Körlevél küldéséhez (a regisztrált felhasználóknak) én ezt használom (egyszerű, csak ezt tudja, de én az ilyet szeretem): http://codestips.com/wordpress-plugin-mass-mail/ (bár szeretném felhívni a figyelmedet, amennyiben a regisztrációkor a regisztrációs feltételekbe nem írtál ilyesmit, hogy küldenél levelet, nem küldhetsz, az kéretlen üzenetnek számít, melyért 500e forintig terjedő bírság szabható ki)
a harmadikra hát, feedburner is jó (bár oda külön fel kell iratkoznia), vagy majd nézek neked. Rögtön küldjön mailt mikor megírtad a posztot, vagy elég ha X időnként (naponta, hetente, stb)?
Sziasztok!
Kicsit elveszett itt az áradatban, és eléggé sürgős lenne…tud valaki mondani valamit a fentebbi kérdéseimre?Főként a cforms-os lenne irtóra a sürgős, a másik saját oldal,szóval azzal elvagyok,ha csak az hiányzik…
Sziasztok!
Van egy blogom, és szeretnék berakni pár zenét, amit mindig hallanak ha ott vannak a blogon, és nem áll meg ha rámennek egy postra vagy vmire, és egy kis stop next play gombok is kellenének a sarokba.
Ez lehetséges? hogyan?
Illetve rendszeres olvasók plugin létezik? (ha lehet nem a Google-os, ami Bloggerre van (azt nem tom hogy WP-re is, de lehetőleg más fajtát szeretnék(más kinézetűt))
köszi
továbbra is 1 egyszerű belső levelező plugint keresek amiben a felhasználók levelet küldhetnek egymásnak
Tessék: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-private-messages/
Ez volt az első találat a private message szókra való keresésre. http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=private+message
Charlie nagy vagy!!
Kb fél éve kerestem ilyesmit utoljára, de mindenhol egy 2.1es wphez írt plugint meg annak a toldott-foldott, saját oldalra barkácsolt változatait ajánlgatták.
Már indul is a teszt üzem:)
Örök hálám… 
sziasztok
Beüzemeltem én is egy blogot a worldpress segítségével. Szuper minden viszont egy apró segítség nekem is kellene ha tudtok. Plugin indavideóhoz.
Legtöbb tárolt videóm ott van és szeretném beágyazni őket. Lehetséges ez?
köszönöm
erre alapba képes a wp ott van úgy tudom inda videón az összes videó html kódja a videó mellet azt csak kimásolod és beilleszted a kívánt menüpontba
Nekem az a gondom lenne most , hogy ez az alap regisztráció nekem nem nagyon tetszik és kíváncsi vagyok , hogy nem-e lehet egyet letölteni ami kicsit bővebb előre is köszi a választ 
szia köszi válaszod de lehet ez így nem jó mert nem működik illetve indavideo nem működik Youtube az rendben van probáltam már
de ott van a videó alatt a beágyaz szó és jobb oldalán 1 kód azt másold ki és illeszd be az oldaladba “html részbe” és működik én leteszteltem
A túróba én már mindenhová be ctrl+v ztem de a HTML részbe nem;)
Működik köszönöm.
“műkszik”
1234567, hét betű
“működik”
1234567, hét betű.
Egyforma hosszúak, tehát ugyanannyi billentyűleütés szükséges hozzájuk, akkor vajon mi a túróért nem lehet a “működik” írva/olvasva magyar szót leírni, az extravagáns, modern izlésfizammal büszkélkedő szlengképződmény helyett? Erre válaszoljon nekem valaki… :rolleyes:
2.0 Közösségi szabályok
2.4 Légy rendes az újakkal. Ne kergesd el őket mert nem olvasták el a fórum etikettet. Üdvözöld őket, és ne éreztesd velük azt, hogy buták vagy csacskák. Emlékszel a WordPress-el való első lépéseidre?
Szia
Köszi a helyreigazítást legközelebb nem használok értelmetlen szavakat.
Nagyobb odafigyeléssel fogom a fórumot használni.
Szép napot
Ui:“izlésfizammal” helyesen írva ízlésficam:|
szerk: elolvastam mert szokásom.
Úr voltál Mano!
themetől függ vagy a wp magától képes arra , hogy a szöveget rá igazítja képernyőre vagyis senkinek nem fog széthúzódni akár 19colos akár 7colos a monitor rá igazítja vagy ehez 1 plugin kell?
ez a CSS dolga, ami a témában van.
miféle szöveget?
Természetes, hogy ami a blogod főoldalán megjelenik azért a sablon (hadd jegyezzem meg, hogy itt a fórumon a theme-et következetesen sablonnak fordítjuk! ) felel. Mindenért. A WP “magától” semmire sem képes… 
Alap megjelenésért is a default sablon felel.
Értem köszi 
N az oldalam is szépen fejlödik lassan 1 kis közösségi oldal is kialakulóban van ehez most ez kéne főképpen :
1 plugin amit ha feltelepítek akkor a felhasználók ismerősnek jelölhetik egymást
2- plugin telepítése után a felhasználók írhatnak magukról 1 kisebb leírást amit a többiek elolvashatnak az adatlapján