Segítségkérés egy 15 éves pécsi lánynak

Kedves Golubeff Róbert!

Nagyon aranyos vagy, és köszönjük a segítő szándékot!

Kizárólag vákumágyban mozgatható. Összes mozgás jelenleg: jobb lábujj kevéske mozgása, bal lábfej kevéske mozgása. Sajnos, deréktől lefele nincs más.

Szállítás gépkocsival a mentő jöhet szóba, 2 sofőrrel egy mentőtiszttel és egy szakorvossal és - mint említetve volt: vákumágy.

4 hete fekszik, nemhogy ülni, de felemelni sem szabad pár foknál többre, mert nincs ami tarja a gerincét. A 6 órás műtét alatt beépített szerkezetet ki kellett szedni, amikor észlelték a bajt.

Tisztelt Farkas Győző!

A Regionális Repülés Pécs -ért dolgozó civilek a Pécs-Pogányi repülőteret működtető Kft. a Galenus Mentőszolgálat felkérésére reagálva, Önköltségi áron 8500€ -ért biztosítani tud egy mentőrepülőgépet a kiutazásához. Ez a mentő repülőgép már jövőhét második felétől a rendelkezésre áll, vákuumággyal, orvosi felügyelettel, és két családtag is együtt repülhet a kislánnyal.

Üdvözlet,
érdeklődni szeretnék, hogy a honlap kérdés megoldódott-e, mert nekem lenne időm segíteni meg értek is valamennyire hozzá.
Amúgy televízióban való megjelenés nem jöhet szóba?

köszönettel
Tamás

Szia Tamás! A Weboldal természetesen megoldódott! :slight_smile:

Ha másban nem is, de a pécsi klinikától a reptérig tudjuk biztosítani a transportot akár rohammentővel is.

Galenus Mentőszolgálat

kedves Farkas Úr!Átolvastam az itt fellelt hozzászólásokat.Látom már más is említette Prof.Illés Tamás nevét.3 éve a mi fiunkat is ő műtötte 100%-os sikerrel.Azóta sajnos kicsinálták Pécsről jó magyar szokás szerint. de ha már fellelték Francia országban,mindenképpen konzultáljanak vele,mert Ő a szakma Géniusza.Ha meg lesz a német nyelvű fordítás,kérném,hogy nekem is juttassa el-annak reményében,hogy külföldi rokonaink által talán mi is tudnánk segíteni.Üdvözlettel.

Német nyelvű levelezésben, skype-olásban tudok segíteni, ha kell. Németországi ismerősöknek eljuttattam a rezümét, kérve, hogy göttingenieknek továbbítsák. DobánySanyi Sándor szobrász az apuka? Mert akkor ismerjük egymást, ha csak távolról is. :slight_smile:

Kitartást kívánok Elmának és a családnak!
Angolul lenne szükségem a helyzet rövid ismertetésére és arra, hogy mire kéritek a támogatást. Köszönöm, Ildikó

Köszönhetően a válaszoló Patai Lacinak, aki már “izzad” a feladaton. Remélhetőleg gyors és nagyszerű munka lesz. Mit remélhetőleg? Nem is láttam tőle rossz munkát, és most nem pénzes megbízásról van szó, hanem a szíve hajtja - biztosan gyors is lesz. :wink:

Kedves Galenus!

Minden kis tétel a nagy műről szól! Nincs olyan, hogy csak csekély dolog; minden apró lépés Elmát viszi a csodák birodalmába!

Köszönjük szépen a felajánlást! Látjuk (mi, adminok) az email címet, jelentkezünk mindenképpen.

Kedves Győző!
Kérem küldje el email címemre a német alapítvány kontaktját és a német fordítást, amint rendelkezésére áll.
Mi 180 km-re vagyunk Göttingentől Frankfurt irányában, ez gondolom szállásnak messze lenne, de ha nem adódik közelebbi megoldás, jelentkezzen, hátha tudunk segíteni.
Minden jót, és várom a visszajelzését!
V. Orsi

Kedves Wágner Ildikó!

Remélhetőleg estére készen lesz a német fordítás, sajnos, az angol még várat magára, akit felkértünk, más egyéb határidős nagy anyaga miatt nem tudja, csak hétvégén megcsinálni. Most mást keresünk.

Köszönjük szépen az együttérzést és segítséget!

Kedves Nádori Lídia!

Köszönjük szépen a felajánlást, a némettel nincs különösebb gondunk. :slight_smile:

Dobány Sándor, az édesapa, Pécs Város Művészeti Díjas keramikus, a kerámia akadémia tagja.

Kedves Burkusné Szenász Ildikó!

Az angol fordítással történt egy kis malőr, ahogyan az előző egyik hozzászólásomban is írtam. Dolgozunk a gyors megoldáson, gyakorlatilag ez a cikk, és a konyvelozona.HU oldalon megjelent cikk ötvözete lesz.

Ahogy készen van, közzétesszük.

Kedves V. Orsi!

Köszönjük szépen! Az alapítvány ott is előkészületben van, talán 2-3 nappal járnak előttünk.
A német fordítást közzétesszük, ahogyan elkészül.

Úgy tűnik, a szállás-ellátás megoldodik, azt is ma este pontosítjuk; a göttingeni klinikától “karnyújtásnyira”, a leendő német alapítvány egyik létrehozója ajánlotta fel.

Kedves Szálljonvelünk!

Ez vagy 1.200 €-val olcsóbb az eddigi legjobb ajánlatnál, és még pécsi kötődés is van.
Nagyon-nagyon köszönjük szépen!

Ugye, nem haragszanak meg, ha elraktározzuk a felajánlást? Még nem tudjuk, hogy mit lép az OEP, és még nincs is ennyi pénz. :frowning:

Mindenképpen jelentkezni fogunk.

Kérem, írják meg, ha stabilan megoldódott a szálláskérdés, mert kifejezetten azt osztottam a fb-oldalamon.
Dobány Sándort szeretettel üdvözlöm.

Ha a repülő nem jön össze, akkor a német szállítási árak feléért esetkocsival (légrugós, vákumban…stb.) szakszemélyzettel meg tudjuk oldani a szállítást.

Majd, ha kész lesz kérném, hogy írják meg, mert szeretném megosztani. köszönöm

Van már szállás? Esetleg pár ötlettől vezérelve végigtelefonálnék néhány egyházi intézményt (kollégiumot) Göttingenben, hátha segítenek.