Permalink probléma

SziasztokLétrehoztam egy .htaccess filet írhatóvá tettem , és átállítottam egy saját struktúrára a permalinkeket. Át is állítja szépen , kiírja hogy megtörtént, de amikor kattintanék a kategóriára (pl) akkor ezt a hibaüzenetet kapom :Object not found!The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.If you think this is a server error, please contact the webmaster.A .htaccess írható és ír is bele, egyszerűen nem értem mi lehet a problémája. Próbáltam a saját előre definiált struktúráit is , azok sem működtek.

nem engedélyezett a használata szerveren.

mod_rewrite

Mert én nem ezt mondtam? irritated.gif

Elegem van már a hazai tárhelyszolgáltatókból akik egy mezei pcn futtatnak 100 lapot és van pofájuk elkérni több tízezret. A word-press.hu nagyon gyorsan bejön milyen tárhelyszolgáltatónál van? Tudtok ajánlani valami gyors és stabil hátteren futó tárhelyszolgáltatást?köszi


tamkocsabi wrote:

A word-press.hu nagyon gyorsan bejön milyen tárhelyszolgáltatónál van? Tudtok ajánlani valami gyors és stabil hátteren futó tárhelyszolgáltatást?http://forum.word-press.hu/topic/1690/hostgator-tarhely/

Csabi: Én is magyar tárhelyen vagyok, nem fizetek soktízezret évente, és mégis van mod rewrite-om, meg bármi, ami kell nekem :slight_smile:

én is “itthon” vagyok, no problemo.

Akkor eláruljátok a tárhelyszolgáltatótok elérhetőségét ? Légyszíves :slight_smile:köszi

És én is itthon vagyok - tökéletes megelégedésemre.http://www.maxer.hufull csomag, domainregisztrációval 14.900,- Ft/év +áfa, kiváló supporttal (akkor kell support, ha én cseszek el valamit, de nagyon).

Farkas Győző : Tényleg nagyon kedvezőnek tűnik, köszönöm azt hiszem náluk fogom elhelyezni a tárhelyem, bár még megvárom a többiek szolgáltatóját. Hostgatorba meg nem tudom hogy bele merjek-e vágni, az angolom miatt , meg paypalom sincs.Weblapot (ha nem titkos) tudsz adni hogy megnézzem milyen gyorsan jön be?köszi

Nekem itt van mindenem: http://deployis.eu/tarhely.phpmondjuk a weboldal az célratörő, de hát nem ez a lényeg. én csak ajánlani tudom.

Charlie: Viszont garantált a gyors oldalbetöltés :smiley:Én náluk vagyok: http://unas.hu

Akkor én is…, én is…, én is :stuck_out_tongue:Kizárólag hostagor.com :lol: legalább 30 weblapom ott fut - problémamentesenDomain kezelő: name.com - 1 perc alatt új regisztráció…, amely domain így már 1-2 percen belül elérhető a neten (van, amikor másodpercek alatt)Olyan ~ 1 óra alatt (de inkább 1 órán belül) szoktam egy weblapot megépíteni (tartalom nélkül), beleértve az új domain regisztrációt + Adatbázis létrehozása + WP FTP feltöltése majd telepítése + WP motor és plugonok beállítása + sablon magyarosítása + google analytics telepítése + google webmasters tools élesítése stb.stb… (pl. ha rögtön kell, akkor Google Adsense felrakása)Ha van 1 pár oldal tartalom, akkor még egy fél óra legalább, míg azt beállítom…


 • ha úgy alakul, már a második-harmadik órában-, órától akár 200 új egyedi látogató lapra szerzése > óránként! :lol:


 • második-harmadik hétre első oldalra juttatom az így elkészített új weblapot a google-ben :cool:  Új Domain 10 dollár > hostgator csomag havonta 15 dollár (és akár egy tucat weblapot felrakhatok rá - így az egy weblapra jutó költség havonta nem éri el a 200 forintot :stuck_out_tongue: )  hostagor.com <<>> name.com <<>> WordPress - a verhetetlen trió :wink: (na meg persze a Firefox)  Hardver: egy közepes laptop - és Vodafone mobil internet (itthon Chelló)  És így ezt az egészet ott valósítom meg, ahol csak akarom, vagy ahol kedvem van :lol:

  (pl. legutóbb pár hete lementem győr-sopron megyébe, és 1-2 óra alatt ott a megrendelő szeme láttára csináltam meg a vadi új weblapját (amúgy is mennem kellett, így egy kanyarban megcsináltam neki az új honlapot))  Finish :lol:

Balou wrote:

Charlie: Viszont garantált a gyors oldalbetöltés :D

Én náluk vagyok: http://unas.hu
naja :)

meg nem veszik el az ember a sok grafikai elem között (amit néhány cég művel a weboldalával, huh)

Köszönöm mindenki válaszát, úgy néz ki számomra a legmegfizethetőbb az a webdigital. Köszönöm mindenki véleményét !Hostgator kb mennyi egy évre?

hostgator csomag havonta 15 dollár, akkor 15 X 12 hónap…

De van Baby csomag is, havi 10 dolláért is: http://www.hostgator.com/shared.shtml

Annyi, hogy ez esetben nem kapsz egyedi (dedikált) IP-címet.

