Simple:Press Forum plugin a WP-be és WP MU-ba

Alanatur számot, nem adunk meg.

Sziasztok!

Igazán azért írok mert olvastam, hogy küzdeni kellet a fórum felrakással.

Több fórumot próbáltam már de ezt elsőre felment működőképesen nem kellett szuszakolni vele. Közvetlenül használja a WP usereit.

Szóval jó.

Bobojsza

lehet egy régebbi verzióval volt probléma, a legújabbat én is gond nélkül feltoltam.

viszont tudjatok róla, hogy a google analytics plugin gátolja az esetleg bekapcsolt javascript által működtetett admin opciókat!

Sziasztok!

Honnan tudom letölteni a WordPress 2.8.4-hez egy fórumot?

nézd meg a topik címét, és keress rá a google-ben. (2)

Te belevagy buzulva a googleba? :lol:

Nincs Manó belebuzulva semmibe és senkibe (ezt bizonyítja a néhány napos gyerkőce is :wink: ), csak nekünk is ugyan annyi idő megkeresni gúgliban a dolgokat, mint neked…

tomme0818 wrote:

Mielőtt a 7. hozzászólásod is megírod: A Fórum keresőjét a Google-t, a Binget, vagy bármely egyéb keresőt azért ajánljuk, mert először nem baj, ha valaki saját maga keresi meg, hogy mit is szeretne.

Azért fórumozunk (nyílt színen beszéljük meg dolgainkat), hogy ebből mindenki szűrje le magának a tanulságot, és építse tovább honlapját.

Ha fikázni jöttél azokat, akik segítenek neked - saját szabadidejükből, önzetlenül, hogy neked jobb legyen -, akkor viszlát. Mi akkor is maradunk - az újonnan kopogtatóktól az öreg rókákig - egy jó kis Közösség.

tomme0818 wrote:

Finomabban már :)

Wp 2.8.4-em van, rá akartam nézni a fórumra, közben meg eztett írgya ki nekem:Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez.

Nem tudjátok mi lehet a gond? Olvastam már ebben a topicban hogy a Google analytics plugin keresztbe tesz neki, de nekem olyanom nincs, csak google sitemap. Köszönöm a válaszokat előre is Uraim! U.i.: Mindig az szokott lenni, hogy amikor beírok utánna egyből sikerül megoldanom a gondom, most is remélem így lesz, de azért várom a válaszokat, mert hát ha nem müködik a Wp-m ijesztegetése ezzel a fórum bejegyzéssel. Thx.

Csőváz!

továbbra is az eljárás: minden plugin kikapcs.

plusz ne feledd, hogy külön admint kell a fórumhoz beállítani!

'Farkas wrote on '2008-11-09:

De jó! :) Ennek szívből örülök.

Amúgy, annyira belerágtad a kérdést a fülembe, hogy feltámasztottam (kb. éppen 2 perce) A SPF-omat.

Mivel nem nagyon volt rá időm, csak elkezdtem valamikor, befrissítettem, aztán kikapcsoltam. Most a legfrissebb verzió lakozik fenn, a Simple:Press Fórum 3.1.4 build 357, Török Zoli magyar nyelvű fordításával (illetve a fordítást egy kicsit a magam ízléséhez szabtam), és a WordPress-nek a 2.7béta2 verziója - működnek együttesen.

Az egy másik kérdés, hogy illene egy kicsit megigazgatnom, a sablonhoz fazonírozni, de mindenre nem fussa az időmből, majd ennek is eljön az ő sora... :)

És hidd el, Tunah, ha nekem sikerült, akkor az mindenkinek kell, hogy menjen! Komolyan mondom, mert nálam nem sok amatőrebbet találsz ezen a Fórumon, az biztos. :(

Leakartam tölteni de nem jó a link, tudtok müködő linket? Thx

A 4.1.2 verziónál tart. Ha beírod a Google-ba, hogy simple press forum, akkor azonnal a torkodnak ugrik… :stuck_out_tongue:

Hol állítom be a nyelvet?

/simple-forum/languages könyvtárba kell bemásolni a nyelvi fájlt.

Miután felraktam, akartam telepíteni ( admin felületből ), de 500-as hibával kidobott. Mi lehet a baj?

Frissítsd a permalinkeket(közvetlen linkek) a wp-adminban.

Lehet lassacskán én is megpróbálkozok egy ilyen fórummal…sikerült is elsőre feltelepíteni, valamint a 63%-os magyar nyelvi fájl is tökéletesen működik.

Elég összetett az admin felülete, de legalább nagyon jól konfigolható :slight_smile:

Ha esetleg valaki előrébb jár a fordításban, és megosztaná, azért nagyon hálás lenék! :rolleyes:

Üdözlök Mindenkit!

Egy kis segítségre lenne szükségem

Tárhely szolgáltatom-nál feltelepítettem a WP-t 2.8.6, megtetszett az ötlet, hogy blogon belül fórumot hozzak létre.

Feltelepítettem a Forum plugin-t magyarosítottam, szépen felépítettem a fórumot, beállítottam a felhasználói jogokat, de amikor szeretné megnézni az Admin felületről az Ugrás a fórumra gomb segítséggel a következő hibaüzenetet kapom:

Not Found

The requested URL /blog/forum/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Megnéztem és valóban nincs a Blog mappán belül forum nevű mappa, a fórumot úgy telepítettem, hogy a kicsomagolást követően feltöltöttem a WP- plugin mappájába majd a WP admin felületéről bekapcsoltam és telepítettem, ahogy le olt írva.

Mire kellene most hivatkoznom, hogy bejöjjön a fórum kezdő oldala.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Melyik Fórum bővítményt telepítetted? Amiről itt szó van?

Közvetlen linkek frissítését (a Fórumban is) ajánlom, továbba ennek a Fórumtémának az átolvasását az elejétől, mert már volt szó róla!