Köszi!
Az elsőből egy kukkot sem értek 
A második alapján kezdem érteni, hogy nem tetszik a sablonnak a php5-ös, és régebbire kellene váltani. Mi az a wampszerver?
Az interworks vezérlőpulton kell frissíteni a php-t régebbire? Eddig úgy tudtam, wp-nek annál jobb, minél frissebb a php.
jaj, most látom, mit írtatok…
szóval a wp hu oldalon wp követelmények: PHP v4.3, vagy újabb. Ha kérem a szolgáltatót, hogy módosítsa a php-t, nem fog be@ni a wp?
A wampserver főleg fejlesztőknek hasznos. Csak annyit csinál, hogy a saját gépeden futtat egy lokális PHP/SQL/(meg amit akarsz) szervert, és akkor nem kell a tárhelyeden dolgoznod az első fázisokban, mikor még sokat kell turkálni a kódban. Laikusok számára tulajdonképpen sok haszna nincs.
Ha az interworks-on be tudod állítani a php verziót, akkor próbáld visszaállítani. Ha nem, akkor meg kell kérni a szolgáltatót.
Már ha tényleg ezzel van a gond, de én nem vagyok programozó, ennyire nem értek hozzá.
Úgy tűnik, végre megszületett a megoldás: a sablon functions.php beállításában kellett módosítani error riporting (0)-ra!
Amúgy érdekes, hogy másnak működik, nekem meg nem 
Hiába állíttattam át a szolgáltatóval a php-t, nem változott semmi. Még a wp-t is letöröltem, hátha én állítottam be valamit rosszul.
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
D.
szóval <?php error_reporting(0); ?>
Egy külföldi fórumon tanácsolták, hogy állítsam át a sablon functions.php első két sorát erre:
<?php /* Mystique/digitalnature */
error_reporting(0);
és bevált, minden rendben működik azóta. Gondolom, letiltja a hibaüzeneteket, amiket eddig láttam, de ha egyszer rendesen működik, nincs szükség hibaüzenetre
főleg ha úgysem tudok semmit csinálni vele, mégha százszor írja is ki!
D.
Nem hibaüzenetek, csak jelzések. htaccess-el ill. php.ini-vel amúgy lehet állítani a visszajelzések szintjét…
Ok, ha te mondod…
(nem értem az egészet :o)
Szóval a válaszodból arra próbálok következtetni, hogy nem csináltam oltári nagy baromságot 
D.