Pluginra van szükségem

ez igaz de meglátod az jó lessz olyasmi min mlap vagy eoldal csak itt a wordpress2.7-es motor lessz illetve 2GB-S tárhely 2 évre 5000 forint :slight_smile:

két fajta pluginra lenne szükségem

1.) aminek a segítségével a kommentelő válaszolhat a másik kommentelő válaszára úgy, hogy a választ, annak a kommentje után teszi, akihez szólni akar, és el is tolja jobbra, vagy valahogy jelzi külön, hogy az alatt lesz az új komment

a drubalban láttam ilyen lehetőséget

2.) ami kiírja a kommenteknél, hogy eddig hány hozzászólása volt az illetőnek

Nah m1 megcsináltam az egész oldalt ugy , hogy jó legyen a wp kereső de még nem jó igyse hisz beirom pl , hogy : Madagaszkár és kihoz 1 csomó más filmet amibe nem is szerepel a Madagaszkár szó:( és a jót meg rittig valahova középre vagy legalurra teszi szoval ha tudod valaki 1 normális kereső plugint pls irja le honnan lehet letőlteni Köszi előre is :slight_smile:

a nagy “G” integrációja? :stuck_out_tongue:

Zoli, vagy bárki:

A cforms meg tudja azt csinálni, hogy párhuzamosan több táblával dolgozzon?

Bár lehet,hogy egyáltalán nem is ilyenre lenne szükség,szóval inkább leírom az igényt:D

Szóval:

Kéne valami kis kütyü, amivel megoldható az, hogy egy adatbázisba bele tudjon pakolni a wp-adminon keresztül értékekeket, adatokat. (kéne 1 személyi adatok tábla,több féle névsor,stb) és ezt nem igazán akarják statikusan kézzel módosítgatni mindig,hanem adatbázisosan…valami ötlet?Ja,és persze hogy aztán lazán meg tudják jeleníteni és rendezni is tudják csökkenő-növekvő sorrendbe a dolgokat…bár ezt lehet,megoldom…

macilaciii wrote:

Szóval 1 olyan plugin kéne ami az oldalon külső linkekben is tud keresni mert van kb. 50-100 film pack az oldalamon és nincs kedvem ennyi menüpontot ujra megszerkeszteni és belinkelgetni:S mondjuk már hármat megcsináltam de nagyon sok idő lenne :( és közbe meg a soklap.hu rendszeren is dolgozom:P amin majd hamarosan ti is csinálhattok magatoknak wp-s oldalt:)

Kedves macilaciii!

Kérlek, hogy ne linkelj illegális tartalmakat. Tudom, hogy neked ez fontos, de ezen az oldalon vannak szabályok. http://forum.word-press.hu/rules/ Következő ilyen linknél ki foglak tiltani. Mellesleg, ha már ide írsz, kérlek, figyelj a helyesírásodra, vagy legalább használj Firefox-ot, és ha pirossal aláhúz egy szót, akkor katt a szóra jobb gombbal és megmutatja a megoldást. Továbbá, a forum.word-press.hu-n akciósan, ingyen használhatod a keresőt is.

Sok sikert az oldalhoz és köszönöm a megértésedet!

Elnézést a továbbiakban betartom a szabályokat és a helyes írásra is ügyelek most már és köszi a tippet :wink:

BCS!

ad 1.) http://blog.2i2j.com/plugins/wordpress-thread-comment

most több plugin kéne :

1. 1 olyan hírlevél küldő rendszer ami minden regisztrált felhasználó e-mail címére küldi a hírlevelet

2. 1 olyan kis program amit ha beálltok akkor a felhasználók az oldalon keresztül levelezhetnek (1 egyszerű belső levelező rendszer)

Farkas Győző wrote:

BCS!

ad 1.) http://blog.2i2j.com/plugins/wordpress-thread-comment

ez már idejétmúlt, ma már a WP tudja ezt. csak a témát fel kell készíteni, és be kell kapcsolni.

Quote:

olyan kis program amit ha beálltok akkor a felhasználók az oldalon keresztül levelezhetnek (1 egyszerű belső levelező rendszer)

Ilyet én is kerestem elég hosszú ideig, de nem találtam rá működő megoldást.

