Prémium Home/Design Magazin

'T_H' wrote on '2009-11-03:

Küld el a főnöködet egy marketing és értékesítési oktatásra.

??? Nem hiszem hogy szüksége lenne rá. Felépítette ezt a koncepciót, belecsábította a környék legnevesebb cégeit (akiktől az vásárol, akik milliomosok/milliárdosok lettek, tehát valószínűleg nagyon igényesek), és a konyhastúdiók szövetségének elnökségi tagja. Ja igen, és 1x éve piacvezető és talpon van ezen a nagyon szűk piacon.

Nagyon jó bizniszben vagytok, hogy a lehetséges vevőitek meglát egy jó képet és már nyílik is a pénztárcája!

Lehet ezt iróniának szántad? Pedig igaz. Aki hozzánk először bejön, az körülnéz, kap egy DVD-t rajta rengeteg ámulatba ejtő képpel... Amit otthon megnéz, és jön vissza megtervezteti az álmait.

Oldal jó, talán túl tömör.

A tömörség tudatos, hiszen nem a cégek saját oldalát helyettesíti, csak felhívja rá a figyelmet. Bár némelyik cég weboldala nem úgy néz ki és nem olyan tartalommal bír amit én értékelni tudok, ezen is módosítani fogunk.

A sablon mennyire eredeti? Miket faragtál benne. Talán ez másoknak (pl nekem) építő jellegű / ötletadó lehet.

Gyakorlatilag teljesen eredeti. Elméletileg az egyik előzmény hozzászólásomban találod az eredeti linket, de az nagyon szigorúan véve is csak kiindulási alap volt, a teljes megjelenés át van alakítva, számtalan egyedi aloldallal, többtucatnyi page sablonnal, egyedi headerekkel, slidebarral. Ez a legcsodálatosabb a WordPress rendszerben. A sablonok egy másik rendszerben sem kínálnak ilyen széles spektrumú átalakítási lehetőséget, mint ez. Az én (eddigi?) kedvenc rendszeremben, a Joomlában például az itt megvalósított lehetőségeknek a töredékét tudtam volna csak megvalósítani. Más kérdés, hogy itt nem fogadják az újakat olyan tárt karral, elég sok dologra magának kell rájönnie az embernek (tőlem volt hogy pénzt kértek segítségért, máskor kigúnyoltak, stb. Ez Joomlánál sohasem fordulhatna elő. De természetesen rengeteg segítséget kaptam, amiért nagyon nagyon hálás vagyok! Viszont abszolút kezdőként belebuktam volna a projektbe.) Amúgy ötletekhez nagyon ajánlom Efrud weboldalát.

Ok. Grat. Tényleg.

Talán csak annyi zavar, hogy azért a Joomla!-nál nem fordulhatott volna elő kitétel meglehetősen ellentmond néhányunk tapasztalatának. Sőt.

De tény; ők sem egy rossz rendszer, és náluk is van egy-két széllel-bélelt csirkefogó, akit ők is látnának kívül szívesebben… :wink:

Én nem azokra célzok, akiktől segítséget kaptam. Hanem azokra akik ironikus, gúnyos hangnemben beleszóltak hogy “hogy lehetsz ilyen béna” (nem szó szerint). Összességében a kép pozitív! És remélem idővel viszonozni tudom a segítséget azoknak, akik segítettek nekem. Akár ÉRTELMES véleménnyel, akár valós segítséggel. Neked is hálás vagyok, még régebbről is.

Amúgy a legjobb csapat e107-nél volt. De az a rendszer meghalt. Pedig a fejlett csoport (és jog) kezelés miatt sokszor kell még ma is hozzá nyúlni. Én ott kezdtem a komplett CMS-eket tekintve. A Joomla csodálatos Designja, rendszeresen frissített technológiája, és más rendszerekkel való MINŐSÉGI összekötési (HID) lehetőségei, na meg persze a milliónyi ingyenes és meglepően nagy tudású kiegészítő (pl webshop, közösségi hálózat, fórumrendszer, stb) miatt volt nálam az utóbbi időben nagyon népszerű. És most jött a WP, aminek a testreszabhatósága mesés. Úgy vélem, és ezzel talán egyetértetek velem ti is, hogy mindegyik rendszernek más az előnye, és igazán egyikre sem lehet azt mondani, hogy minden igényt kielégít. De talán nem is kell, hogy ez legyen a cél.

Az meg hogy melyiknek jobb a hazai támogatása? Engem az e107-nél fogadtak a legkedvesebben. A Jommlánál sokat nyomott a latba, hogy régóta ismerem Dodit, a szoftverhonosítások atyját, ott hamar a fordító csapat tagja lettem. Itt nem voltak velem a legtöbben barátságosak, sőt némelyek kifejezetten ellenségesen fogadtak. Idővel remélem ők is elfogadnak majd, és számíthatok a tapasztalatukra ép úgy, mint ők az enyémre.

'HUNited' wrote on '2009-11-03:

??? Nem hiszem hogy szüksége lenne rá. Felépítette ezt a koncepciót, belecsábította a környék legnevesebb cégeit (akiktől az vásárol, akik milliomosok/milliárdosok lettek, tehát valószínűleg nagyon igényesek), és a konyhastúdiók szövetségének elnökségi tagja. Ja igen, és 1x éve piacvezető és talpon van ezen a nagyon szűk piacon.

Lehet ezt iróniának szántad? Pedig igaz. Aki hozzánk először bejön, az körülnéz, kap egy DVD-t rajta rengeteg ámulatba ejtő képpel... Amit otthon megnéz, és jön vissza megtervezteti az álmait.

Akkor ügyesen felépítette a dolgot. És ha működik, akkor gratula.