A facebookon olvastam a bejegyzését,és nagyon megérintett…Én is 14 évesen teljesen ugyanilyen gerinccel kerültem be pécsre,szerencsére dr.Illés Tamás kezei alá.Ma már 25 éves vagyok,és nagyon hálás a munkájáért.Megmentett!!!Örömmel olvastam,hogy az Ő neve is felmerült,és hogy benne van abban a 7 tagú kutatócsoportban,így biztosra veszem,hogy jó kezekbe kerül a kislány,és lesz,van esély a teljes gyógyulásra.
Jómagam némi anyagi hozzájárulással szeretnék segíteni…Nagyon nagy erőt és kitartást kívánok az egész családnak!Tudom,min mennek most keresztül…!
Remélem,hogy kis idő múltán,jó híreket kaphatunk…!!!
Ha készen a paypal, hozzájárulok. Volt nekem is műtétem, gerinc, tudom milyen. Nem Pécsen csinálták(hála az istennek!!) A legjobb orvos Varga Péter Pál(Magyarország), szerintem a németek is sejtik, de sok sikert ennek ellenére Németországban. Ha készen van a paypal kérek emailt.
Üdv:
sgergo
Németországból
A kommenteket végigolvasva nem győződtem meg róla, hogy találtak már webfejlesztőt. Webfejlesztőként dolgozom egy német cégnél, szívesen felajánlok egy weboldalat, tárhellyel, német, és/vagy magyar szerverrel erre a célra.
Amennyiben érdekli, kérem keressen a bokorben@gmail.com, illetve a 0049(0)1577-1918708 as telefonszámon bizalommal.
A szerverhez DNS, valamint email szolgáltatást is biztosítok, PayPal, és egyéb adományozási lehetőségek beépítése megoldható.
Kedves Mindenki!
Egyenlőre csak annyival tudok segíteni, hogy megosztottam a facebook-on, de a szívem melegség járja át, ahogy olvasom a sok-sok segítőkész embert!
Minden segítőt áldjon meg az Isten, és Elmának pedig szívből kívánom, hogy sikeres műtéten átesve mielőbbi gyógyulása legyen!!!
Kérdezném, hogy megoldódott-e az angol fordítás problémája. Fordító vagyok, egy fenti cikknyi terjedelmű anyagot holnap (szerda) estére el tudnék készíteni.
Ment egy email. Elvileg megy a PayPal: adomany@segitseteknekem.hu
Azért kis türelmet kérünk, amíg a kísérleti utalás sorsát nem látjuk a bankszámlán. 2-3 napon belül kiderül, a PayPal ígérete szerint.
Ma este már nem tudtam megoldani, mert nem volt hozzá energia.
Ha ezta cikket lefordítod, akkor az - szerintem - megfelelne. Még frissítek rajta információt, és akár mehet is.
Kedves Szülők! Pontosan tudom min mennek keresztül.Dr. Jeszenszky műtötte Svájcban a kislányomat súlyos gerincfejlődési rendellenességgel. A Schultess Klinika, ahol a doktor úr dolgozik, kapcsolatban áll a magyar OEP-pel. A műtét TELJES KÖLTSÉGÉT az OEP finanszírozta nekünk, kiutazással, műtéttel. Kislányom súlyosbodó állapota miatt nagyon rövid idő alatt döntöttek. Kérem keressék meg a Vertebra Alapítványt a fent említett címen. Minden jót kívánok!Kuti Ágnes
Köszönjük szépen a figyelmet, a törődést és a biztató hírt!
Amint az a frissítésből látszik, az OEP még nem döntött, de a tegnap késő esti szülői információk szerint gyorsulnak az események; az OEP “hozzáállása” pozitv, nem tűnik bürokratikusnak az ügyintézésük.
Természetesen, minden egyes eset - még, ha nagyon hasonló is - nagyban különbözik egymástól, ezért mérlegelnek egyedileg.
Kedves Győző!
Visszapattant az emailem a következő üzenettel:
“it was rejected by the server for the recipient domain segitseteknekem.hu by segitseteknekem.hu. [174.120.9.126].
The error that the other server returned was:
550 No Such User Here”
Ezek szerint még nem rögzült az email cím a szerveren. Holnap reggel próbálkozom majd.
Üdvözlettel:
Greizer Miklós
A Vertebra Alapítvány önkéntese vagyok és arra kérném, hogy minél előbb vegyék föl az alapítvánnyal a kapcsolatot. A honlapcím: www.gerincferdules.hu
Az Alapítvány Alapító Okiratában rögzített célja – többek között - a gerincbetegségek gyógyítása és megelőzése, a gerincbetegségekben szenvedők támogatása. Közhasznúvá minősítésének egyik eleme a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése.
Nagy örömömre szolgál, hogy ennyien írtak már róla előttem és bízva a sikerben, kitartást kívánok!
A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat működteti az ország egyetlen gyermekrohamkocsiját már 14 éve. Ez a rohamkocsi már több, nagyon speciális szállítást hajtott végre súlyos, életveszélyes állapotú gyermekekkel külföldre is.
Mivel két rohamkocsink van, amennyiben a gyermek földi szállítása szakmailag megengedhető, úgy ahhoz rohamkocsit és személyzetet is tudunk biztosítani díjmentesen. Vákuum matrac természetesen van, a hordágy pedig pneumatikus rázkódás csillapítással rendelkezik. Nyilván a légi szállítás lenne a legoptimálisabb, de ha a földi szállítás mellett döntenének, ránk számíthatnak.