Simple:Press Forum plugin a WP-be és WP MU-ba

http://www.stuff.yellowswordfish.com/simplepress-forum/ címen érhető el a Yellow Swordfish csapatának fórum-plugin-je.

A bővítmény a WP 2.04-es verziótól a 2.6-os verzióg egyszerűen hoz létre egy teljes funkciójú Fórumot a blogba.

Egyik legnagyobb erénye, hogy külön bridge nélkül integrálódik a blogba (a regisztráló felhasználó egyben a fórumba is regisztrálódik, és viszont).

WordPres MU-n is használható. Támogatja a Gravatart is, stb., stb., stb. (olvasd el a tájékoztatóját :slight_smile: )

A letöltés tartalmazza a nyelvi fájlt is (.pot), több nyelvre van lefordítva, de sajnos, magyarra nincs.

Egy próbát megér ! :slight_smile:

Üdvözlettel:

fgy

magyarra is megvan…

en csinaltam ((=

mar egy hete elkuldtem az urgenek, csak meg baszott ra kirakni (=

ha igeny van ra kozzeteszem ddd;

a pneumobil.org alatt megtekinteto mukodes kozben is

Légyszíves tedd közkinccsé az elérhetőségét (.po és .mo)!

Köszönöm szépen előre is!

fgy

U.i.: És jut eszembe - hogy a bőr süljön le a képemről! - ezt a plugint egyszer, valamikor, ToRokZoLi ajánlotta valakinek, itt a fórumon. Én azóta próbálgatom, és jobban boldogulok vele, mint a bbpressel…

http://torokzoli.hu/2008/07/22/simplepress-forum-hungarian-translation/

tessek

ja igen egy felnotast akartam picit jobb belatasra birni, de nem sikerult ddd;

amugy meg tenyleg egyszeru hasznalni (=

Köszönöm szépen!

fgy

Zoli !

Jól érzékelem: csak alapértelmezett permalinkekkel működik? (Mármint nem a fordítás, hanem maga a plugin :slight_smile: )

Köszönettel:

fgy

nem, ezzel en is kinlodtam mire rajottem

meg kell adni a slugot es ujra epiteni a permalink strukturat

Köszönöm szépen: megtörtént!

Úgy jutottam eredményre, hogy bevéstem a slugot, majd frissítettem a wp permalink struktúráját, majd az Admin felületen a fórum adminjában is frissítettem -> változások mentése, és működik.

Nem szabad elfelejteni, ha a blogban permalink struktúrát módosítasz, akkor azt a plugin-ben is meg kell tenni.

ToRokZoLi fordítását átírtam önözőbe, ha valakinek szüksége lenne rá, csak szóljon. Köszönöm szépen Zoli a segítségedet!

fgy

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a fordítást! Másodszor lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogyan tudom a fórumot úgy beágyazni, hogy mikor megnyitom akkor a widget rész az eltünjön az oldalról. Jelenleg ez így nézki: LINK és így eléggé kusza, nincs helye tulajdonképpen. Szóval lehetőségként vagy nem beágyazva és akkor teljes oldalon terül el, vagy pedig valahogy kikapcsolni erre a részre a widgeteket. Előre is köszönöm szépen a segítségeket!

kell csinalnod egy egyedi oldal sablont amiben nincsenek meghivva a sidebarok, es azt beallitani a forum oldalnak, meg persze css modositgatas, hogy eleg szeles legyen az oldal

Sziasztok!

Nem vagyok túl nagy expert a témában így kérlek ennek megfelelően fogalmazzatok:)

Bemásoltam a megfelelő helyre a forum plugint. Bekapcsoltam az admin felületen és ez a hibaüzenet fogadott:

WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘’ at line 1]

SELECT display_name FROM wp_sfmembers WHERE user_id=

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:Inetpubwwwrootwpwp-includeswp-db.php:121) in C:Inetpubwwwrootwpwp-includespluggable.php on line 271

Word press verzióm: 2.1.3

MySQL verzió: 5.0

Tudnátok segíteni, hogy mi a probléma?

köszi

regi a wp-d…

egyszeruen nincsenek olyan tablak amik kellenenek az uj simple:press-hez, van abbol is regebbi a regebbi wp-khez

Én bemásoltam a magyarosítást de akkor ezt írja ki:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /nfs/extra/s/sc/sc2news/wwwroot/wp-content/plugins/simple-forum/admin/sf-adminoptions.php on line 830

Mi lehet a gond?

keves a memoria az extran…

Dáá, ezt kerestem! Zolikám nem lehetne erről egy kisebb szösszenetet irni, hogy mit hogyan, szerintem sokakat érdeklne a téma. Nagyon Jó thx!

Szaisztok! Vrtboy hibája jelentkezett nálam is, WP 2.6.1-et használok. Ennél már csak eggyel van újabb, mi lehet a hiba? Thx előre is.

1. Irány a 2.6.2 frissítés - miért félsz tőle? :slight_smile:

2. Ámde viszont depláne: frissítetted a SF-ot is? ők nem automatikus frissítésűek, hanem az adminjukba matatva jelzik, hogy hol tartanak, és másként kell frissíteni.

Az 1. és a 2. párosításban, Zoli fordításával semmi gondom a Fórummal - szerintem a WP-hez a legjobb. :slight_smile:

Csak azt nem tudom néha miért irok mielött gondolkodnék, megoldottam, itt volt a hiba nálam, frissitve 2.6.2-re. THX azért…

Sziasztok! Felraktam a Simple press fórumot a nyelvi fájllal együtt(köszönet érte), viszont az ékezetes karaktereket nagyon nem szereti. Nem is a postokban, hanem ha valaki ékezetes névvel akar regisztrálni. Az admin felületen is akadnak furcsaságok:

K??sz??netem mindazoknak akik seg?tettek, b?ztattak, k??doltak, javaslatokat tettek ?Šs seg?tettek tesztelni ezt a plugint

Lehet ez ellen valamit tenni?

Zoltán tanácsára feltettem ezt a fórum plugint. Ezer köszönet neki az ötletért !:slight_smile: Első látásra annál is jobban tűnik, mint amit álmodtam :slight_smile:

Viszont, két olyan hiba van ami ellehetetleníti a használatát.

Egyik probléma: a sidebaron is betöltődik. Nem értem miért, de ez így ronda és kellemetlen. Megtekinthet: ITT

Másik probléma: Nem lehet regisztrálni, mert vagy azt írja ki (valótlanul), hogy már foglalt a név és az email, vagy csak simán az email foglaltságát közli, de ennek ellenére elküldi a regisztrációs emailt.

Valaki tud ebben segíteni?

ui: már frissítettem a wp-t és a plugint is legújabb verzókra.