Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok, és nem tudom, mihez kezdjek a következő hibával:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /chroot/home/fittelet/fitteletmod.com/html/wp-includes/class-simplepie.php on line 737 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /chroot/home/fittelet/fitteletmod.com/html/wp-includes/class-simplepie.php on line 1107 Deprecated: Assigning the return value of new by
ezt ismételgeti a wp vezérlőpult, és már az oldalamon is láthatóak ezek a karakterek!
Lehet, hogy valamelyik bővítmény okozta? Hogyan tudhatom meg, mi történt, és mit tegyek?
Előre is köszönöm!
Szervusz!
Máskor lényegre törőbb címet adj légyszíves topikodnak ne olyat, hogy segítség.
Milyen bővítmények találhatóak az oldalon? Mielőtt a hibát tapasztaltad, mit csináltál éppen az oldaladon? Próbáld meg kikapcsolni az összes plugint, majd egyesével bekapcsolni és ellenőrizd, melyiknél jön elő a probléma. A másik az hogy minden bővítményed kompatibilis a wordpress jelenleg általad használt verzióval?
Szia!
Kikapcsoltam az összes plugin-t, de nem változott semmi. Nem tudom, pontosan mikor kezdődött, mert amikor még csak én láttam a vezérlőpulton, nem foglalkoztam vele.
Honnan tudhatom meg, hogy melyik plugin kompatibilis, melyik nem?
Köszi:
D.
Amikor egy bővítményt letöltesz a wordpress.org oldaláról, akkor a jobb oldalon található, hogy melyik verzióig jó.
Letöröltem a nem kompatibilis plugin-eket, és az összes többi még mindig ki van kapcsolva, de a vezérlőpulton nem változott semmi. Tanácstalan vagyok…
D.
Lehet, hogy nem is a bővítményekkel van gond? Mindegyik sablon kompatibilis mindegyik wp-szel?
Kérlek, segítsen, aki tud!
Köszi
Szia!
A sablonok között is akad, ami nem minden verzióval van kibékülve, de ezt igen egyszerűen ki lehet deríteni: visszaállítod próbajelleggel az alapértelmezettre, és ha annál sem megy, akkor nem azzal volt gond.
Ha ez nem segít készíts egy biztonsági mentést a class-simplepie.php fájlról és próbáld meg az érintetlen telepítőben lévővel felülírni.
Ha ez sem segít esetleg az egész “wp-includes” könyvtárat is felülírhatod. Persze mindig készíts biztonsági mentést.
Köszi!
A sablonnal volt gond, úgyhogy meg is oldódott a gondom, meg nem is: ragaszkodom a Mistique sablonhoz, de a wp nem szereti 
Annyit keresgéltem a sablonok között, és amikor végre megtaláltam, ami tetszik, és testre is szabtam, úgy tűnik kénytelen leszek lemondani róla?!
Nagyon bosszant!
Hát… esetleg megpróbálhatod ezt a wp-includes könyvtár cserét, de nem biztos, hogy segíteni fog. Volt már, akinek bejött ilyen sablon problémáknál.
Köszi, de nem teljesen értem… mire is cseréljem? Bocs, de tényleg kezdő vagyok!
másold fel újra a teljes wp-includes könyvtárat… valószínűleg az egyik file “sérült” nem másolódott fel teljesen…
Köszi mindenkinek! A fájlok cseréje nem segített, úgyhogy kezdhetem előröl. Előtte a Slidette volt fent, de valamiért lemaradt a hozzászólás pár karaktere minden sorban, akárhogy formáztam. Mintha az oldalsáv eltakarná. Úgy látszik, nincs szerencsém a sablonokkal.
Üdv,
D.
Csak még egy kérdés: ezt a sablont használod? Mystique sablon
Mert Mistique-et nem találtam, viszont a linkelt sablon nekem is megvan és gond nélkül megy. Megkérdezhetem, hogy melyik Wordpress verziót használod?
Igen, ezt. Amúgy wp 2.9.2-t. Azért gondolom, hogy a sablonnal van gond, mert ha másikat kapcsoltam be, eltűnt minden hibaüzenet. Már azt is próbáltam, hogy letöröltem a mystique-t, és újratelepítettem, de semmi.
D.
Hát ez furi. Akkor valszeg valami szerver-konfigurációs sajátosság lehet az oka. Sajna többet nem tudok segíteni, de nézelődj a sablonok között, nekem úgy rémlik elég sok ehhez hasonló van. 
Nagyon köszi!
Donna: én most kipróbáltam, feltettem magamhoz ezt a sablont, minden plugint bekapcsolva hagytam, és álligattam a sablon opciókon is, de minden működik rendben.
Fogalmam sincs, mi lehet a gond. Igazából magát a hibaüzenetet sem értem… főleg azt nem, hogy miért ismételgeti a vezérlőpulton a Bejövő, A napi, és a Bővítmények dobozban, ugyanazt a hibaüzenetet soronként más-más számkarakterrel. Lehet, hogy közölni akar valamit, de nem értem!!!
http://php.net/manual/en/language.references.php
In reply to pike at kw dot nl, '&' is only apply to PHP 4.
PHP 5 changed the behavior and the object is defaultly passed by references and if you turn on E_STRICT, you will get a notice:
Strict Standards: Assigning the return value of new by reference is deprecated in xxxx
If you want to copy object in PHP 5, use object clone.
http://forum.joomla.org.hu/wamp-nal-hibauzenetek-t5842.html
Helló!
Én is most ismerkedem a rendszerrel és én is belefutottam ugyanebbe!
Nem tudom, azóta sikerült-e megoldani, de azt olvastam, hogy a php-t kell átváltani 5.3-ról LEFELÉ! Telepíteni kell a 5.2.9-2 -t, majd átváltani: jobb egérrel a wamp ikonra, ott PHP, ott Version és ott kell kiválasztani a régebbi változatot.
Nem tudom, azóta sikerült-e megoldani, de azt olvastam, hogy a php-t kell átváltani 5.3-ról LEFELÉ! Telepíteni kell a 5.2.9-2 -t, majd átváltani: jobb egérrel a wamp ikonra, ott PHP, ott Version és ott kell kiválasztani a régebbi változatot.
Ahogy nézem ez a WAMPServer beállításaira vonatkozik. Az sajátgépen megy, én is azt használom.
Nem hinném, hogy neki van jogosultsága a szolgáltató szerverkonfigurációjába belenyúlkálni. Akkor a szolgáltatót kell megkérni, hogy állítsa vissza.
hát ez eléggé magától értetődik… ha nincs hozzáférésed nyaggasd a szolgáltatód