Küld el a főnöködet egy marketing és értékesítési oktatásra.
??? Nem hiszem hogy szüksége lenne rá. Felépítette ezt a koncepciót, belecsábította a környék legnevesebb cégeit (akiktől az vásárol, akik milliomosok/milliárdosok lettek, tehát valószínűleg nagyon igényesek), és a konyhastúdiók szövetségének elnökségi tagja. Ja igen, és 1x éve piacvezető és talpon van ezen a nagyon szűk piacon.
Nagyon jó bizniszben vagytok, hogy a lehetséges vevőitek meglát egy jó képet és már nyílik is a pénztárcája!
Lehet ezt iróniának szántad? Pedig igaz. Aki hozzánk először bejön, az körülnéz, kap egy DVD-t rajta rengeteg ámulatba ejtő képpel... Amit otthon megnéz, és jön vissza megtervezteti az álmait.
Oldal jó, talán túl tömör.
A tömörség tudatos, hiszen nem a cégek saját oldalát helyettesíti, csak felhívja rá a figyelmet. Bár némelyik cég weboldala nem úgy néz ki és nem olyan tartalommal bír amit én értékelni tudok, ezen is módosítani fogunk.
A sablon mennyire eredeti? Miket faragtál benne. Talán ez másoknak (pl nekem) építő jellegű / ötletadó lehet.
Gyakorlatilag teljesen eredeti. Elméletileg az egyik előzmény hozzászólásomban találod az eredeti linket, de az nagyon szigorúan véve is csak kiindulási alap volt, a teljes megjelenés át van alakítva, számtalan egyedi aloldallal, többtucatnyi page sablonnal, egyedi headerekkel, slidebarral. Ez a legcsodálatosabb a WordPress rendszerben. A sablonok egy másik rendszerben sem kínálnak ilyen széles spektrumú átalakítási lehetőséget, mint ez. Az én (eddigi?) kedvenc rendszeremben, a Joomlában például az itt megvalósított lehetőségeknek a töredékét tudtam volna csak megvalósítani. Más kérdés, hogy itt nem fogadják az újakat olyan tárt karral, elég sok dologra magának kell rájönnie az embernek (tőlem volt hogy pénzt kértek segítségért, máskor kigúnyoltak, stb. Ez Joomlánál sohasem fordulhatna elő. De természetesen rengeteg segítséget kaptam, amiért nagyon nagyon hálás vagyok! Viszont abszolút kezdőként belebuktam volna a projektbe.) Amúgy ötletekhez nagyon ajánlom Efrud weboldalát.