@NWTEAM
küldd be a szerzőnek! (sablon szerzőnek wordpress.org-ra) ahogy Gabesz… sokkal kényelmesebb ha felteszel egy sblont az automata installerrel és már magyar is 
Üdv hgrg.
Ãrtam, már fentebb, hogy kapcsolatban vagyok a szerzővel és tegnap el is küldte a legújabb nyelvi fájlokat és már vissza is küldtem neki lefordítva. Addig amíg nem kerül bele az új verzióba az új magyar fordítás addig innen letölthető a Piano Black témához a működő magyar fordítás.
Letöltés:
[attachment=160:piano_black_hu_HU_new .zip]
Hali
Mutatok egy jó felületet amit meg lehet nézni az oldalamon is. A legújabb változata a 2.4, amit már Wordpress 3.0 alatt használok. Az alábbi linken lehet letölteni, MAGYAR nyelven, amit én fordítottam.
http://gabesz-meister.hu/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=mystique_2.4_HU.zip
Ha lehet olyat kérni hogy aki hibát talál vagy valamivel nem ért egyet az írna nekem a metalgabesz@gmail.com-ra? Köszi előre is.
Én is ezt használom, nekem nagyon bejött.
Megkérdezhetem, hogy azt a szürke részt az oldalon felül, a jobb oldali Részletek gombal hogy hogy csináltad? (persze ha nem nagyon titok)
Egyelőre 2 magyar theme
Ma még felmegy egy. Később lesz majd több is.
Nem igérem, hogy hetente, de 2-3 hetente biztosan felkerül egy-egy.
Szia joule!
Folyamatosan bővítem a készletet, érdemes többször visszanézni az oldalra. Van több kék -szürke sablon is amit készítettem, nemsokára fel fogom tenni a honlapomra.
Réka
Köszi! :rolleyes:
Helló!
Én most készítettem el életem első WP sablonját, az oldalamon is ez van fent (úgyhogy működik
)
Artisteerrel csináltam, és az angol szövegeket még nem írtam át magyarra, de így is használható. Kéthasábos, megjelenés alatt szerkeszthető footerrel. tudod [link eltávolításra került] letölteni.
Élesben pedig [link eltávolításra került] van.
Nemsoká ugyanide berakom majd a magyar nyelvit is!
a linkedre custom404…
akkor postolj ha már bennevan a magyarítás…
Életem első WP oldala (kb egy hete álltam neki, és amikor van időm, akkor csinálgatom) (_http:lelkibetero.hu), így még van mit javítgatni rajt, ezt kezdtem magyarítani, ha befejeztem, akkor felteszem ide, hátha vki használni tudja majd. A neve Manolya.
Én most kivételesen nem egy sablont tennék közzé, hanem egy sablont keresnék. Egy olyasmi sablonra lenne szükségem, mint a nemkutya.com vagy a likecombat.com -on található, de az előbbi jobb lenne. Tudtok nekem segíteni azzal, hogy ennek mi a neve, vagy hol találhatom meg?
Kb. 1 perces Google-zás eredménye: http://www.wp-templates.com/free-wp-template-snips.html
Ennél jobban nem hasonlíthat, ugye? 
Köszönöm szépen! Csak érdeklődés képpen, de mit írtál a googleba? Én is próbáltam általa megkeresni a dolgokat, de nem jártam sikerrel. Megpróbálok minél több sablont átnézni, hátha találok ugyanilyet, csak más színekkel 
Beírtam a címet, amit elsőnek megadtál, majd nyomtam egy Ctrl+U-t a Firefoxban, láttam, hogy a wp-theme/snips2, beírtam a Google-ba: wp theme snip. 
Ja értem, akkor a ctrl+U-ban volt a megoldás kulcsa, én enélkül próbálkoztam. Hasznos ez a kis trükk, köszönöm mégegyszer. Fura amúgy, hogy az említett oldal szerzője leszedett minden wordpressre utaló nyomot az oldalról.
