Pluginra van szükségem

Valami olyasmit keresnék, amivel megkapom százalékos formában, hogy egy-egy felhasználó, az összes bejegyzés hány százalékát publikálta.

persze, kézzel is össze lehetne számolni, de valami ami magától megcsinálja, jobb lenne.

Százalékba nem tudok, csak szám szerint, hogy mennyit írt. Csak százalékban lenne jó?

Ha már darabra megvan, onnét nem fáj százalékban szerintem :slight_smile:

'Efrud wrote:

Százalékba nem tudok' date=' csak szám szerint, hogy mennyit írt. Csak százalékban lenne jó?[/quote']

az is jó, excelbe pillanatok alatt lehet diagrammot készíteni belőle.

Nem tud valaki 1 magyar webshoppot? vagy 1 webshopot amihez tudok leszedni magyarosítást mert letöltöttem 4-et is de egyikhez sem találtam magyarosítást

http://www.google.hu/search?q=webshop+programok&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

macilaciii.

és itt? http://forum.word-press.hu/topic/1082/wordpress-webshop-web-20-wp-ecommerce/

tudom , hogy furán hangzik és szerintem nem létezik de valami ilyesmit keresek :

1 plugin amit feltelepítek utána a ki választott menüpontokat csak úgy lehetne megtekinteni , ha küld 1 sms-t vagy online bankal fizet na valami ilyesmire gondoltam bár wordpress.org-on találtam 1-2 hasnlot nem nagyon értem :S

Nekem olyan volt macilaciii, hogy ha valaki küldöt egy emelt díjas SMS-t, akkor a kapott kóddal (ami viszont SMS-ben kapott meg az user) felölthette a “reklám helyébe” a saját bannerét (és persze a linket a bannerre) - de ez egyedi fejlesztés volt, illetve számla kellett ahhoz, hogy az emelt díjas SMS-t üzemeltető cégtől megkapjam az én részemet. (amúgy jelen esetben én a magyarországi nagykereskedőt kerestem meg ez ügyben, így az elérhető legmagasabb, 40%-s jutalékot kaptam meg - ami ha jól megnézed, nem is olyan sok - azóta inkább lelevelezem a médiaajánlatot és akkor a 100% maradhat nálam :stuck_out_tongue: )

Ez az egyedi fejlesztés pár ezer (egy-két tízezer?) forint volt, már pontosan nem emlékszem, de nem volt túl drága - meg egy szerződést kellett írni az emelt díjas SMS-t szedő céggel. (ha kell, megírhatom elérhetőségüket [a cégnek és a programozónak])

A bankos megoldás sem jobb… ám ha mindenképp automatizálni akarod a “pénz beszedését”, akkor a PayPal fizetési lehetőség után nézz szét, mert eddig még mindig ők a legolcsóbbak. Szerintem még PayPal plugin is létezik… (PayPal biznisz regisztrációt-accountot viszont neked kell elintézni, regisztrálni - az sem nehéz)

Köszi szóval azt mondod ha nagyobb hasznot akarok akkor csak így manuálisan és akkor a pénz 100%az enyém?

Hát macilaciii, az automatizálásnak ára van, nem is kevés - bár kisebb összegnél (havi pár ezer forintnál) ez nem olyan sok a PayPal féle módszerrel - nagyobb, több összeg esetében már ott sem kevés…

Ha meg SMS…, vagy Bank szolgáltató szedi “helyetted” a pénzt - automatizáltan, annak komoly ára van (lásd, emelt díjas SMS esetében a legjobb esetben is 1000 forintnál 400 forintot kapsz meg te, 600 forintot elvesz a rendszer üzemeltetése [10ezer forint esetén ez már 4-, illetve 6ezer forintra módosul])

Én így ugyan automatizáltan “beszedtem” a látogatóktól 50ezer forintot, ám ebből “csak” 20ezer forintot kaptam meg én… - tehát amíg csak bírod idővel és munkával, addig szerintem csak manuálisan érdemes…, amikor ezt már nem bírod, csak akkor kell szerintem bevonni automatizált lehetőségeket. Mert mint írtam, és a példa is jól mutatja, ennek az automatizálásnak nagy ára van. (de pl. egy RTL Klub szintű, pl. Csillag Születik műsor képtelen lenne ezt manuálisan intézni…, ezért nekik az automatizálásra van szükségük)

Sziasztok, most telepítettem a Wp legfrissebb, magyar változatát, extrás ingyenes tárhelyre(elvileg támogatja a wp-t), a gond viszont ott van, hogyha fel akarok tenni rá egy plugint, nem megy.

Ha ftp-n feltöltöm a jó helyre, egyszerűen nincs ott a listában sehol. Ha a WP motorjával akarom feltölteni, akkor ezt írja ki:

Quote:

A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /nfs/x0401/p/pl/plattypussz/wwwroot/wp-content.

Eléggé fontos lenne hogy tudjak pluginokat telepíteni a blogomra de eddig bármennyire is próbálkoztam, nem ment. Kérlek segítsetek! Előre is köszi!

Hosting topic > extra.hu > nemérdemes próbálkozni náluk… extra sajnos már NEM támogat Wp-t. ősrégi support oldaluk van…

ajánlat:

000webhost.com avagy keresgélj tovább a hosting topicban

hgrg wrote:

000webhost.com

Az nem az extra külföldi megfelelője? :D Róluk is és az extráról is meg van a véleményem.

Ajánlat: Fizetőstárhely

Miért? Mert ott ügyfél és nem pedig "fogdbep....dk...ssaneved" user vagy!

Ég és föld különbség van az extra és a 000webhost közt…amúgy meg, valaki, aki az első oldalai egyikét csinálja, azt se tudja,mit akar,akarja-e hosszú távon, mi a gyíknak fizessen bármennyit is? Ne mindenkinek ez az igénye…

mp33portal wrote:

Miért? Mert ott ügyfél és nem pedig "fogdbep....dk...ssaneved" user vagy!

Dehogynem csak ott nem mondják. :lol: Legalábbis nem neked.

ma volt interjún ott, ahol az extrát üzemelik (az extra üzemeltetésére kerestek embert) :smiley:

ha felvesznek, menni fog a wp ott, megigérem

Drukkolok neked Károly! :wink:

Szóval a 000webhost-on fut a legújabb WP?

oldalán egy szép piros X van a ‘CGI scripts’ mellett…

mano wrote:

Drukkolok neked Károly! ;)

ki az a Károly?