Prémium Home/Design Magazin

Sziasztok!

Nagyjából működik a PHDM. Cikk még nem sok van fent, ettől függetlenül is várom a kritikákat, véleményeket.

Prémium Home/Design Magazin

Amúgy ez az első normális WP oldalam, amihez segítséget kaptam itt, de sok mindenre magamnak kellett rájönnöm.

Nem rossz,letisztult… bár én örültem volna neki,hogyha a fenti vetítős részek konkrét cikkekhez vezetnek. Ahogy benéztem pl. a hálószoba részre, láttam két szép képet, és örültem volna egy bemutató cikknek,hogy mi miért lett olyan,mi jellemzi,stb… meg így tartalom hiányában picit vérszegény még,de hajrá!

Ami viszont szúrja a szemem…hogy nagyon zavaró volt az a wordpress-re mutató link, hogy ki kellett a láblécből törölni? Emlékeim szerint ez egy meglévő sablon minimális átalakítással,amibe tutira benne volt a link a WP-hez…

Szia! Jól érzed, a képekhez cikkek is lesznek… És oda fog vinni a link!

Tartalom, nos igen. Lesz. Sok. Szóval ha érdekel a téma, érdemes visszajárni. 10 cég látja el cikkekkel, a lakberendezés minden részéről. :slight_smile: Csak ugyi még most nyitja meg a kapuit :slight_smile:

Valóban kiindulási alap egy régi régi sablon, de gyakorlatilag teljesen átalakítottam. Szinte semmi sem eredeti. Gyakorlatilag csak kiindulási alap volt, mivel még nem csináltam wp sablont sosem.

http://openfreetemplates.org/promag-free-magazine-theme.html < itt az eredeti. Hasonlít? :slight_smile:

Szia!

Félre ne érts, nem azt mondtam,hogy baj,hogy sablont dolgoztál át :slight_smile: (Általában én is egy kész sablonból indulok ki, megnézem az alap struktúrát, és ami a leginkább jó, azt használom fel… :slight_smile:

Azért mondtam amit, mert ha már egy ingyenes rendszert használsz,legalább tiszteld meg a készítőket azzal, hogy a linket bent hagyod a láblécben. Közben ránéztem a sablonra,szép base64es kódolású… :slight_smile: De ettől függetlenül a kicserélt footerba igazán berakhatnál egy szimpla Powered by Wordpress feliratot a word-press.hu-ra hivatkozva…ha másért nem, a sok segítségért cserébe :stuck_out_tongue:

A konyhától az étkezőig minden tooltip olvashatatlan, mert a kép kitakarja.

Köszi a figyelmeztetést. Más vélemény?

Szia

Nekem erről az oldalról az írott tartalom hiányzik, olyan mint egy képeskönyv felnőtteknek.

Bocs nekem nem jön be.

pl: 6 kilóért el akarsz adni nekem egy ágyat meg egy komódot tükörrel, akkor egy kicsit írni kellene róla, hogy milyen fantasztikus. A másik, hogy duma nélkül hogy fogod SEOzni? Itt van egy grandiózus alap a seohoz és lekukázod ezzel a képtengerrel.

Egyébként a közvetlen linkeket nem értem miért nem állítottad be?

András

u.i: Pedig látom és tudom hogy sokat dolgoztál vele. Kicsit érvelned kellene hogy duma nélkül nincs győzelem a neten

Igen a Home-Shop az más dolog. Sajnos a főoldalról még nem tudtam kizárni (itt kértem segítséget: http://forum.word-press.hu/topic/2506-kategoria-kizarasa ) a megjelenítését. Az a kategória amúgy szvsz nem illik az oldalra (főnököm kérése). Képek azért vannak benne sokan, mert nem a rizsa a lényeg, hanem az, hogy egy adott érdekességről kedvcsinálót adjunk a majdani ügyfeleknek. Mondjuk én is kevésnek tartom a szöveget, de azért van (lehet pont a két homeshopos cikket nézted csak?). És seotools.hu szerint viszonylag jól optimalizált is. Mit értesz grandiózus alapon a seo-hoz? Kifejtenéd kicsit? Csak mert a seo téma érdekel. Közvetlen linkek? Az alatt mit értesz?

