Pluginra van szükségem

Estét.

Van egy olyan plugin mellyel lehet a linkeke sorrendjét változtatni a sidebaron-? mert abc sorrendbe rakja. És egy olyan plugin is kéne amivel linkeket lehet törtölni a sidebaron, mert ahányszor új oldalt nyitok, kiteszi annak linkjét a sidebar-ra.

Előre is köszi.

nem kell plugin.

először is tisztázd magadban, hogy mit jelent a link. mert minden link, de nem minden link ami fényli(n)k.

nyisd meg a sidebar-t, keresd meg hol hívja be a page-eket, és módosítsd a codexben megfelelő leírás szerint, hogy miszerint rendezze őket sorrendbe, és miket ne vegyen figyelembe…

http://wordpress.org/extend/plugins/my-link-order/

Saját gallériás plugint megoldható szerintetek?

Olyasmi kéne, hogy akik regisztrálnak, és adok nkeik olyna jogokat, azok a saját de csakis a saját, vagy a megadott gallériát tudnák szerkeszteni, feltölteni, ilyesmi. Nemmuszáj nextgenes, jó bármilyen . roles managert próbáltam, de nem ment:S

A NextGen kezeli a felhasználói szinteket.

Kösz srácok, a segítséget! :wink: Akkor már csak egy kérdés: Melyik fájlba kell beszúrni a kódot?

Farkas Győző wrote:

A NextGen kezeli a felhasználói szinteket.

Én nem találom. Nem az kell hogy az összes gallériát módosíthassa, hanem csakis kizárólag azt amit megadok neki.

Valamint ha adok is x usernek elvileg hozzáférést, ha bejelentkezik kiirja hogy az admin felülethez nincs hozzáférési jogosultsága. Ha meg adok nkei, kedvegondja szerint átszerkeszti az egész blogot

Nem is tudom a nevét annak, amit keresek. :slight_smile: (ezért nem is tudok rákeresni :slight_smile: )

Azt szeretném elérni, hogy a postjaimból a szöveg ne legyen kijelölhető (és így kimásolható)

(lásd http://csillagbolcselet.hu/category/napi-csillagbolcselet/)

Nagyon sokan sajnos úgy küldik tovább az írásaimat, hogy fogják, kimásolják, és elküldik levélben az ismerősöknek, és így egy csomó helyre a forrás nélkül jut el az írás…

Köszi előre is a segítséget,

Balázs

Kedves kbkuno!

Amit a weben közzéteszel, az már ott is marad, míg idő az idő. Léteznek különféle védelmek, melyek meg nem akadályozzák, csak ideig-óráig hátráltatják a tartalmak leszedését, másolását.

Javaslom a Google használatát, pl. szövegkijelölés+tiltás keresőszavakkal.

Nem akarok kötözködni, de…

… ha már közzéteszed a saját gondolataidat, és nem akarod, hogy hivatkozás nélkül terjesszék azokat, akkor (is) illene neked is hasonló “tisztelettel” eljárni; a honlapod lábrészéből hiányzik a wtgo sablonra történő hivatkozás… :wink:

• Tény, a wtgo-t pótolom. neutral.gif

• Nem tökéletes megoldást keresek, csak a kimásolhatóságot szeretném megoldani - ezt írtam. Ez az egyszeri júzert már megakadályozza, a többi meg nem lényeg. Én a tudatlanságból lemaradt forrásnélküli továbbítás ellen szeretnék fellépni. (amikor szimplán elfelejtik megemlíteni a forrást)

Szinte csak azt hallom, hogy valaki kapott valakitől valamit, megtetszett neki, kirakta, de nem tudta már senki, hogy ki írta… Ezzel három-négy hetente találkozok.

Köszi,

Balázs

Ok, most megoldottam, hogy az egész oldalon nem lehet kijelölni.

Na de mondjuk csak a post-ból, de a kommentből ki lehessen?

Ez volt a megoldás: ndragstart=“return false” onselectstart=“return false” oncontextmenu=“return false”

a BODY-ba.

Bár ez nem plugin téma már…

Balázs

kbkuno wrote:

Azt szeretném elérni, hogy a postjaimból a szöveg ne legyen kijelölhető (és így kimásolható)

Balázs

Ez IE-ben biztos működik, Jobb klikk és kijelölés gátló:

Nyisd meg (megjelenés > szerkesztés) szerkesztésre ezt: Fejléc (header.php)

és keress rá erre

Code:

és cseréld ki erre

Quote:

Hölgyeim és Uraim!

Ezt a topicot lezárom alaposan (mano! ne írkálj bele! :slight_smile: ), mert eléggé parttalanná válik ez a “Pluginra van szükségem”…

Akinek bővítményre (plugin-re) lesz szüksége a jövőben, az vegye a fáradtságot, hogy a “Bővítmények (plugin)” ponton belül az új topicjának beszédes címet adjon; pl. kategória sorrendet változtató bővítmény, vagy linkek színezésére bővítmény, vagy időjárás bővítmény, stb. címek legyenek, hogy mások is tudjanak a későbbiekben tanulni belőle, hogy egyszerűsödjék a Fórumon a keresés, hogy ne kelljen ezerszer leírni ugyanazt, és a többi, meg a többi… :slight_smile: :slight_smile:

Szép napot,

Segítséget szeretnék kérni, egy olyan plugint keresek, ami az alábbi problémámat oldaná meg:

A wordpress oldalon van egy olyan page, ami jelszóval védet, ez hagyományos módon lett létrehozva (Visibility: Password protected). Azt szeretném, hogy a foldalon megjelenne egy box, ahova csak a jelszót lehessen beírni és az egyb átirányítson a védet felületre. (Regisztráció nem lenne, a jelszót én adnám meg.)

Elég sokat keresgéltem, de eddig sajnos nem találtam meg, amire szükségem lenne, ezért kérném a segítségeteket.

Ele is köszönöm!

Nézelődj, és/vagy keresgélj hasonlóakat: https://www.google.hu/search?q=wp+window+modal&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=LNKrVNSJLMXkyAPThoGYDA

A keresőkifejezés: modal window

Köszönöm a gyors választ!