Segítség

Üdv,

Egy kis segítségett szeretnék kérni. Nem igazán értek ehez de igazán jó lenne ha majdan elkészülő blogomon magyar lenne a kinézett is. Hozánemértésem miatt a php kodba nem akarok belenyulni, ezért meg szeretnék kérni vkit aki ért hozá hogy magyarosítaná e a következő sminket:

http://themes.wordpress.net/columns/2-columns/668/i-feel-dirty-10/

Elöre is köszönöm, ha vki elvállalja :slight_smile:Amugy a blog cime: blogz.atw.hu

Nagyon szép sablont választottál.

A javaslatom mégis az, hogy ezekre az angol kifejezésekre keress rá a php fájlokban és meg fogod látni miként épül fel az egész oldal. Előbb utóbb szükséged is lesz rá, ha új plugint szeretnél majd integrálni az oldaladba…

Sajnos a sablon nincs előkészítve a fordításhoz, pedig akkor gyorsan összedobtam volna. De így… irritated.gif

Azért bele fogtam az átírásba. De kéne egy kis tanács. A bejegyzések és hozászolások dátumait igy jelöli: február 23rd, 2007 Hol mit kell átirjak h ez magyaros legyen :slight_smile: Gondolok itt arra h mondjuk 2007. február. 23amugy pedig milyen free tárat ajánlotok? atw néha nagyon lassu… Megesik h oldal be sem jön

Ahol a dátumot hívja meg , azt javítsd ‘Y.m.d’-re.

Gratulálok a döntésedhez és sok sikert a fordításhoz.

Ez az első lépésed a “wordpress-buher” rögös lejtőjén! :wink:Ja és ATW-t én sem javaslom. (onnan mentem én is fizetős térhelyre) de az extráról jókat lehet hallani.

wordpress beépített sablon szerkesztöjével modosítgatom, mert ha jegyzetömben irom át majd töltöm fel akkor nem jeleniti meg ékezeteket. Amugy rájöttem h nem akkora “para” ez :slight_smile: Egész simán haladok szerintem még ma végzek vele. Feltéve ha atw helyre jön és engedi lementeni az utolsó modosításomat is. Aztán költözök is extrára. Szerintettek gond lehet h az extra csak 100 mb-os sql tárat biztosít?

Abszolút nem. Én két éve blogolok és a 400 bejegyzésemmel és kommentekkel együtt sem fogyasztok 4 MB sql tárat.

Egy ideig elég lesz az a 100 MB…

Megtörtént a költözés az extrára. És csak egy gond, nálam is jelentkezik a megszokott extrás gond. Az irásnál a szöveg szerkesztő vagy minek hivják hiánya :slight_smile:

Probáltam már mindent. Letöltöttem azta fájlt is, beálítást is megcsináltam ami irva van de még mindig semmi hatás :S Aki esetleg extran futattja blogját leírná h hogyan oldotta meg a problémát? :slight_smile:edit: ez segítettPhyton wrote:

Van 1 müködő plugin, ami az extrá-n is jó! WYSI-Wordpress.


http://mudbomb.com/archives/2005/02/02/wysiwyg-plugin-for-wordpress/ innen lehet letölteni.

Egy kis segítséget szeretnék kérni fordítás ügyben:

sablonomat már azt hittem lefordítottam, de most lett annyi bejegyzésem, hogy megjelent ez az oldal alján: Next page

De nem találom sehol. Melyik fájlban keressem? Van valakinek ötlete?Köszi előre is!

a theme index.php-je


resznel

Ott sajna ilyen nincs…

melyik theme ez? mert az oldalbol nem derul ki…

connections

1.0 vagy 1.5?mert 1.0-ban nem talaltam meg hasonlot se1.5-ben:|

nah itt a "%link" atirando

lemaradt: single.php

Kedves Mindenki!Tudtok nekem segíteni a következőben ? :

A 2.1-es teljes magyar csomagot töltöttem le, de csak addig ‘beszél’ magyarul, amíg a wp-config-ot be nem állítom, utána angolul telepít és csak angolul tudom használni. Ez azért furcsa, mert már egyszer telepítettem és használtam a 2.1-es magyart, akkor működött, most újratelepítettem - mondanám, hogy mindent ugyanúgy csináltam, de nyilván nem, és ez a hiba, de hol rontottam el?

wp-config.php: define (‘WPLANG’, ‘hu_HU’);es a wp-includes/languages konyvtarba masold be a hu_HU.mo file-t

Köszi… de igen, azt elfelejtettem odaírni, hogy természetesen beállítottam a wp-configot és ott van a helyén a ‘huhumó’ fájl, ezért irok ide, és kérdem, hogy ha ez megvan akkor mi a lehet a baj?Amúgy kösz gyors választ, nagyon ‘penge’ a weboldalad fejlécgrafikája, most akarom megnézni a weblapodon, hogy mivel foglalkozol…Norbi

akkor lovesem sincs ((=amugy tanulok dd;

ettől tartottam…


erdelyi_norbert wrote:

Kedves Mindenki!

Tudtok nekem segíteni a következőben ? :


A 2.1-es teljes magyar csomagot töltöttem le, de csak addig 'beszél' magyarul, amíg a wp-config-ot be nem állítom, utána angolul telepít és csak angolul tudom használni. Ez azért furcsa, mert már egyszer telepítettem és használtam a 2.1-es magyart, akkor működött, most újratelepítettem - mondanám, hogy mindent ugyanúgy csináltam, de nyilván nem, és ez a hiba, de hol rontottam el?

Ilyen nekem is volt :) Tárol töröltem mindent. SQL adatbázisból is minden törlés (bár nem tudom h ez számított e vmit). Maj ujdból felmásoltam és lás csodát akkor vmiért jó volt :D Én sem értettem csak örültem :D