Hát, azért ezt beszéld át a főnököddel szerintem :slight_smile: Már említettem múltkor is az info-hiányt…én spec,ha érdekeklődnék ilyen témában és megtetszene valamelyik bútor,vagy stílus,de csak egy képet látnék róla, hagynám az oldalt a francba, nem kezdenélek el titeket kergetni,hogy legyetek már szívesek valami információt is nyújtani.

Közvelten linkek: wp beállítások - közvelten linkek állítsd be valami emberi formátumra,ne ez a csúnya ?p=ID stílus legyen…

Arra van a cégek saját oldala. Minden cikk végén szerepel, hogy a képen látható termék szakértője: xy weboldal telefon email. És ha ilyen bútort akarnál venni, akkor elvárnád hogy személyesen nyaljuk ki a hátsód :slight_smile: Ez nem az a kategória amit neten ellehet adni. A 600-ezres bútor egy hihetetlenül olcsó akciós ár :slight_smile: Ez nálunk úgy megy, hogy ügyfél bejön, elmondja mit akar, kimegyünk, mérünk, majd tervezünk, bejön a vevő és csak a színét mondja. Ja és nem lapra szerelve visszük ki hogy majd a vevő összerakja :slight_smile: Igen, sajna nekem sincs ilyenre pénzem, de ha lenne, tuti tetszene :slight_smile:

Mutatok egy “nagyot”: http://www.lakaskultura.hu/etkezo/

Ha átállítom a közvetlen linkeket, attól még működni fognak a sablonba beírt statikus hivatkozások? Pl impresszum, cégoldalak (jobboldali menü), a téma szakértője (alternatív slide), vagy mindent át kell írnom slugra? Amúgy nem működött Xampp alatt localhoston, utána meg nem foglalkoztatott a téma.

Biztos velem van gond, de attól,hogy van pénze az embernek -legalábbis az IQ-val rendelkező fajtánál- szerintem jól esik, ha nem kell plusz köröket futnia, mire megtud valamit valamiről… mert lehet, első körben csak tervezget… nekem speciel a hálószobánál a “Kockaháló” kép alapján tökre megtetszett, amúgy is szeretem ezt a stílust…rákattintok, és nem történik semmi. Nálam speciel ez annyit eredményezne,ha élesben menne a dolog,hogy ráböknék a nagy kövér X-re…mínusz egy lehetséges vevő… Arról nem is beszélve, amit András mondott,hogy normális mennyiségű szöveges tartalom nélkül a Google se fog sokszor kidobni titeket szerintem… De ti tudjátok.

Nem történik semmi ha ráklikkelsz? Bejön az oldalsávba a termékek listája, amire ha ráklikkelsz megtudod ki forgalmazza a terméket, majd a belső oldalára került.

De, bejön egy általános termék lista…de a látogató azért kattint rá ARRA a képre,mert az a valami érdekli…de biztos velem van a gond, mostanában kötekedős vagyok :slight_smile:

Jó, de mi honnan tudjuk, hogy az ágy érdekli e, vagy a falfestés?

Amúgy örülök ennek a “vitának”, ne értsetek félre! És mindet továbbítom a főnöknek. Hátha tudtok valamit ajánlani, ami nekünk nem jutott eszünkbe.

Őszintén: Ha rábökök egy képre, az akkor elvileg egy posthoz visz…mennyiből tartana alá írni néhány sort, amivel jellemzed a látottakat? :slight_smile: Nem kell az utolsó domborulatig…de VALAMIT! Mert ha már van egy minimális info, akkor már nagyobb eséllyel fog kérdezni,ha valamit így se tud…de ha SEMMIT se tud, akkor hagyni fogja a francba…

Továbbítom a főnöknek a dolgot. Mellesleg egyetértek veled.

Sziasztok.

Beszélgettem a főnökömmel, és azt mondja hogy nagyon nagyon sok kép van már most a rendszerben (60+db) és még sokkal több lesz. Ezekhez mindegyikhez cikket írni nagyon sok idő lenne.

