Úgy használod ezt a topikot, mint a keresőt. WordPress mu + Buddypress
Laci többen is használják annak…
Ezért voltam az utóbbi időben többször is harapós, bár nemkéne 
kerestem google-ba kerestem wordpress.orgon kerestem 1 blogon és kerestem 1 magyar plugin oldalon de hiába
akkor tanulj meg keresni.
első találat: http://www.google.hu/search?q=wordpress+social+network&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
Nem csesztetésnek szántam, csupán csak nagyban megkönnyíti a munkádat, ha megtanulsz tudatosabban keresni.
Szeretnék egy olyasmi funkciót beépíteni, mint a wowzio gallery-k. Az upload könyvtár és alkönyvtárai tartalmából jelenítsen meg diavetítést, véletlenszerű sorrendben. Az egyes képekre kattintva az eredeti bejegyzés jelenjen meg, ne csak a kép.
Több kiegészítőt kipróbáltam, még az Oliver Schaal féle Gallery Widget felelne meg leginkább, csak hiába állítom akár page-re akár direct-re vagy article-re, a képtalálatot hozza fel, nem a bejegyzést.
Van ezzel megoldás, vagy másikat kell keressek?
Köszönöm
szepygab
hxxp://jokaja.hu
És, ha nem szóltam volna, bölcs maradtam volna:
Annyira a sablonra koncentráltam, hogy nagy hülyeséget beszéltem. Elnézést kérek mindenkitől! :(
Charlie azt mondta, hogy a Vezérlőpult ---> Beállítások ---> Interakció ---> Hozzászólások további beállításai résznél be kell jelölni a "Hozzászólások csoportosításának engedélyezése X mélységig" jelölőnégyzetet, és a WordPress valóban alapból megoldja a kérdést.
És igaza van. :)
Szia!
Nekem 5 szint mélységig van beállítva ez a jelelölő négyzet, mégsem működik a dolog.
Tudnátok más megoldást. Letöltöttem azt a plugint, amit írtál, de sajna tiszta angol, ami még nem az erősségem. Segítséget, előre is köszönöm!
Kedves Netiko!
Megy az, csak nem volt annyi válasz, ezért nem láttad. Most nézz rá, és működik szépen. 
Igen, mert letöltöttem azt a plugint, amit ajánlottál, de alapból a WP nálam nem tudja.
Ha kikapcsolom a plugint, akkor nem lehet a hozzászólásokra válaszolni.
Ha megy, akkor nem kell bántani.
De azért be kellene állítani az alapot is, mert tuggya az… 
És, ha egymást követően van a hozzászólás a fórumon, akkor nem kell idézni… 
Na ez az amiről fogalmam sincs hogyan kell. :), mármint a sablon beállításnál.
Köszi a gyors válaszokat!
Nagyon kezdő vagyok még most tanulgatom a WP használatát.
Keress olyan sablont ami tudja (ált. kiírják, hogy thread comment supported, vagy for WordPress 2.7, stb)
Unknown(): open(/tmp/sess_fe2fa8985ec4a2f2546d5884cfc1b8c5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 nagyon sok helyen ezt a hibát írja ki a wp-adminisztráció erre kell valami plugint feltelepíteni vagy törölni előre is köszönöm
nincs tmp mappa beállítva.
Sziasztok!
Olyan bővítményre lenne szükségem, hogy a WP-re regisztrált felhasználók (szerepkörük: Szerző) az admin felületen csak az általuk létrehozott bejegyzéseket és hozzászólásokat lássák.
Továbbá: arra van-e bővítmény, hogy bizonyos aloldalakon csak bizonyos kategóriába tartozó bejegyzések jelenjenek meg?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv Gergő
Azt hogyan kell?
Azt hogyan kell?
Azt a szolgáltatódnak kell megtennie a php.ini megfelelő megírásával.
Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 121473 bytes) in /wp-includes/formatting.php on line 757
ezt írja ki sok menüpont szerkesztésnél az oldalam elvileg ilyenkor csak ki kéne kommentálni a 757-edik sort amit megtettem de akkor mindig kihoz 1 újabbat nem tudtok rá valami megoldást már 1 hónapja szenvedek lassan vele:S
A memória limitet kellene megemeltetni a szolgáltatóddal. Ellensúlyozása képpen pedig cache megoldásokat beállítani az oldalak kiszolgálására, mint DB Cache, WIdget Cache, Super Cache stb.
thx