Illetve ha jól emlékszem minden csomag mellé egy darab ingyen domain jár… (de most ebben nem vagyok biztos - nem ott vásárolok domaint)Illetve pl. a Baby csomag esetében ha három évet előre kifizetsz, abban az esetben a havi költsége: $7.95 (Business csomagnál ugyanebben a helyzetben $12.95)Dombornyomásos bankkártya kell hozzá (K&H bankban ingyen adnak ilyet) - vagy Paypal…Nagyon jól bírja a forgalmat - bár Joomla motoral nem próbáltam - de a WordPress siklik rajta - akár napi 10ezer látogatóval is… Easy (könnyű) Cpanel jár a csomaghoz (kis ikonok segítenek a tájékozodásban)Online support (Chat vagy telefon) amit eddig háromszor vettem igénybe (chat-et) - mindhárom alkalommal nulla angol tudásom hiányában is könnyedén és gyorsan segítettek (gyorsan: kb. 1 percet kellett várnom ügyintézőre - közben sűrűn elnézést kért a rendszer, mert hogy az összes ügyintézője foglalt…)Blogjuk is van: http://blog.hostgator.com/

De persze Twitter is: http://twitter.com/hostgator

Valami telefonos bigyó: http://www.voipo.com/index.shtml

Persze fórum (hostgator alkalmazottak segítenek az usereken kívül): http://forums.hostgator.com/

Számtalan mennyiségű Video Tutorials: http://www.hostgator.com/tutorials.shtml és help oldalak…, amennyi csak kell

Google Apps: http://support.hostgator.com/articles/e-mail/google-apps-email-walkthrough

Affiliate Program: https://secure.hostgator.com/affiliates.shtml

Facebookon is rajta vannak: http://www.facebook.com/HostGatorAdwords partnerek…, ami azt hiszem úgy müxik, hogy ha rajtuk keresztül csatlakozol az Adwords rendszerhez, akkor 25 dollár üti az Adwords számládat - ingyenÁllandó kuponakciók, pl. hogy csomag regisztrációkor ezt megadod: hgnews7 - ez esetben az első vásárlásból 20% kedvezmény adnak (nem, nem, én ezért nem kapok pénzt, ez nem Affiliate kód)A Cpanelből rengeteg CMS-t telepíthetsz, köztük vezető webáruház, fórum és egyéb rendszereket… (persze WP-t és Joomla-t is)Ezek tényleg kinyalják a fenekünket :lol:Hostgator.com - 2009 júniusi statisztika:Küldött e-mailek: 242863800 darab

A beérkezett e-mailek: 850426800 darab

Domain Hosted: 2288686 darab

Hosted fájlok mérete: 488,2 TB

Havi Sávszélesség: 3,450.3 TBNemrégiben az Inc Magazine (inc.com) az akkor több mint 1,8 millió honlapot kezelő Hostgatort nevezték ki a 21. század leggyorsabban növekvő magánkézben lévő vállalatának. (van rá egy fogadásom, hogy a Google már szemet vetett a cégre - hiszen nyílt titok, Webhostingolni is akar a Google)Szerver:
 • MySQL InnoDB Support
 • MySQL verzió 5,1
 • FastCGI
 • Apache 2.2.x  Domaint is kezelnek, de most nem találom annak az oldalnak a címét - mert mint írtam, én erre a célra a jól bevált name.com oldalt használom.  húúú, meg még jó pár minden, de most hiretelen ennyi jutott eszembe…  A lényege: Baby és Business csomag esetében korlátlan Domaint rendelhetsz a Cpanel segítségével a csomagodhoz, tehát ha már két weblapod van, az egy weblapra jutó költség már csak a fele, ha három telejes értékú domain!weblapod van, akkor harmad annyi…, és így tövább…

  10 weblapot hozzárendszelsz, akkor már csak 10-ede a költség (hiszen 10 domain+weblap esetében is csak havi 10 illetve 15 dollárt fizetsz - csomagtól függően)  A Cpanelben van egy processzor tehelést mérő kütyű…, de hidd el, sosem lesz (de reméljük igen!) olyan forgalmas WordPress motorral hajtott weblapod - weblapok, amivel kiakaszthatnád a procit - ha igen, akkor már megéri ismét egy csomag vásárlonod.

