az oldalakon a 100%-os szélességhez

[/list]

Pandora options:

[*]egyedi icon a böngészőben

[*]egyedi logo a főoldalon

[*]egyedi logo a login oldalakon

[*]kikapcsolható fejléc

[*]egyedi copyright szöveg

[*]beírható google stat vagy egyéb script

[*]Beállítható mennyi elem jelenjen meg a sliderben

[*]A sablont módosító személy neve megjeleníthető

[*]Három szerkezeti stílus:

[*]tartalom bal oldalon, jobb oldalt 2 sidebar

[*]tartalom bal oldalon, jobb oldalt 1 sidebar

[*]tartalom középen, két oldalt sidebarok
    [/list]

[*]Négy választható listázás típus, akár egyszerre:

[*]Kiemelt post (nagy bélyegkép és minden más)

[*]Normál post (átlagos bélyegkép és minden más)

[*]Galéria post (csak bélyegkép és dátum jelenik meg a postból a főoldalon)

[*]Archív post (csak a cím és dátum jelenik meg)
      [/list]

[/list]

Beépített funkciók:

[*]Slider plugin

[*]Lehulló menü plugin, csak a nav-menühöz

[*]Vízszintes sidebar a láblécben

[*]Külön listázás nézet a keresés és az archív oldalakon

[*]Kikapcsolható nav-menü

[*]Ajánlott oldalak bélyegképpel a menü alatt (csak ha bélyegképpel rendelkezik az oldal)
    [/list]

Tesztek: A "theme-váróban" ketten tesztelték + egy ember a WP design fejlesztők közül.

Legközelebbi rövidtávú frissítések: Az alap keresőbox látható lesz a menü mellett, a slider felirat sávja módosítva lesz, a lehulló menü le lesz cserélve egy újra.

Hosszútávú frissítések: új beállítások lap, több színséma, aktiválható második vízszintes menü egy második nav-menü számára és egy harmadik az oldalak számára, kikapcsolható lekerekítés, árnyékolás (css3 elemek)

Demo oldal: link (A demo oldal ingyenes tárhelyen van)

Képek a sablon 1.0-ás verziójáról (a mostani 1.0.6 külsőre ugyan az csak fejléc is van benne alapból, ami kikapcsolható: link

olyan segítséget kérnék, hogy egy végtelenül egyszerű sablont keresnék, ami az új motorra van építve, viszont a css fájl nem egy sok 1000 soros monstrum, hanem egy nagyon egyszerű kis kedves adathalmaz :slight_smile:

előre is köszönöm

ez ilyen felhozó írás is… de nem igaz, hogy nem tudtok ajánlani egy olyan sablont, ami egyszerű, de mégis az új motorral kompatibilis. nem rossz a gyári, csak az a több 1000 soros css idegesítő. mindegy milyen a szín, azt úgyis átírom, nem kell tudnia semmi extrát, csak a legfrissebb motorra legyen kialakítva és egyszerű legyen…

előre is köszönöm a születő ajánlásokat…

Már ne is haragudj meg, de miért nem a kicsi kezeddel keresgélsz akár a wordpress.org oldalon, akár a Google-ban?

Ahány ház, annyi szokás és ízlés.

Ha a saját sablonod befejezed annak is legalább ezer soros css fájlja lesz.

Ez itt a legegyszerűbb sablon, ami új: http://wordpress.org/extend/themes/toolbox

Sziasztok, nincs meg valakinek az Arclite 2.02 magyarítása? Kezdő vagyok, és kissé belegabalyodtam, mint macska a cérnába.