Üdv!
Kersek egy normális, használható plug in-t, ami calendar/naptárként üzemel. Próbáltam 3-at (ICS calendar, Event calendar 3, Calendar (simán), de egyikkel sem sikerült elérnem. Néztem leírásokat, de csak nem sikerült egyiket sem beüzemelnem… 
Köszi DjZoNe, ez nekem is jól jött. Hogy ti milyen ügyesek vagytok
, emelem kalapom, thx 
syska, nálam EC3 van, kb 3 éve, és teljesen jól működik.
Amikor írsz egy bejegyzést hozzáadsz egy meta tulajdonságot, hogy nosidebar.
Majd a bejegyzés sablonodban csinálsz egy ilyet, hogy
$nosidebar = 0;
if (!empty($post))
{
$nosidebar = get_post_meta($post->ID, 'nosidebar',true);
}
if(!$nosidebar)
{
get_sidebar();
}
Ez nem lenne rossz, de az egyik gond, hogy mindenhol eltüntetni a sidebart, a másik, meg rosszul írtam meg az előbb.
igazából nem eltüntetni akarom az oldalsávot, hanem az oylan sablont használni, hogy Page Without Sidebar.
Ez az opció ha új oldalt hozok létre, a tulajdongágoknál be lehet állítani, és így valóban nem lesz oldalsáv, még a helye is eltünik, és megfelelő széleségűvé válik az oldal.
Mindehol nem hiszem, hogy eltűntetné.
De kipróbálom újra.
Kipróbáltam az egyik élő oldalamon, és tökéletesen működik a fenti kód.
Szerintem valamit nem jól csinálsz.
Viszont most eszembe jutott egy új ötlet, amivel hátha meglelem a szükséges plugint. olyasmi hogy nem csak page-hez hanem post-okhoz is lehessen templatet használni:) Bár elvileg fapados módszerrel meg tudnám oldani:
létrehozom a page-t, oldalsáv nélkül, fasza, majd postolok róla, és a tovább gomb helyett, illetve a post linkje helyett az oldalra irányítana (olyan pluginom még telepítve is van, ami ezt tudja)
csak szerintem az oldalak közt megjelenne a cucc ami nem lenne jó, báár…
de jobban örülnék nkie ha postokhoz is lenne ilyen tulajdonság, nem csak a page-eknél. de hátha tud ilyet egy plugin
Ha nem az alap sablon akarod használni a bejegyzésekhez, hanem egy másikat, az egy picit bonyolultabb lesz.
Először is, kell a sablon neve, amit használni akarunk az alap single.php helyett. Ez mondjuk legyen single2.php a példában,
A sablon functions.php -ját fopgjuk szerkeszteni:
add_action('template_redirect', 'sajat_sablont_akarok');
function sajat_sablont_akarok()
{
global $post;
if (!empty($post))
{
$nosidebar = get_post_meta($post->ID, 'nosidebar',true);
}
if ($nosidebar == 1)
{
load_template( get_template_directory() . '/single2.php');
die;
}
}
Valami tényleg nemjó, kikapcsoltam mindent, mégsincs post után oldalsáv:S asszem valamit elállítottam amit nem kellet volna
A sablon neve:
Page without sidebar Page Template (page-without-sidebar.php)
inove-ba alapból benne fan, tán igy egy fokkal könyebb…
Nem lehet, hogy az a hiba, hogy rossz helyre írom a meta megjegyzést?
Ha beszúrom ezt a kódot a functions.php végébe, akkor nem jön be még a vezérlőpult se.
Élő oldalból másoltam ki.
A metát a bejegyzés szerkesztésénél a “Saját mezők” névre hallgató dobozban lehet kezelni.
Segítenél beüzemelni? Este majd nyitok témát neki és akkor ott majd kitárgyaljuk. :)
Előre is köszi!
A nyertes: http://wordpress.org/extend/plugins/templates-for-posts/
Ezzel ki tesz egy gombot, ugyanolyat, ami szerettem volna hogy tegyen ki!
Tök jó.
De azért köszi, mert ha nem próbálsz segíteni, nem jövök rá hogy nem eltüntetni kell az oldalsávot, csak más sablont használni:)
akyyy.
Ezt nem elég telepíteni, igaz? Próbáltalak benneteket követni, de egy kit elgurult…
Szóval ezt telepítem, majd egy külön sablont felrakok a single.php fájl mintájára, mondjuk single2.php néven, és ugye abból a fájlból kiveszem a siderbar részt…
Ezek után a bejegyzés írásakor választhatom ki, melyik sablont ( single.php vagy single2.php) akarom használni?
Mindenek előtt a single2.phpben a fájl elején lévő ki kommentezett részben (már ha van ilyen) át kell írnod a sablon nevét valami egyedire.
Ha nincs, akkor itt egy minta
<?php
/*
Template Name: Sidebar nelkuli template
*/
Ezt nem elég telepíteni, igaz? Próbáltalak benneteket követni, de egy kit elgurult..
Szóval ezt telepítem, majd egy külön sablont felrakok a single.php fájl mintájára, mondjuk single2.php néven, és ugye abból a fájlból kiveszem a siderbar részt...
Ezek után a bejegyzés írásakor választhatom ki, melyik sablont ( single.php vagy single2.php) akarom használni?
Nekem inove sablon van, abba van alapl oldalsáv nélküli cucc.
MÃS:
Valaki tud olyan plugint amivel regisztrált felhasználók kapnának jogokat a saját maguk nextgenes gallériájukhoz!
Sziasztok megint kellene 1 plugin : 1 olyan plugin kellene ami olyasmi ami van a sokoldal.hu-n vagy pl mint az iwiw vagyis felhasználók rátudnak egymásra keresni és ismerősnek tudják egymást jelölni ha tudtok ilyet adni kérlek adjatok linket ha van akkor Magyar ha nincs akkor jó más is majd apránként magyarositom
BuddyPress
Sziasztok!
Melyik az a plugin, amelyik a Google Adsense reklámokat berakja a post után? (Annyi ilyen fajta van, hogy a bőség zavarában elveszek.
)
Szervusz szlazso!
Pl. a http://wordpress.org/extend/plugins/advertising-manager/
Gyakorlatilag szinte bármelyiket használhatod, csak a kódot kell a megfelelő helyre illesztened a sablon fájljaiban.