Charlie magyarul Károly! 
ja, ezt nem is tudtam.
amúgy ma telefonáltak, hogy enyém az állás, hétfőig eldöntöm.
Hajrá.
Ismer valaki olyan plugin-t, aminek a segítségével be lehet állítani egy Bejegyzésnek a “lejárati” idejét?
Azaz, hogy bizonyos Bejegyzések ne korlátlan ideig jelenjenek meg, hanem pl “holnapután jelenjen meg, egy hétig legyen látható, aztán tűnjön el”…
Üdv!
Valaki tud mondani nekem egy neveldés plugin-t!
Előre is köszi 
Sziasztok!
Kezdő WP-s vagyok, egy céges Intranet oldalra gondoltam feldobni a WP-t, mint belső honlapot, ahol a felhasználók 98%-a csak olvasná az oldal a maradék 2 pedig írhatna bele, ez eddig meg is oldott.
Keresek egy olyan plugint amivel megoldható lenne, hogy bizonyos bejegyzéseket csak a 98%-ba tartozó bizonyos userek olvashassanak el. Tudtok erre megoldást?
Amikor megírod a posztot, akkor jelszóval véded. Alapból tudja a wordpress, jobb oldalon állíthatod be a publikálás gombnál.
Igen ezt próbáltam, de ezzel az a gond, hogy ha egyszer beírtad, akkor már mindig megtekintheted a postot, és 1 gépet több user is használ, ezért nem szerencsés ha az a valaki aki megnézhette után a géphez ül “Gizike” akinek viszont nem kéne látnia. Valami más megoldás kellene.
használd a két alapszintű felhasználói csoportot, és aszerint kioszthatod, hogy belépés után ki mit lásson.
...
Nem is tudom, hogy mit keres itt ez a kérdés, de ha már itt van, s vannak tapasztalataim, így megmondom én neked, igen, megy a 000webhost-on a WP. Szépen felmegy, csodás, úgymond szupi, s ha mondjuk szerkesztenél benne, esetleg plugint frissítenél, vagy valami igazán szörnyűséges dolgot, a publikálást próbálnád, akkor sokszor fogsz a következő üzenetekkel találkozni, hogyaszongya:
"warning: nggLoader::require_once"
"fatal error: nggLoader::require_once()"
"failed opening required"
Nagyon szép üzenetek. Főleg fehér képernyőn, de ha azt egész hóbelevancot, sablont, miegymást szétszabdalják ezek a sorok, akkor még szebb.
Tehát megy, ha nem csinálsz vele semmit. de akkor meg minek.... ;)
Szóval lehet bonyolultan fogalmaztam vagy körülményesen. A gépeket több user használja, olyan is aki láthatja a védett tartalmat és olyan is aki nem. Postolni természetesen csak az admin tud a blogba, mindenki más csak olvassa. Ha Guest-ként (azaz kijelentkezett adminként) lépek egy jelszavazott posztra és oda beírom a jelszót , minden okés, látom a védett tartalmat, de utána hogy jelentkezzek ki, illetve lépjek ki, ha egyszer be sem vagyok jelentkezve. Géptől elmennék és jönne illetlen "Gizike", aki látná a védett tartalmat, ha otthagynám a gépet. Vagy csak nálam van ez így?
Lényegében annyi plusz funkció kellene, hogy az elején legyen egy login rész, ahol ha valaki belép az ne az admin oldalra kerüljön, hanem annak fügvényében, hogy milyen prioritása van úgy nézegethessen a föoldalon tartalmakat.
PLUGINRA VAN SZÜKSÉGEM
És akkor is örülhetsz a 000webhostnak mikor a google 1 helyen hozza az oldalad az internalservererror kulcsszóra.
PLUGINRA VAN SZÜKSÉGEM
Az egyik plugin ezt írja ki, hogyan növelhetnéma lefutási idejét, mivel eléggé nagy méretü fájl.
Fatal error: Maximum execution time of 40 seconds exceeded in /home/ize/akyyy/web/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_googleChartsAPI.php on line 101
Estét!
Olyan plugin létezik ami keresztlinkeket csinál az oldalon belül?
Illetve neveldés plugin van?
Előre is köszi:)
Nem inkább csökkenteni szeretnéd a futásidőt?
Az engedélyezett futási időt meg a php.ini -ben lehet növelni, ha a szolgáltató engedi módosítani.
Ok bluespirit! Én ráharapok a kérdésedre; mi a csuda az a “neveldés” plugin?
Jelen esetben egy olyan neveldés plugin ahol ninjákkal lehet harcolni, egymás ellen és aki minnél több csatát nyer annak minnél több pontja lesz 
A Pontokat pedig beválthatja a webshop-ban stb.
Heh, napvicce kategória…
Olyan plugint keresek, amellyel kikapcsolható az oldalsáv.
Valahúgy úgy, ha új bejegyzést írok, lenne egy opció, hogy oldalsáv láthatósága, be - ki.
A sablon amit használok, tud ilyet, mivel ha új OLDALT csinálok, ott van is ilyen opció, de én bejegyzéseket, postokat szeretek írni és nem oldalakat:)
Az oka: van egy két dolog, videó, flash fájl, amit ha beszúrok, a vége jól lemarad mert nem elég széles az oldal, viszont ha kikapcsolnám az oldalsávot elférne rajta. viszont azt se tehetem meg hogy ne legyen oldalsáv, hisz azokon is van tartalom.
akyyy erre nem kell plugin 
Amikor írsz egy bejegyzést hozzáadsz egy meta tulajdonságot, hogy nosidebar, és az értéke 1.
Majd a bejegyzés sablonodban csinálsz egy ilyet, hogy
$nosidebar = 0;
if (!empty($post))
{
$nosidebar = get_post_meta($post->ID, 'nosidebar',true);
}
if(!$nosidebar)
{
get_sidebar();
}