De ha akad akkor tárt karokkal várom :)

Charlie!

Nem akarlak elkeseríteni, de működik. Ha éppen nem akarja, vagy nem tudja az ember felkészíteni az oldalt. Nálam 2.7.1-en megy, gond nélkül. (De nem mondom meg, hogy hol, mert az reklám is lehetne, aztán megszólsz. :slight_smile: :slight_smile: )

Sziasztok!

Ugyan nem teljesen pluginra van szükségem, mert az van, inkább egy kis help: A facebook rss-eit meg tudja valaki mondani,hogy hol találom?Mert az összes plugin olyat magyaráz ahol nincs…:slight_smile: (A saját, illetve ismerősök által “mi jár a fejedben”-be írt dolgokra kéne)

Farkas Győző wrote:

Charlie!

Nem akarlak elkeseríteni, de működik. Ha éppen nem akarja, vagy nem tudja az ember felkészíteni az oldalt. Nálam 2.7.1-en megy, gond nélkül. (De nem mondom meg, hogy hol, mert az reklám is lehetne, aztán megszólsz. :) :) )

azt nem mondtam, hogy nem működik. De minek használjunk valamire plugint, amikor azt beépítve is tudja a WP?

Éppen Te mondtad: mert nincs a sablon felkészítve rá, és nem tud, nem akar az ember buherálni. :slight_smile:

Remek erőpróba átfaragni a sablonokat, csak az első sablonfrissítéskor lehet visszabarkácsolni azt, ami még eszünkbe jut, hogy ezt is megcsináltuk, meg azt is - de hogyan, hova? :wink:

Természetesen más kérdés, ha valaki épít (nem barkácsol) olyan remek oldalt, mint pl. Te.

Farkas Győző wrote:

Éppen Te mondtad: mert nincs a sablon felkészítve rá, és nem tud, nem akar az ember buherálni. :)

És, ha nem szóltam volna, bölcs maradtam volna:

Annyira a sablonra koncentráltam, hogy nagy hülyeséget beszéltem. Elnézést kérek mindenkitől! :(

Charlie azt mondta, hogy a Vezérlőpult ---> Beállítások ---> Interakció ---> Hozzászólások további beállításai résznél be kell jelölni a "Hozzászólások csoportosításának engedélyezése X mélységig" jelölőnégyzetet, és a WordPress valóban alapból megoldja a kérdést.

És igaza van. :)

nem tudom , hogy ehez kell-e valami megmaradást segítő plugin vagy valami de ezt akarom csinálni?

újra akarom rakni az egész admint és nem tudom, hogy akkor el-e fog veszni a menüpontjaim és hogy ne veszjen el kell-e hozzá elötte valami plugin?

3 fajta pluginra lenne szükségem

1.) aminek a segítségével a poszt címe mellett is megjelenik az avatár, mint ahogyan a kommeteknél, vagy pedig azt mondjátok meg, milyen kódot tegyek az index php-nál a poszt címe rész mellé, hogy megjelenjen az avatár, próbáltam a comment.php-ból át tenni a kódot, de az indexben nem működött, a képet nem töltötte be

2.) aminek a segítségével körlevelet küldhetek a regisztrált felhasználóknak

3.) ami automatikusan értesíti a regisztrált felhasználókat emailben hogy új poszt van az oldalon

Elnézést ezek után mától hasonló “kitörések” elkerülése végett csak egy “Grrr…”-el jelzem a hangulatot amit a post kelt bennem :slight_smile: :stuck_out_tongue:

hgrg: légy egy kicsit kedvesebb kérlek, mindenki volt kezdő.

BCS:

1. ezen az oldalon: http://codex.wordpress.org/Template_Tags/

találsz informáiókat, hogy mit hogyan lehet módosítani. Jelenleg te az author tagsnál kzedj böngészni.

2. Körlevelekre: egy hírlevél plugin: http://shiftthis.net/wordpress-newsletter-plugin/

3. Állítsd be a feedburner email, feliratkozást, szerintem az a legegyszerűbb.