Az ő elképzelése az, hogy a képre klikkelve megjelenne a kép kisebb méretben, és mellé kerülne egy mondat, valami ilyesmi: “A képen látható termékek forgalmazóiról információt kaphat a jobboldali termékfelsorolásból”.

Erről mi a véleményetek, elégséges lenne, vagy többet igényelnétek?

A főnököd azt a mondást nem ismeri, hogy jó munkához idő kell?:slight_smile: (tény,a rosszhoz még több, de ebbe most ne menjünk bele :smiley: )

Lehet, én értem félre amúgy az oldal célját…de ez egy MAGAZIN nem? A magazinnak meg nem az a feladat, hogy bemutasson? Csak úgy mellékesen…És a bemutatás nem abból áll,hogy odavágok a látogatónak egy linket, hogy neszenézdmegagyártónál… mert akkor elég lenne egy lap.hu-s linkgyűjtemény is…

Néhány szót a PHDM céljáról.

Ez egy marketing jellegű magazin.

A Dél-Dunántúli régió PRÉMIUM minőségű lakberendezési termékeket, szolgáltatásokat kínáló vállalkozásainak összefogása, a Bigi Home Design vezetésével.

A cél az, hogy a vásárlókat becsábítsuk üzleteinkbe. A legtöbb ember nem interneten fog a magazinnal találkozni, hanem offline, valamelyik partnercégnél! Nagyon igényes regisztrációs kártyát készítettünk, az üzletbe betérő ügyfél adatait felvesszük, és “bedobjuk a közösbe” (természetesen az adatokat nem adjuk ki, csak közös ajánlatokat - magazin cikkeket - juttatunk el hozzájuk kedvcsinálónak). Így aki egyikünknél vásárol, megismeri a másik kínálatát is. Ennek az ép felújító ember örül, eddig kivétel nélkül mindenki örömmel megadta az adatait. Csak olyan cégeket veszünk be, akik minőségpolitikája a legszigorúbban véve vásárlóközpontú!

Az oldal célja nem az, hogy a képen látható terméket eladjuk, hanem az, hogy lássa milyen széles termékkörünk van, és BIZTOSAN KITUDJUK ELÉGÍTENI az igényeit. Utána ha eljön hozzánk, több ezer modellből készítjük el a SAJÁT HÁZA látványtervét. Kifejezetten egyedileg, az adott házra készítve el.

Tehát a képek és a rövid cikkek kedvcsinálók. Azt akarjuk, hogy ha tapétát keres, akkor a legmegfelelőbb céghez forduljon. Ha úszómedencét akar, akkor tudja hogy hogyan teheti biztonságossá, kényelmessé. Felhívjuk rá a figyelmét hogy létezik megoldás, de személyre szabott ajánlatot kap.

Most mi leírhatjuk sok munkával minden kép alá, hogy milyen stílusú, meg milyen fából van, stb. De a vevőt nem ez érdekli, hanem hogy tetszik neki, megveszi.

De persze várom az ötleteid: Te mit olvasnál szívesen egy egy kép alatt? Milyen tartalmat tegyünk alá. Kell e minden egyes kép alá egyedi tartalmat írni, vagy elég egy általános ismertető? A mi álláspontunk az, hogy nem tudjuk mit írhatnánk a képek alá, hiszen azok magukról beszélnek. Az ágy nevét írjuk le, vagy a tipusszámát, hogy rákeressen a neten és máshol vegye meg? Milyen adatot látnál te szívesen? Őszinte örömmel és kíváncsisággal várom a véleményed! És hálásan köszönöm az eddigi segítséget.

'HUNited' wrote on '2009-11-03:

Erről mi a véleményetek, elégséges lenne, vagy többet igényelnétek?

Küld el a főnöködet egy marketing és értékesítési oktatásra.

Nagyon jó bizniszben vagytok, hogy a lehetséges vevőitek meglát egy jó képet és már nyílik is a pénztárcája!

Oldal jó, talán túl tömör.

A sablon mennyire eredeti? Miket faragtál benne. Talán ez másoknak (pl nekem) építő jellegű / ötletadó lehet.