Ãme egy újabb magyar sablon, saját fejlesztés: http://wordpress.org/extend/themes/pandora
[*]Név: Pandora
[*]Megjelenés: tegnap éjszaka (2011.09.01)
[*]Nyelv: Angol vagy magyar (90%)
[/list]

Beállítások a kód módosítása nélkül:
WP options:
[*]Egyedi háttér
[*]egyedi fejlécek (akár random képekkel)
[*]kikapcsolható sidebarok az oldalakon a 100%-os szélességhez
[/list]
Pandora options:
[*]egyedi icon a böngészőben
[*]egyedi logo a főoldalon
[*]egyedi logo a login oldalakon
[*]kikapcsolható fejléc
[*]egyedi copyright szöveg
[*]beírható google stat vagy egyéb script
[*]Beállítható mennyi elem jelenjen meg a sliderben
[*]A sablont módosító személy neve megjeleníthető
[*]Három szerkezeti stílus:
[*]tartalom bal oldalon, jobb oldalt 2 sidebar
[*]tartalom bal oldalon, jobb oldalt 1 sidebar
[*]tartalom középen, két oldalt sidebarok
[/list]
[*]Négy választható listázás típus, akár egyszerre:
[*]Kiemelt post (nagy bélyegkép és minden más)
[*]Normál post (átlagos bélyegkép és minden más)
[*]Galéria post (csak bélyegkép és dátum jelenik meg a postból a főoldalon)
[*]Archív post (csak a cím és dátum jelenik meg)
[/list]
[/list]
Beépített funkciók:
[*]Slider plugin
[*]Lehulló menü plugin, csak a nav-menühöz
[*]Vízszintes sidebar a láblécben
[*]Külön listázás nézet a keresés és az archív oldalakon
[*]Kikapcsolható nav-menü
[*]Ajánlott oldalak bélyegképpel a menü alatt (csak ha bélyegképpel rendelkezik az oldal)
[/list]
Tesztek: A "theme-váróban" ketten tesztelték + egy ember a WP design fejlesztők közül.
Legközelebbi rövidtávú frissítések: Az alap keresőbox látható lesz a menü mellett, a slider felirat sávja módosítva lesz, a lehulló menü le lesz cserélve egy újra.
Hosszútávú frissítések: új beállítások lap, több színséma, aktiválható második vízszintes menü egy második nav-menü számára és egy harmadik az oldalak számára, kikapcsolható lekerekítés, árnyékolás (css3 elemek)
Demo oldal: link (A demo oldal ingyenes tárhelyen van)
Képek a sablon 1.0-ás verziójáról (a mostani 1.0.6 külsőre ugyan az csak fejléc is van benne alapból, ami kikapcsolható: link
olyan segítséget kérnék, hogy egy végtelenül egyszerű sablont keresnék, ami az új motorra van építve, viszont a css fájl nem egy sok 1000 soros monstrum, hanem egy nagyon egyszerű kis kedves adathalmaz 
előre is köszönöm
ez ilyen felhozó írás is… de nem igaz, hogy nem tudtok ajánlani egy olyan sablont, ami egyszerű, de mégis az új motorral kompatibilis. nem rossz a gyári, csak az a több 1000 soros css idegesítő. mindegy milyen a szín, azt úgyis átírom, nem kell tudnia semmi extrát, csak a legfrissebb motorra legyen kialakítva és egyszerű legyen…
előre is köszönöm a születő ajánlásokat…
Már ne is haragudj meg, de miért nem a kicsi kezeddel keresgélsz akár a wordpress.org oldalon, akár a Google-ban?
Ahány ház, annyi szokás és ízlés.
Ha a saját sablonod befejezed annak is legalább ezer soros css fájlja lesz.
Ez itt a legegyszerűbb sablon, ami új: http://wordpress.org/extend/themes/toolbox
Sziasztok, nincs meg valakinek az Arclite 2.02 magyarítása? Kezdő vagyok, és kissé belegabalyodtam, mint macska a cérnába.