Sziasztok!
Letöltött sablonba szeretnék pár értéket módosítani,amit meg is teszek, de eredménye nem látszik. A sablon style.css módosítok. Mi lehet a gond?
Nem frissítetted a böngésződet (FF-nál Ctrl + F5).
Nem jót és/vagy nem jól változtattál.
Változtattál, de nem mentetted.
Van lehetőség bőven…
Köszi a gyors választ! Sajnos az általad írtakat már 5 végigcsináltam, mégsem történik semmi. Méreteket akartam módosítani, de semmi. Létezik, hogy blokkolva van?
Ahhoz képest, hogy négyet írtam…
Melyik sablon, melyik méretet? Link?
/*
*/
/*
[FOOTER]
*/
/*
*/
#footer { clear: both; width: 930px; height: 76px; padding-left: 20px; text-align: left; color: #FFFFFF; padding-top: 14px; background-image: url(images/footer.gif); background-repeat: repeat-x; margin-left: auto; margin-right: auto; font-size: 11px; }
A jelölt értéket akarom 1000px állítani, de nem csinálja.
Egyik az, hogy ha adnál egy urlt- akkor könnyebb lenne. Másik, hogy ne akard 1000pixel szélesre az oldalad mert kisebb felbontás alatt csúnya lesz.
színeket is footer.php ben kell keresni? alap sablont szeretném feketén látni betűket meg fehéren
@Roten: az ilyesmiket mind a stíluslapban keresd (css). A footer-nek ezekhez semmi köze, max annyi, hogy az osztály és id neveket ott találod meg. Legalábbis a footerét.
style.css
aha köszi meglesem!
Sziasztok!
DreamWeaver-rel szerkesztgetek pár sablont (keresem azt, amelyik jó lenne), eddig minden rendben is volt, ám néhány sablon index-e szétesett (a többi oldal jól múködik) FF-ben, amikor megnézem. Pár napja még jó volt, azóta nem piszkáltam hozzá, most meg esik szét!
Mi lehet a probléma? Vagy az alap index-el van gond?
Zombie! Ne légy már zombi!
Mi a bánatos nyavalyától lenne díjnyertes CMS rendszer meg minden a WordPress, ha alapból hibás?
Attól esik (eshet) széjjel, hogy a DreamViewerrel turkálod szét. Bár, szétturkálásra egy sima WordPad is elegendő lenne…
Mit is jelent az, hogy a sablon indexe szétesett, de a többi oldal jó?
Eltünt a háttér a szöveg mögül, a sidebar “beesett” a content szövegbe. A többi, létrehozott oldal szép, jól működik, csak a főoldallal van gond. Nem mindegyik témánál fordul elő ez a probléma…
És nem azt írtam, hogy alapból rossz, csak azt, hogy esetleg azzal lehet a gond nálam.
A fenébe is; úgy néz ki, hogy pont hozzád került egy selejtes darab!
Valószínűleg nem került lezárásra egy, vagy több tag, esetleg a style.css fájlba nem került minden átvezetésre, vagy rosszul. Vagy már a választott sablon hibás volt, amire a buhera még rádobott egy lapáttal. Vagy rosszul van megadva a szélesség, vagy…
Ereszd rá a Firebug-ot.
Mint írtam, eddig jó volt, semmi bajom a WP-vel, én csesztem el valamit!
Mellesleg okos kis dolog ez a Firebug, azonnal megtaláltam a hibát, amit egy “share script” okozott a bejegyzésben (ami eddig jó volt, de most elromlott, ezt nem értem).
Köszi!
Egy iwiwshare script okozta a hibát, mert az iwiw most átalakul…
Örülök, hogy a probléma felderítve, megoldva!
És még két dolognak:
- Végülis, te találtál rá, te csináltad meg, a te örömöd (is).
- A fórumon végigkísérhettük azt, ami mindannyiunkkal előfordult, és elő is fog fordulni - “Esküszünk!” - a hiba előállításától, felderítésén keresztül a megjavításig együtt tanulhatunk tőled, az esetből. Köszönjük szépen!
Igazán nincs mit! Szerintem hamarosan ismét segíthetek valami probléma megoldásában (irónia nélkül…)!
Helló!
Amikor megnyitnám a blogom, ezt írja ki:
“Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user() in /var/www/kovacsrichard.hu/blog/wp-includes/classes.php on line 448”
Mi lehet a probléma? :S
Valaki?