Sablon módosítási probléma

Milyen blogot, milyen wp verzióval, milyen megnyitással (mit jelent, hogy megnyitod? Kezdőoldal, admin felület?), milyen sablonnal, stb. ? Talán még így sem tudjuk, hogy mitől van.

Linket adsz-e hozzá? Amúgy az üzenet lefordítható angol tudás nélkül pl. egy Google fordítóval. Valamelyik legutóbb bekapcsolt sablonod lehet talán a bűnös. Esetleg sablonváltás. Vagy akármi. :wink:

Sziasztok!

Mivel a kérdésemre nem találtam választ ezért ide írom talán illik a témámhoz.

Szeretnék betenni a sablonomba egy új sidebart az oldalam középső részébe .Elkészítettem az uj sidebart elneveztem sidebar3.php nek és behívtam az index.php be a következő módon

Code:

Felülre raktam mert ott kéne megjelennie a részlete így néz ki:

Code:

De ha beteszem akkor a főoldalon lévő postokból csak egy látszik a többi nem.Mi lehet a gond?

Sziasztok!

Én épp a Fabiano nevű sablont próbálgatom. Viszont nem találom a csúszkás menü hátterének módosítását. Az a világosbarna nagyon nem tetszik. Nem tudjátok, mi lehet a neve, vagy hol keressem? A style.css-ben sem találtam. Itt a sablon (http://www.web2feel.com/fabiano/)

'bandit' wrote on '2011-02-02:

Sziasztok!

Én épp a Fabiano nevű sablont próbálgatom. Viszont nem találom a csúszkás menü hátterének módosítását. Az a világosbarna nagyon nem tetszik. Nem tudjátok, mi lehet a neve, vagy hol keressem? A style.css-ben sem találtam. Itt a sablon (http://www.web2feel.com/fabiano/)

Szia,használd a firebug nevü programot azzal könnyen ki tudod deríteni.

Sziasztok!

Remélem, hogy jó helyre írok a problémámmal. Megvásároltam a templatic-tól a Foodilicious nevű témát. Mindent tökéletesen be tudtam állítani, de egy dolog nem működik rajta rendesen. Mégpedig az ékezetes karakterek kezelése. Érdekes módon nem a főmenüben, hanem pl. egy oldal címénél, vagy egy menüpont elnevezésénél.

Egyszerűen nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a problémát, hisz a menüsáv és az egyéb szövegek tökéletesen jelennek meg. Csatoltam két képet a hibákról.

Valaki esetleg találkozott már ilyen hibával?

Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha rossz helyen tettem fel a kérdésem.

Üdvözlettel,

bamwork

Ez csak tipp de nem lehet ,hogy olyan font van beállítva ami nem használ ékezetes betüket?

'potyka' wrote on '2011-02-05:

Ez csak tipp de nem lehet ,hogy olyan font van beállítva ami nem használ ékezetes betüket?

Rockwell betűtípust használ a sablon, de az elvileg tud ékezetes karaktereket kezelni.

'bamwork' wrote on '2011-02-06:

Rockwell betűtípust használ a sablon, de az elvileg tud ékezetes karaktereket kezelni.

Ez mit jelent? Valami dinamikus font, ami letöltődik a felhasználó gépére az oldal megnyitásakor? Azt nem is feltételezem, hogy nem tudod, mi az a system font.

'waffen' wrote on '2011-02-06:

Ez mit jelent? Valami dinamikus font, ami letöltődik a felhasználó gépére az oldal megnyitásakor? Azt nem is feltételezem, hogy nem tudod, mi az a system font.

Nem töltődik le, ez Windows alatt gyári font-készlet!

'bamwork' wrote on '2011-02-07:

Nem töltődik le, ez Windows alatt gyári font-készlet!

Figy a témád css be rakj több fontot mert a géped nem ismeri szerintem.

Code:

font-family:"Century Gothic",Arial, Helvetica, Sans-Serif;

bővítsed ki.mint a példa is mutatja

Probléma megoldva.

A gondot egy JavaScript okozta (rockwell_font.js), aminek a törlése után megjelentek az ékezetes karakterek!

Természetesen a css-ből is töröltem a font készletet, hogy véletlenül se legyen összeakadás.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Szervusztok!

Először használom a wordpress-t, feltöltöttem a kiválasztott sablonomat a public_html/wp-content/themes mappába ahol annak rendje és módja szerint meg is jelent! Az adat feltöltéseknél probléma természetesen nem volt, azonban amikor a fejléc át lett szerkesztve, onnantól kezdve már a frissítéseknél hibakód üzenet jelenik meg (a frissítés fel kerül természetesen), kilépni nem tudok, és más számítógépről pedig belépni nem enged!

Belépésnél az admin felületre nem enged be (szintén nem lehet a weboldalt megtekinteni www. kezdéssel mivel ugyanez történik) és ezt a hibakódot írja ki:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kovesdi/public_html/wp-content/themes/wordpress-brown/functions.php:2) in /home/kovesdi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!

Üdv

Megoldás:

cannot-modify-header-information

Köszi a választ Andrea!

Megnéztem a topicot amit ajánlottál, de nem volt segítséggel a problémámra…

Hiába nyitottam meg a notepad++ -al vagy pspad-dal a wp-config.php-t, nem volt és nem láttam semmilyen egyéb karaktert/karaktereket a <?php előtt…

Szóval nem tudom mi lehet a probléma…

Tud valaki még segíteni?

Előre is kösz!

már a másik helyen írtam neked, viszont jó lenne, ha nem floodolnád szét a fórumot azzal, hogy mindenhova beírod a bajod!

'mano' wrote on '2011-02-09:

már a másik helyen írtam neked, viszont jó lenne, ha nem floodolnád szét a fórumot azzal, hogy mindenhova beírod a bajod!

Rendben!

Köszönöm a segítségedet!

Üdv

Fentebb írtam én is a gondomról ,még nem oldódott meg ha valaki tud légyszi segítsen.

Sziasztok!

Magyarítok egy sablont amit használni szeretnék: http://www.simplewpthemes.com/?s=zombie&x=0&y=0

Aztán HOPP eltűnt a carousel elem, pedig nem is a php-ban turkáltam, csak a Wp-ben állítgattam. Ha valakinek van kedve turkálni benne, szívesen venném a segítséget.

Előre is köszönöm!

g.

Összeakad a NextGenGallery-val… ha valaki a jövőben használná.

Én átnyergeltem a Comfy-ra. Ha valaki keni-vágja volna kérdésem.

Sziasztok!

Szeretnék betenni a sablonomba egy új sidebart az oldalam középső részébe .Elkészítettem az uj sidebart elneveztem sidebar3.php nek és behívtam az index.php be a következő módon.

<

Code:

Felülre raktam mert ott kéne megjelennie a részlete így néz ki:

Code:

De ha beteszem akkor a főoldalon lévő postokból csak egy látszik a többi nem.Mi lehet a gond?

Ez egyébként egy tab cucc amivel a különböző postokat tudom megjeleníteni.Próbáltam már megjeleníteni a sidebar nélkül ÍGY

Code:

De a probléma ugyan az.