Milyen blogot, milyen wp verzióval, milyen megnyitással (mit jelent, hogy megnyitod? Kezdőoldal, admin felület?), milyen sablonnal, stb. ? Talán még így sem tudjuk, hogy mitől van.
Linket adsz-e hozzá? Amúgy az üzenet lefordítható angol tudás nélkül pl. egy Google fordítóval. Valamelyik legutóbb bekapcsolt sablonod lehet talán a bűnös. Esetleg sablonváltás. Vagy akármi.
Sziasztok!
Mivel a kérdésemre nem találtam választ ezért ide írom talán illik a témámhoz.
Szeretnék betenni a sablonomba egy új sidebart az oldalam középső részébe .Elkészítettem az uj sidebart elneveztem sidebar3.php nek és behívtam az index.php be a következő módon
Felülre raktam mert ott kéne megjelennie a részlete így néz ki:
De ha beteszem akkor a főoldalon lévő postokból csak egy látszik a többi nem.Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Én épp a Fabiano nevű sablont próbálgatom. Viszont nem találom a csúszkás menü hátterének módosítását. Az a világosbarna nagyon nem tetszik. Nem tudjátok, mi lehet a neve, vagy hol keressem? A style.css-ben sem találtam. Itt a sablon (http://www.web2feel.com/fabiano/)
Sziasztok!
Én épp a Fabiano nevű sablont próbálgatom. Viszont nem találom a csúszkás menü hátterének módosítását. Az a világosbarna nagyon nem tetszik. Nem tudjátok, mi lehet a neve, vagy hol keressem? A style.css-ben sem találtam. Itt a sablon (http://www.web2feel.com/fabiano/)
Szia,használd a firebug nevü programot azzal könnyen ki tudod deríteni.
Sziasztok!
Remélem, hogy jó helyre írok a problémámmal. Megvásároltam a templatic-tól a Foodilicious nevű témát. Mindent tökéletesen be tudtam állítani, de egy dolog nem működik rajta rendesen. Mégpedig az ékezetes karakterek kezelése. Érdekes módon nem a főmenüben, hanem pl. egy oldal címénél, vagy egy menüpont elnevezésénél.
Egyszerűen nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a problémát, hisz a menüsáv és az egyéb szövegek tökéletesen jelennek meg. Csatoltam két képet a hibákról.
Valaki esetleg találkozott már ilyen hibával?
Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha rossz helyen tettem fel a kérdésem.
Üdvözlettel,
bamwork
Ez csak tipp de nem lehet ,hogy olyan font van beállítva ami nem használ ékezetes betüket?
Ez csak tipp de nem lehet ,hogy olyan font van beállítva ami nem használ ékezetes betüket?
Rockwell betűtípust használ a sablon, de az elvileg tud ékezetes karaktereket kezelni.
Rockwell betűtípust használ a sablon, de az elvileg tud ékezetes karaktereket kezelni.
Ez mit jelent? Valami dinamikus font, ami letöltődik a felhasználó gépére az oldal megnyitásakor? Azt nem is feltételezem, hogy nem tudod, mi az a system font.
Ez mit jelent? Valami dinamikus font, ami letöltődik a felhasználó gépére az oldal megnyitásakor? Azt nem is feltételezem, hogy nem tudod, mi az a system font.
Nem töltődik le, ez Windows alatt gyári font-készlet!
Nem töltődik le, ez Windows alatt gyári font-készlet!
Figy a témád css be rakj több fontot mert a géped nem ismeri szerintem.
bővítsed ki.mint a példa is mutatja
Probléma megoldva.
A gondot egy JavaScript okozta (rockwell_font.js), aminek a törlése után megjelentek az ékezetes karakterek!
Természetesen a css-ből is töröltem a font készletet, hogy véletlenül se legyen összeakadás.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szervusztok!
Először használom a wordpress-t, feltöltöttem a kiválasztott sablonomat a public_html/wp-content/themes mappába ahol annak rendje és módja szerint meg is jelent! Az adat feltöltéseknél probléma természetesen nem volt, azonban amikor a fejléc át lett szerkesztve, onnantól kezdve már a frissítéseknél hibakód üzenet jelenik meg (a frissítés fel kerül természetesen), kilépni nem tudok, és más számítógépről pedig belépni nem enged!
Belépésnél az admin felületre nem enged be (szintén nem lehet a weboldalt megtekinteni www. kezdéssel mivel ugyanez történik) és ezt a hibakódot írja ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kovesdi/public_html/wp-content/themes/wordpress-brown/functions.php:2) in /home/kovesdi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Üdv
Köszi a választ Andrea!
Megnéztem a topicot amit ajánlottál, de nem volt segítséggel a problémámra…
Hiába nyitottam meg a notepad++ -al vagy pspad-dal a wp-config.php-t, nem volt és nem láttam semmilyen egyéb karaktert/karaktereket a <?php előtt…
Szóval nem tudom mi lehet a probléma…
Tud valaki még segíteni?
Előre is kösz!
már a másik helyen írtam neked, viszont jó lenne, ha nem floodolnád szét a fórumot azzal, hogy mindenhova beírod a bajod!
már a másik helyen írtam neked, viszont jó lenne, ha nem floodolnád szét a fórumot azzal, hogy mindenhova beírod a bajod!
Rendben!
Köszönöm a segítségedet!
Üdv
Fentebb írtam én is a gondomról ,még nem oldódott meg ha valaki tud légyszi segítsen.
Sziasztok!
Magyarítok egy sablont amit használni szeretnék: http://www.simplewpthemes.com/?s=zombie&x=0&y=0
Aztán HOPP eltűnt a carousel elem, pedig nem is a php-ban turkáltam, csak a Wp-ben állítgattam. Ha valakinek van kedve turkálni benne, szívesen venném a segítséget.
Előre is köszönöm!
g.
Összeakad a NextGenGallery-val… ha valaki a jövőben használná.
Én átnyergeltem a Comfy-ra. Ha valaki keni-vágja volna kérdésem.
Sziasztok!
Szeretnék betenni a sablonomba egy új sidebart az oldalam középső részébe .Elkészítettem az uj sidebart elneveztem sidebar3.php nek és behívtam az index.php be a következő módon.
<
Felülre raktam mert ott kéne megjelennie a részlete így néz ki:
De ha beteszem akkor a főoldalon lévő postokból csak egy látszik a többi nem.Mi lehet a gond?
Ez egyébként egy tab cucc amivel a különböző postokat tudom megjeleníteni.Próbáltam már megjeleníteni a sidebar nélkül ÃGY
De a probléma ugyan az.