Helló mindenkinek!
Remélem még valaki olvas erre fele. Nekem a simple fórum magyarításával van bajom, átmásoltam a nyelvi fájlokat amik itt az előző oldalon is be vannak linkelve e szerint:
Idézés: Efrud - Dátum: 2010-04-08 - 11:45
A fórum bővítmény könyvtárába azon belül a languages könyvtrába másolod a nyelvi fájlt amit a fenti linken találsz. Elméletileg átvált ha jól emlékszem magyarra, de ha nem akkor a bővítmény beállításainál egy languages menüt keress.
Nekem magyar wp 3.0 van telepítve és ahhoz telepítettem fel a Simple Press Fórum 4.3.2 őt a skin váltás stb megy, de nem találok olyat, ahol a nyelvi fájlt át tudnám állítani. Egyetlen egy helyen tudok nyelvet váltani a fórum beállításainál: a componentsen belül az editornál lehet beállítani az Editor Language -et na de hát ez sajna nem az. Végig néztem tüzetesen eddg 3 szor az egész fórum összes menüjét. De nem találom, az meg hogy a nyelvi fájlokat bemásolom a wp content/plugins/simple-forum/languages könyvtárába magától nem segít sajnos.
Ha valaki leírná akinek van ilyen foruma, hogy hol van ez a languges menü ahol lehet állítani a nyelvet, akkor nagyon megköszönném.
Köszönöm előre is!
Megoldottam!!!
Tényleg átvált de csak úgy ha a config.php ben ugyan az a végződés van megadva mint a languages könyvtárban.
pl: ha ez a nyelvi fájl
akkor erre kell átírni a config php ben:
sforum-hu_HU.mo
('WPLANG', 'hu_HU');
vagy másik példa
sforum-sk_SK.mo
('WPLANG', 'sk_SK');
Már csak ez az egy megoldatlan problémám maradt a fórumommal kapcsolatban: amikor az “Új válasz”-ra kattintok csak részleteket látok a szerkesztőből, az eszköztárat se látom teljesen, plussz a beírt hozzászólást se látom teljes egészében. A sor elejét még látom, de a végét már nem.
Hol lehet beállítani ennek a szélességét?
Az a gondom, hogy bizonyos angol sorokat egyszerűen nem találok a .po fájlban. Elkezdtem egy fordítást csinálni, mert ami letölthető, az elég kezdetleges és nyelvtanilag helytelen, de egy jó részét képtelen vagyok hozzáadni, mert nem tudom, honnan jönnek bizonyos sorok, pl. a profil oldal szövegei. Tudna valaki ebben segíteni?
bizonyos angol sorok nincsenek benne a po fájlban!
OK, tárgytalan a dolog, letöltöttem az eredeti angol po-t és abban tényleg benne van. Elkezdtem fordítani nulláról.
Simple:Press fórumot használok, az oldalon bekapcsoltam a WP Super Cache és onnantól a fórumot nem lehet használni.
Bejegyzés elmegy, de felületen nem látszik, olyan mintha nem írtál volna semmit.
Valaki használja a kettőt együtt? Hol és mit kell beállítani, hogy ne legyen összeakadás?
Sziasztok!
Ismerkedem a Simple:Press-el és egy kis gondom támadt sajna 
Amikor az első bejegyzést szerettem volna beírni, fura dologra lettem figyelmes. Olyan mintha jobb oldalt nem látszana a széle. Mármint nem lenne jobb oldala a keretnek, amibe írni lehet, és persze gondolom jobb oldalt van a mentés gomb is, ami szintén nem látszik. De alul csúszkát nem látok, hogy esetleg csak az oldal csúszott volna el. Gondoltam esetleg ez a böngészőm problémája (Chrome), ezért a Firefox-on is kipróbáltam, és ott is ugyanez a hiba. Volt valakinek hasonló gondja vele? Valamit elállíthattam esetleg? Mert eddig nagyon tetszik, de hát így használhatatlan :(.
Ötlet?
Köszi előre is minden választ
Üdv:
z
Még annyit figyeltem meg, hogy egy pillanatra jól jön ki (talán van valami köze a most letöltött wordpress frissítésnek). Hirtelen meg is örültem, de utána, ahogy az oldal teljesen betöltődik, megint eltűnik a jobb oldal. Érdekes, hogy nem a teljes oldal csúszik szét, csupán az az egy keret amibe bele lehet írni :(.
Üdv:
z
És mégis hol? Kukutyinbban? Vagy akad egy url-ed is? 
Na jó, ennyi, valami tényleges megoldást egy fórumra magyarul? Teljes magyarítás nincs az ujjakhoz!
a legújabb: 4.5.1
és a magyarításnál ennyi a letölthetőség:
Hungarian – Version 4.2 (0) | Hungarian – Version 4.3 (0) | Hungarian – Version 4.4 (0)
Azt mondja és ezért az új sor: “nincs jogosultságod a téma szerkesztéséhez”
ok akkor írom itt tovább:
Vagy ha már, homár… nekem megvan az IP.Board.v3.2, csak éppen nincs magyarításom hozzá, ami az ip fórumon letölthető, az nem kompatibilis…
lökött kérés itt, de valaki esetleg?
Tehát aki nem evvel született, az adja fel, mert nem mindig kap segítséget,
Köszönjük az elkövetkező tudatlan wordpress felhasználók nevében…
Megtanultam anno a basic-et, megtanultam programozni, megtanultam a számítógép titkait, telepítését.
Megtanultam sok mindent csak éppen php-t, html-t, jávát, és a flasht nem tanultam meg…
A fentieket magamtól, könyvekből… Látom ezt is így kéne, de sajnos erre már nincs energiám…
Sok sikert nektek mindent tudók, akik elviszitek magatokkal a tudásotok! És ha kérdez valaki valamit, hát sokan felkapjátok a fejeteket, hát ezt nem tudni???
hmm…
Majd két hetembe került, hogy rádöbbenjek, nincs ilyen fórum ehhez… Csak annyit kelletett volna valakinek mondani, hogy nincs, ne keress…
Vagy van, de azt itt találod meg…
Na jók legyetek fiatalok!
Ezt sem igazán értem, miért nem szerkeszthetem a hozzá szólásomat akkor, amikor azt mondja szerkesztés?