  Illetve ha kiakad a proci, akkor 500 hibára fut a lap, mindaddig, amíg a terhelés meg nem szűnik - azután visszaáll a lap.  A tárhelyed elvileg 1 terrabájtos, de csak elvileg, mert bármennyi fájl felmehet rá, csak a mennyiség-mérőeszköze 1 terrabájtig számolja a fájlaid össz. mennyiségét :wink:  Nos, hová fényezzem még őket? :lol:  De figy: A wordpress még sosem adott olyan hibát, ami arra utalt volna, hogy nem jó a szerverkörnyezet…  Bombasztikusan nem veszem észre, hogy vannak, léteznek… és ez mindennek a lényege!

Kedved Hitetlen !Köszönöm kimerítő válaszodat. Nagyon jól hangzik és lehet őket kéne választani, milyen sebességgel érem el a weblapom ? Tudsz adni pár linket (ha publikus) hogy megnézzem milyen gyors? 100mbit? Egyik tárhelyszolgáltatónál 7gbit/s volt , gondolom ez parasztvakítás. Nekem olyan tárhelyre lenne szükségem ami villámgyorsan betölti a weblapot (gondolom ramtól függ nagyon) Mennyi a memória limite? Szánalmasak ezek a magyar árak, 30ezer évente egy 1 gigás tárhelyért hát asszam akkor már inkább külföldi legyen a szolgáltató.

tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy azzal sem a hazai fejlődést támogatjuk, ha külföldi szolgáltatóknál érezzük jól magunkat… szóval ezért is tartunk ott, ahol… :wink:

tamkocsabi.hxxp://www.sorozatok-foruma.hu - napi 5ezer látogatót szolgál ki ez a lap - de amiben ez van, Business csomagban - mellette több olyan WP motorral hajtott lap van, ami 1000 látogatót szolgál ki naponta. Vagy kb. 12 darab tuti van mellette (3-4 nagyobb, több kisebb - a kisebbek is olyan napi 500 látogatóval bírnak)Szóval alaphangon olyan napi 10 ezer látogatót szolgál ki ez a csomag-tárhely - tehát ezt vedd figyelembe akkor, amikor a lapon lapozol.Esküszöm, csúcsidőben sem szaggat - siklik, mint egy szörfbajnok.mano.

Szerintem abba most ne menjünk bele, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás…, magyarán: a rossz hazai szolgáltató volt hamarabb - vagy az innen elmenekülő honlapépítők.

Elhiheted, az utóbbi történt. Én is végigjártam már pár hazait (többször kirúgtak a “nagy” forgalom miatt) - köztük nagyokat, kicsiket…, - sok weblapépítő weblapon megfordultam már az évek folyamán, mindenhol a menekülést olvasni…, és nem azt., hogy x.y azt mondaná: én még sosem próbáltam hazait.A hazai törvényekbe meg most ne is menjünk bele…

Az adminisztrációs papírmunkáról se beszéljünk… - postán kell elküldenem több példányban, két tanúval a doksikat? vicc! 20. század van itthon! 21. század nyugatra… - lehet dönteni, ki melyiket választja… Közép-Európa? vicc! Ez vagy balkán, vagy kelet euróba (bocs a keletiektől, ez rájuk nézve lehet hogy sértő volt, hisz már ők is elhúznak mellettünk)Ki mint szolgáltat, úgy arat! És még mindig nem féltem a magyar szolgáltatókat - még így is úgy lehúzzák a (maradék) saját honfitársaikat, hogy csak úgy nyikkan! Nem kell őket félteni…Havi 7ezer forint fizettem magyar cégnek - 1 weblapért, havonta - 4 éven keresztül.

Mi kaptam cserébe? Adatvesztés után kiderült, nem volt adatmentés…, elnézést SEM kértek…

Domain IP-cím módosítására több órán keresztül az ő weblajuk jött be - magyarán, még a végén jól belém rúgtak ezzel - a domain kezelését is el kellett hogy vigyem tőlük - de ismét csak a hazai viszonyoknak köszönhető, ez nem megy egykönnyen…, hisz ezt mindenki tudja…Kb. mint a magyar utak… és politika…, és közélet… és korrupció - na, az köszön vissza az összes magyar cégnél (kivéve talán 1%-ukat)Weblapjaimat kivittem? Domaint kivittem? Ez hagyján, hiszen még a családom is kimentem innen :lol: